Gebe kalamayanlar buraya.....

arkadaslar biri banada destek olsun lütfn 10 aylık evliyim korunmadık hiç ama bebegimiz olmadı..bu ay klomen ve catlatma iğnesi kullandım..benim gibi olupta hamile kalan var mı ((((

canım bu kürü nasıl hazırlıyorsun? eniştemde de sıkıntı var (

Bnmde adet trihime göre 7+1 Ama ultrasona göre 6+3 canm cuma gunu kesn belli olr kndi doktrm bkck ultrasnla bnmde 5+3de kese gözkmştü. 5+5Te tkrar grdm kese buyumş. Ama alttn ultrasna grdm bn sen
Doktorum kendi ult. Gordu karindan.. Birde diger ult. Gttim kadin gordu bilgileri o verdi. Oda karindandi canim

Kızlar öncelikle o kadar sisko değilim yandan cekince öyle oldu :) evet cinsiyet tamini alim?
Tam anlayamadm hayatm ama bzm burda eger toto genşlrse bde karn bölgesi kız derler eger kilo almayp karn öne dogru gdrse sivri seklde erkek derlr bnm kaenm p öndeysi sipsivri erkek dedilr ama kız dı

arkadaslar biri banada destek olsun lütfn 10 aylık evliyim korunmadık hiç ama bebegimiz olmadı..bu ay klomen ve catlatma iğnesi kullandım..benim gibi olupta hamile kalan var mı ((((
Bnde kullandim canim ama tutmadi bende.. Insallah tutar sende.. Hayrlisi..

Vee.. arkadaslr ilk kusmam an itibaryle olmş bulunmaktdr acılısı yaptık 5ay sürüncem kesin yne hatta alrncı ayn baslrna kdr surmştü önceki ama olsn razıym yetrki bebegm iyi olsn :)

canım bu kürü nasıl hazırlıyorsun? eniştemde de sıkıntı var (
canim ben soğuk pres keciboynuzu özü iciriyorum. coban çökerten otu bide Caksir kökü iciriyorum. kafama göre ama miktarını filan kendim ayarlıyorum. e vitamini birde havuc suyu iciriyorum. Rabbim isteyen herkese versin inşallah. umudumuzu yitirmiycez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…