- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #74.101
Alllahhhhiiim bunlar ne tatli seyler yaaaa!...yirim ben onun rengini...
Unutturma kendini magazalara kizzz belki sahsa ozel indirim yaparlar:))))sagol kuzum dusunmen yeterli...gecen gun @ftsh ile konisiyodum kirmiziyi sevmem diye ama basaortuye uygun kirmizi canta aldim...pek benim tarzim degil ama saaakkk diye kendini belli ediyo...bende aliim dedim caresiz...hafta sonu teknede bogaz turu ve kahvaltiya davetliyim dedaha benimkinin haberi yok cuma aksami haber verecem....
Ak sakalli baba adayit
direk dövsün bence hakediyo
allah tamamına erdirsin. o günleri de görürsünüz inşallah:))Ak sakalli baba adayiak sakalli dede olmasina var daha :)
aminnn. ablama söylicem inşallah içirmeyi başarır. eniştem ne doktorda tedaviyi kabul ediyo ne de ablamın hazırladığı şeyleri içiyor. umarım bunları içirmeyi başarır. inşallah sende de işe yarar. rabbim emeklerinin karşılığını versin :)
Sorma yaa mor olani da varmi?Bende gozlerimi alamadim :)) rengarenkti bardaklar :))
Gonderirim demenle bile mutlu oldum diyorum kiz gondersen dusun artik demek istedim :)) seninki yavas yavas ksliba giriyo deseneAynen cano bizimki erkek olsun ilki abi olur diyip duruyodu ama simid olsun saglikli olsunda nolursa olsun diyo...dogru aoyluyosun canim belki bu sebeple birine daha umut olursun....insallah gondericem ne demek demeniz bile yeterli diye...laf olsun diye demiyom kizzz...beklerim muhakkak hala istanbulda olursam o zamanlar yegenimi pitir pitir yurur artik..insalllaahh...
Yooo o goturmicek ki ben burdan minibuse bincem hoooop iskele sonrada teknedeyim:))))ariza cikarmasa bari yok gondermem diye..Ayy kız sen çok yaşa emi nası bi davet o aynı ben kendi kendine plan yapıyo herifin haberi yok nedense ama götürecek olan da o
Amiiiiin canim insallah hepimiz gorelim el openlerimiz bol olsunallah tamamına erdirsin. o günleri de görürsünüz inşallah:))
Sorma yaa mor olani da varmi?
Yooo o goturmicek ki ben burdan minibuse bincem hoooop iskele sonrada teknedeyim:))))ariza cikarmasa bari yok gondermem diye..
Insallah canim kiyamam ben ona bugun diyoki ben istiyorum cok istiyorum evimde nesem var eve kavusma sebebim var 2ye katlansin diyoGonderirim demenle bile mutlu oldum diyorum kiz gondersen dusun artik demek istedim :)) seninki yavas yavas ksliba giriyo deseneinsallah sene bitmeden al sende kucagina en azindan karnina
Yoo cocuk olunca da gezilir toparlar kendini alirsin ana kucagina hooop ordan oraya!...tabiki vazgecme cano...o olsun da hele onunla gezeriz...Hee o zaman başka tabigit kız gez toz tabi çocuk olunca çok zor oluyomuş bi ablamla konuştum hani diyodum ya pkolu 4 sene sonra oldu hemen arkasından gene hamile kaldı. 4 sene olmadı bana diyo tadını çıkarın benm hâlâ daha keşke şunu da yapsaydım dediğim şeyler var dedi. Işte ben biliyorum zaten öyle olacağını bazen diyorum acaba vazgeçsem mi falan tedaviden ve çocuk olayından tamamen
Yok canim bardaklarda sadece bu renk vardi farkli bardak mpdelleri vardi. Ama renkli kaseler vardi
Yoo cocuk olunca da gezilir toparlar kendini alirsin ana kucagina hooop ordan oraya!...tabiki vazgecme cano...o olsun da hele onunla gezeriz...
Hayirli geceler ablacim hosgeldin...Hayirli geceler kizlar :)
Hosbuldum tubamm çantanın hayirli olsun gulegule kullan canim :)Hayirli geceler ablacim hosgeldin...
Tesekkurler ablacimHosbuldum tubamm çantanın hayirli olsun gulegule kullan canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?