- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #74.061
Ay Allah razı olsun :)Hadi hayirlisii cnsiyeti diyosunn hemen ustedin örgüye baslayip postaliyorumm yigenimee
Heee anladi benDuzelttim kiz 7 hafta gosteriyodu dogum tarihini degistim tam gunu oldu simdi..
Blmiormki cnm doktr onmli del dedi sen kç haftalksn tatlmNolcak bu kistler... Benimki buyumuss birdee offf
Benimki belli olana kadar sen hooop dogurmus olcaksin insallahh...Ay Allah razı olsun :)seninki de belli olsun teyzesi ona da bi hatıra ayarlar yani :)
Aferinn sanaa.. HehhHeee anladi ben
Benimkide oyle dedi... 5+3 gunlukmus canim.. Ult. Oyle ciktiBlmiormki cnm doktr onmli del dedi sen kç haftalksn tatlm
Dmi :) ilk defa yiyiomsm gbi oluorm bn sank dha önce hç yememsm gbi hssediormevet görmemişler gibi oluyor insan :)))
canım bu kürü nasıl hazırlıyorsun? eniştemde de sıkıntı varcanim ben küre başladım çoktan çoban çökerten Caksir kökü keci boynuz havuc suyu e vitamini adam ortada atom bombası gibi geziyoinşallah faydasi olur. doktoru göremedik işte orda laboratuvardaki adam korkuttu bizi. yarin olsun da bakaljm doktor ne diyecek.
Bnmde adet trihime göre 7+1 Ama ultrasona göre 6+3 canm cuma gunu kesn belli olr kndi doktrm bkck ultrasnla bnmde 5+3de kese gözkmştü. 5+5Te tkrar grdm kese buyumş. Ama alttn ultrasna grdm bn senBenimkide oyle dedi... 5+3 gunlukmus canim.. Ult. Oyle cikti
Doktorum kendi ult. Gordu karindan.. Birde diger ult. Gttim kadin gordu bilgileri o verdi. Oda karindandi canimBnmde adet trihime göre 7+1 Ama ultrasona göre 6+3 canm cuma gunu kesn belli olr kndi doktrm bkck ultrasnla bnmde 5+3de kese gözkmştü. 5+5Te tkrar grdm kese buyumş. Ama alttn ultrasna grdm bn sen
Tam anlayamadm hayatm ama bzm burda eger toto genşlrse bde karn bölgesi kız derler eger kilo almayp karn öne dogru gdrse sivri seklde erkek derlrKızlar öncelikle o kadar sisko değilim yandan cekince öyle oldu :) evet cinsiyet tamini alim?
Bnde lekelnme vrdı ya o yuzden alttn grdm bn cnm içrde kanama vrmı die net gözksn die sanırmDoktorum kendi ult. Gordu karindan.. Birde diger ult. Gttim kadin gordu bilgileri o verdi. Oda karindandi canim
Bnde kullandim canim ama tutmadi bende.. Insallah tutar sende.. Hayrlisi..arkadaslar biri banada destek olsun lütfn 10 aylık evliyim korunmadık hiç ama bebegimiz olmadı..bu ay klomen ve catlatma iğnesi kullandım..benim gibi olupta hamile kalan var mı((((
Hee dogrudur canim benim oyle bi sikayetim yoktu. Olmaz ins.Bnde lekelnme vrdı ya o yuzden alttn grdm bn cnm içrde kanama vrmı die net gözksn die sanırm
İnsallah canım insallah olmz insanın siniri bozuluo. Cok sukr bnm kesldi artk. Son adet tarihn nydi cnm senin pk yk aramzdaHee dogrudur canim benim oyle bi sikayetim yoktu. Olmaz ins.
Slm.. amin insallahSelam herkese... Hamile olanlara Biran once kucaklarina almayı nasip etsin Rabbim ÇÇocuğu olmayanlarada hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin kimsenin Kucağı boş kalmasın inşallah
canim ben soğuk pres keciboynuzu özü iciriyorum. coban çökerten otu bide Caksir kökü iciriyorum. kafama göre ama miktarını filan kendim ayarlıyorum. e vitamini birde havuc suyu iciriyorum. Rabbim isteyen herkese versin inşallah. umudumuzu yitirmiycezcanım bu kürü nasıl hazırlıyorsun? eniştemde de sıkıntı var(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?