Gebe kalamayanlar buraya.....

Cok sevindim yaa canim valla. Bende canim bulantidan ziyade mide yanmasi ve afedersin yediklerini surekli cikarma var. 4 kg verdim ama sukurki bugun daha iyiym seni zor gunler bekliyo
Insallah hafiflerr kuzumm yaaa.. Kilo aliyo herkes sen vermissin amaa.

Olmus mu hicc annesi bebisee ehh bakalimm brnimki ne yapcak bizee

Insallah hafiflerr kuzumm yaaa.. Kilo aliyo herkes sen vermissin amaa.

Olmus mu hicc annesi bebisee ehh bakalimm brnimki ne yapcak bizee
Evet ben verdim maalesef ama cok sukur bebegimin boyu kilosu vs uyumluydu cok hareketliydi doktor bile cok yaramaz dedi, insallah seninkisi sana cok cektirmez annesi valla benimki 10.cu haftada basladi tum sikayetler

Evet ben verdim maalesef ama cok sukur bebegimin boyu kilosu vs uyumluydu cok hareketliydi doktor bile cok yaramaz dedi, insallah seninkisi sana cok cektirmez annesi valla benimki 10.cu haftada basladi tum sikayetler
Biz daha kucuguzz teyzesi 5+3 gunluk cikti ultrasonda... O gunde gelcek bakalim cektirmez insallah annesinee

Biz daha kucuguzz teyzesi 5+3 gunluk cikti ultrasonda... O gunde gelcek bakalim cektirmez insallah annesinee
Oyy daha cook kucuk yaa masallah diyelim yinede. Haftaya da kalp atislarini duyarsin insallah sonra gelsin bulantilar yanmalar insallah seninki cok cektirmez aslinda bende oncedende gastrit oldugu icin midemi cok tetikliyo ondan asiri rahatsiz oluyorum ben insallah seninki sorunsuz gecer tatlim

Insallahh gulum benimle olsundaa tek raziyom herseyine hayirlisylaa.. Su takvimde onden gidiyoo hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…