- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #74.041
Aa yap bakalım nasil oluyor merak ettim :)
Kiz benimkini ne tahmin ediyon ; ( doktor soyledi de sen ne dusunuyon ?Ooyyy oyy gobissee bakk melegin gecici evi... Bana kizz gbii geldi... Hadii insallah.. Basindan beri hislerim boyledi senin icin..
Insallahhj bizimkinede soyle tam ortasindann.,vursada tak yok olsaaa evet sendede vardi gitti mi simdi uğursuz. SeyyKızlar kistten korkmayin bu kadar en kötüsü benimkiydi bebek agzini burnunu dagitiyor kistin :))
Heee yaaa artikk bebisimm benimle rabbimin izniyleeekorkma artık bak bebişin sana tutundu çok şükür :)
Insallah hafiflerr kuzumm yaaa.. Kilo aliyo herkes sen vermissin amaa.Cok sevindim yaa canim valla. Bende canim bulantidan ziyade mide yanmasi ve afedersin yediklerini surekli cikarma var. 4 kg verdim ama sukurki bugun daha iyiymseni zor gunler bekliyo
Senin icinn icime bisi gelmedi. Amaa erkek gibi düşündürüyor sadeceKiz benimkini ne tahmin ediyon ; ( doktor soyledi de sen ne dusunuyon ?
Evet ben verdim maalesef ama cok sukur bebegimin boyu kilosu vs uyumluydu cok hareketliydi doktor bile cok yaramaz dedi, insallah seninkisi sana cok cektirmez annesi valla benimki 10.cu haftada basladi tum sikayetlerInsallah hafiflerr kuzumm yaaa.. Kilo aliyo herkes sen vermissin amaa.
Olmus mu hicc annesi bebisee ehh bakalimm brnimki ne yapcak bizee
ahh canim insan sabirsizlaniyo kesinlessin de ciciler alalim yaaSenin icinn icime bisi gelmedi. Amaa erkek gibi düşündürüyor sadece
O gunlerde sirasiylaa gelcek insahh canim insan sabirsizlaniyo kesinlessin de ciciler alalim yaa
Biz daha kucuguzz teyzesi 5+3 gunluk cikti ultrasonda... O gunde gelcek bakalim cektirmez insallah annesineeEvet ben verdim maalesef ama cok sukur bebegimin boyu kilosu vs uyumluydu cok hareketliydi doktor bile cok yaramaz dedi, insallah seninkisi sana cok cektirmez annesi valla benimki 10.cu haftada basladi tum sikayetler
Ahh cok tatlilar coook bayiliyorm yaa kıyafetlere minnacik ayakkabilaraO gunlerde sirasiylaa gelcek ins
Hersey bi sirada
Bugun bi magazaya girdimm bebis kiyafetlerine bayildim harikalar dii
Oyy daha cook kucuk yaa masallah diyelim yinede. Haftaya da kalp atislarini duyarsin insallah sonra gelsin bulantilar yanmalarBiz daha kucuguzz teyzesi 5+3 gunluk cikti ultrasonda... O gunde gelcek bakalim cektirmez insallah annesinee
Minicik olduklarindan mi o kadar tatlilarr nedirr yahu magazayi komple satin almak istesim bian...Ahh cok tatlilar coook bayiliyorm yaa kıyafetlere minnacik ayakkabilara
Insallahh gulum benimle olsundaa tek raziyom herseyine hayirlisylaa.. Su takvimde onden gidiyoo heeOyy daha cook kucuk yaa masallah diyelim yinede. Haftaya da kalp atislarini duyarsin insallah sonra gelsin bulantilar yanmalarinsallah seninki cok cektirmez aslinda bende oncedende gastrit oldugu icin midemi cok tetikliyo ondan asiri rahatsiz oluyorum ben insallah seninki sorunsuz gecer tatlim
Aynen ya çabuk büyüdü karnim :)) bakalım haftaya belli olacak :) sen ne zaman gideceksin bir daha?kızz kocaman olmuş senin göbek maşallahhhhh valla kız diyoruz biz ama allah bilir :)
Ay evet ya şimdilik evi burasi :) bir iki hafta sonra tekmelemeye de başlasa değmeyin keyfime :)) kız diyen çoğunlukta bakalım :))))Ooyyy oyy gobissee bakk melegin gecici evi... Bana kizz gbii geldi... Hadii insallah.. Basindan beri hislerim boyledi senin icin..
Yamam 5+3 6 haftalik sayılıyor takvim doğru :)Biz daha kucuguzz teyzesi 5+3 gunluk cikti ultrasonda... O gunde gelcek bakalim cektirmez insallah annesinee
Hadi hayirlisii cnsiyeti diyosunn hemen ustedin örgüye baslayip postaliyorumm yigenimeeAy evet ya şimdilik evi burasi :) bir iki hafta sonra tekmelemeye de başlasa değmeyin keyfime :)) kız diyen çoğunlukta bakalım :))))
Duzelttim kiz 7 hafta gosteriyodu dogum tarihini degistim tam gunu oldu simdi..Yamam 5+3 6 haftalik sayılıyor takvim doğru :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?