- 22 Nisan 2013
- 174
- 58
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #74.081
aminnn. ablama söylicem inşallah içirmeyi başarır. eniştem ne doktorda tedaviyi kabul ediyo ne de ablamın hazırladığı şeyleri içiyor. umarım bunları içirmeyi başarır. inşallah sende de işe yarar. rabbim emeklerinin karşılığını versin :)canim ben soğuk pres keciboynuzu özü iciriyorum. coban çökerten otu bide Caksir kökü iciriyorum. kafama göre ama miktarını filan kendim ayarlıyorum. e vitamini birde havuc suyu iciriyorum. Rabbim isteyen herkese versin inşallah. umudumuzu yitirmiycez
Canim ben yaptim esime 1kg keciboynuzu pekmezi 50ser gram polen ari sutu zencefil zerdecal karistirip sabah aksam bir kasik ve her gun muz iki haftada sayida fark etticanım bu kürü nasıl hazırlıyorsun? eniştemde de sıkıntı var(
Catlamama az kaldi doktorum nirdeeeTam anlayamadm hayatm ama bzm burda eger toto genşlrse bde karn bölgesi kız derler eger kilo almayp karn öne dogru gdrse sivri seklde erkek derlrbnm kaenm p öndeysi sipsivri erkek dedilr ama kız dı
çok çok teşekkürler. hemen haber vericem. inşallah içmeyi kabul eder eniştem.Canim ben yaptim esime 1kg keciboynuzu pekmezi 50ser gram polen ari sutu zencefil zerdecal karistirip sabah aksam bir kasik ve her gun muz iki haftada sayida fark etti
Mrb enistenizde sorun varsa böğürtlen kökü suyu çok iyi mucize birsey benim teyzemin esindede sorun vardi hatta ameliyat oldu yinede 6sene çocukları olmadi böğürtlen kökü suyu icirdi o ay teyzem hamile kaldı dr bile şaşırmışaminnn. ablama söylicem inşallah içirmeyi başarır. eniştem ne doktorda tedaviyi kabul ediyo ne de ablamın hazırladığı şeyleri içiyor. umarım bunları içirmeyi başarır. inşallah sende de işe yarar. rabbim emeklerinin karşılığını versin :)
Sende ben gibi lavabodan agzim burnum kaymis cikip olsun olsun bebegim iyi olsun deyip durdum hep :))Vee.. arkadaslr ilk kusmam an itibaryle olmş bulunmaktdracılısı yaptık 5ay sürüncem kesin yne hatta alrncı ayn baslrna kdr surmştü önceki ama olsn razıym yetrki bebegm iyi olsn :)
Bebis istiyorsa icecekçok çok teşekkürler. hemen haber vericem. inşallah içmeyi kabul eder eniştem.
Unutturma kendini magazalara kizzz belki sahsa ozel indirim yaparlar:))))sagol kuzum dusunmen yeterli...gecen gun @ftsh ile konisiyodum kirmiziyi sevmem diye ama basaortuye uygun kirmizi canta aldim...pek benim tarzim degil ama saaakkk diye kendini belli ediyo...bende aliim dedim caresiz...hafta sonu teknede bogaz turu ve kahvaltiya davetliyim deAyy allah seni yaa delievet aklımda kalan şeyler var tabi vitrinler yenilenmiş zaten güzel güzel cicişler vardı kızlar da tanıyo artk hoşgeldiiin diye karşılıyolar ay elbise aldım denemedim üşendim eve gelince giydim hiç beğenmedim hatırladım kız burda da çok güzel çantalar var alayım sana
Alllahhhhiiim bunlar ne tatli seyler yaaaa!...yirim ben onun rengini...
sıkıntı enişemde ama ne doktora gidiyo ne hazırladığı şeyleri içio. işin tuhaf tarafı ablamı bel çektirmeye götürüyorlar. bu arada onda bir sıkıntı yokBebis istiyorsa icecekbiz nelere katlandik katlaniyoruz...
Ay annesi ne kadar guzel seyler var kizlar icinn...gecen gun bi arkadas diyo ki senin ilk cocugun kiz olacak bence diyo...bakalim benim gobis nasil olcak zaten gobek var normalde...bi de kiz olursa yuvarlanirim burdan carsiya kadar. ..Ay bakalım ne olacak :)) duruma göre bir parça da olsa birsey almak istiyorum daha hicbirsey almadim yavruma :)
Allah yardimcin olsun tatlim...bakalim bana kismet olunca ben napcam hem bende gastrit var hemde ben kusmaya korkuyorum...agliyorum titriyorum lavabodayavaş yavaş düzeliyo bakalım canım ama hala arada hissettiriyo
O da gordu ne cektigimi sagolsunsıkıntı enişemde ama ne doktora gidiyo ne hazırladığı şeyleri içio. işin tuhaf tarafı ablamı bel çektirmeye götürüyorlar. bu arada onda bir sıkıntı yokeşlerinize de şükredin. en azından yolunuza taş koymuyorlar. zaten yeterince zor bir süreç. Allah herkesin yardımcısı olsun.
inşallah ablama tarifini gönderdim. yarın yapacak hemen :) teşekkürlerO da gordu ne cektigimi sagolsunAllah ona hidayet versin ne diyeyim bebek istiyorsa katlanacak yiyecegi bir kasik sey
Anasinin takilari kupeleri tokalari kiz olursa onu bekliyorlar zaten :) evet cok guzel seyler var minicik cicili bicili :) tütü etek de yaparim ona... senin hamileligin ben gibi olacak desene elma sekeri 2Ay annesi ne kadar guzel seyler var kizlar icinn...gecen gun bi arkadas diyo ki senin ilk cocugun kiz olacak bence diyo...bakalim benim gobis nasil olcak zaten gobek var normalde...bi de kiz olursa yuvarlanirim burdan carsiya kadar. ..
bebem sen ne guzel insansin yaaa...buraya sperm testinde sorun olanlar gelince bir degil 2iki degil defalarca kur tarifini veriyosun yaaaa!...ayyyy sariliiim sanaayrica yegenime benden de hediye var ona gore alirim adresini!...
Bu gece esim ruyasina girsin enistenin ben yedim sende ye döverin yoksa haa desininşallah ablama tarifini gönderdim. yarın yapacak hemen :) teşekkürler
Aynen cano bizimki erkek olsun ilki abi olur diyip duruyodu ama simid olsun saglikli olsunda nolursa olsun diyo...dogru aoyluyosun canim belki bu sebeple birine daha umut olursun....insallah gondericem ne demek demeniz bile yeterli diye...laf olsun diye demiyom kizzz...beklerim muhakkak hala istanbulda olursam o zamanlar yegenimi pitir pitir yurur artik..insalllaahh...Anasinin takilari kupeleri tokalari kiz olursa onu bekliyorlar zaten :) evet cok guzel seyler var minicik cicili bicili :) tütü etek de yaparim ona... senin hamileligin ben gibi olacak desene elma sekeri 2zamaninda cok cevap aradim ben kuzum caresizlik nedir biliyorum bu arada bebisim coooooook sansli dusunmeniz bile oyle muu ediyor ki beni :) alip getirecem istanbula insallah gun yapariz :)
Bu gece esim ruyasina girsin enistenin ben yedim sende ye döverin yoksa haa desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?