Gebe kalamayanlar buraya.....

Ayy kız sen çok yaşa emi nası bi davet o aynı ben kendi kendine plan yapıyo herifin haberi yok nedense ama götürecek olan da o

Canim benim esim de öyle ya caksir suyu aldim ben zorlamasam hic icmio sinir edio beni 1 gun icmio 1 gun icio Rabbim büyük inşallah dualarimz kabul olcak

Ay kızlar bugün kayınvalidem aradı napıyon annem ben eve gelcem yarım saat 45 dk ya kadar hazırlan da gelince seni biraz dolaştırayım hava alırsın dedi tamam anne dedim. Sonra dur hemen bi duşa gireyim dedm girdim çıktım aradı naptın hazır mısın dedi diiiiLiiim dedim neden diyo duşa girdim falan hemen giyincem ama dedim e gelince alırdın sıpaa hava çok soğuk didİ banaaa kaynana geline sıpa didi olcak iş mi

Gonderirim demenle bile mutlu oldum diyorum kiz gondersen dusun artik demek istedim :)) seninki yavas yavas ksliba giriyo desene insallah sene bitmeden al sende kucagina en azindan karnina

Yooo o goturmicek ki ben burdan minibuse bincem hoooop iskele sonrada teknedeyim:))))ariza cikarmasa bari yok gondermem diye..

Hee o zaman başka tabi git kız gez toz tabi çocuk olunca çok zor oluyomuş bi ablamla konuştum hani diyodum ya pkolu 4 sene sonra oldu hemen arkasından gene hamile kaldı. 4 sene olmadı bana diyo tadını çıkarın benm hâlâ daha keşke şunu da yapsaydım dediğim şeyler var dedi. Işte ben biliyorum zaten öyle olacağını bazen diyorum acaba vazgeçsem mi falan tedaviden ve çocuk olayından tamamen

Gonderirim demenle bile mutlu oldum diyorum kiz gondersen dusun artik demek istedim :)) seninki yavas yavas ksliba giriyo desene insallah sene bitmeden al sende kucagina en azindan karnina
Insallah canim kiyamam ben ona bugun diyoki ben istiyorum cok istiyorum evimde nesem var eve kavusma sebebim var 2ye katlansin diyo

Yoo cocuk olunca da gezilir toparlar kendini alirsin ana kucagina hooop ordan oraya!...tabiki vazgecme cano...o olsun da hele onunla gezeriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…