Gebe kalamayanlar buraya.....

Haklısın tatlm da anca gelince yüzyüze konuşup hallederiz diye düşünüyorum. Çünkü bu şekilde uzlaşamıyoruz malesef zaten kapıdan girdimi herşey bitiyo bende bu sefer daha da sinirleniyorum madem böyle olacaktı ne demeye bu hale geldik bu kadar yıprandık diye

:))) aşık çiftler siziiiiiii

amaaaaan boşwer ozaman tüm gün ewdeyiz kafayı yıyoruz saracak bişey buluyoruz ya..hadi ben şırnaktayım sen batıdasın yapacak bişiler bulabılırsın bacım

Buluyorum zaten kız gezip tozuyorum sürekli alışveriş yapıyorum hergün elimde poşetlerle giriyorum eve ama bi telefon yetiyo yani çok şükür herşeyi mahvetmeye..

Simdi seker şöyle bi gerçek var ki seviyoruz ve kavga etsekte ayrilmicamizi biliyoruz ama pireyi de deve yapmakta üstümüze yok maşallah . herşey bi sarilmaya bakıyor halbuki o son dediğin cümle tamamen doğru acitasyon istiyoruz galiba aci çekmek mi istiyoruz anlamıyorum ki gereksiz şeyden kavgalar çıkıyor .

ben mesela kaos dan beslenıomuşum eşim öle dioo:)) acı çekmek rahatlatıo senı dıo..gerçekten öle arabsk bı havam war melankolıkğimmm:)))

ayy ona babası da diyomuş zaten aman haa kız olmasın ben büyüteyim edeyim elin oğlu gelsin alsın yok öyle demiş :)) ki zaten uyuz kocam olmuş..

Ohh ama kendileri elin kızlarını alıyorlar simdi kız da erkek de ayni büyütüyon elin kızı , oğlu gelip alıyor

:))) aşık çiftler siziiiiiii

Geldimi de ayrılmıyo bi tarafımdan. En son gideceği gün bi baktım nefes alamıyorum yatakta anam dedim noluyo sarılmış sıkı sıkıya töbeler olsun dönüyom arkamı gene sarılıyo hayal mayal hatırlıyorum diyo karımla son günümüzde şöyle bi yatak keyfi yapalım benden gördü heralde koltuk altımı öpüyo eşek ben ona öyle yapıyodum hep aah ahhhh anacım hiç düşünüp de kendimi yumuşatmak istemiyorum

adam benm koltuk altımı öpmeye kalksa...terden boğulurdu galiba:)))))hahahahah

Ask iste seker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…