Gebe kalamayanlar buraya.....

aminnn. ablama söylicem inşallah içirmeyi başarır. eniştem ne doktorda tedaviyi kabul ediyo ne de ablamın hazırladığı şeyleri içiyor. umarım bunları içirmeyi başarır. inşallah sende de işe yarar. rabbim emeklerinin karşılığını versin :)

Mrb enistenizde sorun varsa böğürtlen kökü suyu çok iyi mucize birsey benim teyzemin esindede sorun vardi hatta ameliyat oldu yinede 6sene çocukları olmadi böğürtlen kökü suyu icirdi o ay teyzem hamile kaldı dr bile şaşırmış

Vee.. arkadaslr ilk kusmam an itibaryle olmş bulunmaktdr acılısı yaptık 5ay sürüncem kesin yne hatta alrncı ayn baslrna kdr surmştü önceki ama olsn razıym yetrki bebegm iyi olsn :)
Sende ben gibi lavabodan agzim burnum kaymis cikip olsun olsun bebegim iyi olsun deyip durdum hep :))

Unutturma kendini magazalara kizzz belki sahsa ozel indirim yaparlar:))))sagol kuzum dusunmen yeterli...gecen gun @ftsh ile konisiyodum kirmiziyi sevmem diye ama basaortuye uygun kirmizi canta aldim...pek benim tarzim degil ama saaakkk diye kendini belli ediyo...bende aliim dedim caresiz...hafta sonu teknede bogaz turu ve kahvaltiya davetliyim dedaha benimkinin haberi yok cuma aksami haber verecem....

Bebis istiyorsa icecek biz nelere katlandik katlaniyoruz...
sıkıntı enişemde ama ne doktora gidiyo ne hazırladığı şeyleri içio. işin tuhaf tarafı ablamı bel çektirmeye götürüyorlar. bu arada onda bir sıkıntı yok eşlerinize de şükredin. en azından yolunuza taş koymuyorlar. zaten yeterince zor bir süreç. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Ay bakalım ne olacak :)) duruma göre bir parça da olsa birsey almak istiyorum daha hicbirsey almadim yavruma :)
Ay annesi ne kadar guzel seyler var kizlar icinn...gecen gun bi arkadas diyo ki senin ilk cocugun kiz olacak bence diyo...bakalim benim gobis nasil olcak zaten gobek var normalde...bi de kiz olursa yuvarlanirim burdan carsiya kadar. ..
bebem sen ne guzel insansin yaaa...buraya sperm testinde sorun olanlar gelince bir degil 2iki degil defalarca kur tarifini veriyosun yaaaa!...ayyyy sariliiim sanaayrica yegenime benden de hediye var ona gorealirim adresini!...

O da gordu ne cektigimi sagolsun Allah ona hidayet versin ne diyeyim bebek istiyorsa katlanacak yiyecegi bir kasik sey

Anasinin takilari kupeleri tokalari kiz olursa onu bekliyorlar zaten :) evet cok guzel seyler var minicik cicili bicili :) tütü etek de yaparim ona... senin hamileligin ben gibi olacak desene elma sekeri 2 zamaninda cok cevap aradim ben kuzum caresizlik nedir biliyorum bu arada bebisim coooooook sansli dusunmeniz bile oyle muu ediyor ki beni :) alip getirecem istanbula insallah gun yapariz :)

Aynen cano bizimki erkek olsun ilki abi olur diyip duruyodu ama simid olsun saglikli olsunda nolursa olsun diyo...dogru aoyluyosun canim belki bu sebeple birine daha umut olursun....insallah gondericem ne demek demeniz bile yeterli diye...laf olsun diye demiyom kizzz...beklerim muhakkak hala istanbulda olursam o zamanlar yegenimi pitir pitir yurur artik..insalllaahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…