Gebe kalamayanlar buraya.....

Eki Görüntüle 1486255

Bunları görünce bebeem çiçeklerin aklıma geldi çiçek yetistiremesem de aldım

akşam cepten bakamamıştım o güzel bardaklarına bu sabah işyerinde bakayım kocaman ekrandan dedim.ama daha güzel birşey gördüm belki nasipti görmek benim için anlamlı olan bu günde kimbilir...

Bir meleğe başka ne denir ki sen benim meleğimsin canım kızım... notunu görünce hem senin acını hem kendi acımı yüreğimde hissettim.

Bugün bebeğimi kaybedeli 2 sene bitmiş olacak.Güzel bardaklarına bakarken o notunu gördüm..dilerim rabbim Cennetine aldığı meleklerimizin yerine hayırlı sağlıklı evlatlar verir bize de..

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla.
1- Biz senin göğsünü açıp genişletmedik mi?
2- Yükünü senden alıp atmadık mı?
3- O senin belini büken yükü.
4- Senin şanını ve ününü yüceltmedik mi?
5- Elbette zorluğun yanında bir kolaylık vardır.
6- Gerçekten,zorlukla beraber bir kolaylık vardır.
7- Boş kaldın mı hemen başka işe koyul,
8- Yalnız rabbine yönel.
Amin...
İnşirah Süresi Meali

SLMM BENIMKI GECE SABAHLAR UYUMAZ SABAHDA KALKMAZ BOŞKEN ARADA UYUYODUM ŞİMDİ Bİ PAZARIM VAR KENDI UYUDUGUU ICIN LAF YOK BEN UYUYORUM ERKENCIYIM FILAN DEDIM ÖNCEKI UYUDUKLARINA SAY DİYOR KENDI KIZI BES YILLIK EVLI KAYNNANASI KAPISINI CALMAZ HERGÜN ABARTMYORUM ÖĞLEN UYANIR AMA GELIN UYUYONNCA BATAR

ayyy evet bebemm:) önceki gün değerlendirdim dün çift görüncede değerlendirdim bakalım dahada tutmazsa napalım diğer ay deneriz
Canim cift cizgiti gordugun aksami ve sabahi iliski olsun en sagliklisi ve iliskiden once esine sert bir turk kahvesi yarim saat oncesinden spermleri harekete gecirir, ben hamile kaldigim ay oyle yapmistim

G

Günaydın cnm. Senin eşinde miydi sıkıntı
G

Günaydın cnm. Senin eşinde miydi sıkıntı

Bilmiyoruz canım ben gittim doktora sonuclarimin hepsi temiz cikti ama esim gtmedi nerdeyse 1 senedr korunmuoz bende hep ben kür vs.seyler yapiom sanki sorun bendeymis gibi esim doktora bile gtmedi hic bisi yapmio cok sinir oluyorum

Canim cift cizgiti gordugun aksami ve sabahi iliski olsun en sagliklisi ve iliskiden once esine sert bir turk kahvesi yarim saat oncesinden spermleri harekete gecirir, ben hamile kaldigim ay oyle yapmistim
evet tatlım burdan öğrenmiştim dün çalışmalar tam gazdı bakalım öylece yattım mecbur sabah yıkandım . bakalım bügünde devam edeceğiz:)

Bende öyle canim artik bırakıyorum birde bugun yumurtlama gunumdu neyse artık üstüne düşmüycem 3 gundur atesimi olcuyorum hep 36.0 cikio erken yumurtlamis olabilirmiyim sizce

Ah kuzuuuum bulantin mi basladi...kiyamam ya Rabbim yardimcin olsun...biseyler ye bastirir...benimde bugun kask agrim hafir hissettriyo...kirmizi gelecek yani...bekliyodum zaten...
Bsldı cnm hatta demn yne lavabodn cktm sabh acılısını yptm ama karnm acıo tutmaya calısıorm bnm ilk hamilelgmde böle gçti cnm hmde 6.ayn baslrna kdr gnde kç kz htrlamıorm ble lavabodan ckmzdm adet gunun ne zmn cnm senn

Sigara yi bi türlü birakmio yararlı syleri icmio artık bisi emiorum

Sigara yi bi türlü birakmio yararli şeyleri icmio neyse artik takmiycm gorsun bklm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…