- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #74.141
sanada hayırlı sabahlarkızlar hayırlı sabahlar hepinize
nasılsın bakalımsanada hayırlı sabahlar
iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsınnasılsın bakalım
SLMM BENIMKI GECE SABAHLAR UYUMAZ SABAHDA KALKMAZ BOŞKEN ARADA UYUYODUM ŞİMDİ Bİ PAZARIM VAR KENDI UYUDUGUU ICIN LAF YOK BEN UYUYORUM ERKENCIYIM FILAN DEDIM ÖNCEKI UYUDUKLARINA SAY DİYOR KENDI KIZI BES YILLIK EVLI KAYNNANASI KAPISINI CALMAZ HERGÜN ABARTMYORUM ÖĞLEN UYANIR AMA GELIN UYUYONNCA BATARAy kızlar bugün kayınvalidem aradı napıyon annem ben eve gelcem yarım saat 45 dk ya kadar hazırlan da gelince seni biraz dolaştırayım hava alırsın dedi tamam anne dedim. Sonra dur hemen bi duşa gireyim dedm girdim çıktım aradı naptın hazır mısın dedi diiiiLiiim dedim neden diyo duşa girdim falan hemen giyincem ama dedim e gelince alırdın sıpaa hava çok soğuk didİ banaaakaynana geline sıpa didi olcak iş mi
Gecen yedim de yoldaBse kalmams kız ultrasona grmeden çikolata ye
ayyy evet bebemm:) önceki gün değerlendirdim dün çift görüncede değerlendirdim bakalım dahada tutmazsa napalım diğer ay denerizBosuna mi tekrarla dedik :)) hadi tam 12den tutturun yumurtayi
ayyy bunlar çok güzel kimin bunlar:)
Canim cift cizgiti gordugun aksami ve sabahi iliski olsun en sagliklisi ve iliskiden once esine sert bir turk kahvesi yarim saat oncesinden spermleri harekete gecirir, ben hamile kaldigim ay oyle yapmistimayyy evet bebemm:) önceki gün değerlendirdim dün çift görüncede değerlendirdim bakalım dahada tutmazsa napalım diğer ay deneriz
G
Günaydın cnm. Senin eşinde miydi sıkıntı
G
Günaydın cnm. Senin eşinde miydi sıkıntı
evet tatlım burdan öğrenmiştim dün çalışmalar tam gazdı bakalım öylece yattım mecbur sabah yıkandım . bakalım bügünde devam edeceğiz:)Canim cift cizgiti gordugun aksami ve sabahi iliski olsun en sagliklisi ve iliskiden once esine sert bir turk kahvesi yarim saat oncesinden spermleri harekete gecirir, ben hamile kaldigim ay oyle yapmistim
Evet tatlim iyi yapmissin hadi hayirlisi insallah tutarevet tatlım burdan öğrenmiştim dün çalışmalar tam gazdı bakalım öylece yattım mecbur sabah yıkandım . bakalım bügünde devam edeceğiz:)
Icecegi varsa icer yoksa icmez...kendini yorma ben kac aksam gizli agladigimi bilirim sadece kendim ugrasiyorum diye...ama bebekleri gordukce yumusadi simdi kendi diyo yumurtlama gunum gecti ama sansimizi deneyelim belki olur diyo...ben hic israr etmiyorum...
inşallah canım benim:)Evet tatlim iyi yapmissin hadi hayirlisi insallah tutar
Bsldı cnm hatta demn yne lavabodn cktm sabh acılısını yptm ama karnm acıoAh kuzuuuum bulantin mi basladi...kiyamam ya Rabbim yardimcin olsun...biseyler ye bastirir...benimde bugun kask agrim hafir hissettriyo...kirmizi gelecek yani...bekliyodum zaten...
Canim dedgim gibi hic sknti yapma...ben de keci boynuzu pekmezini yediremiyodum resmen agzina kasigi getriyodum yemiyodu...ama bende biraktim cektim koseye kendimi...bi baktim sundan bi kask aliyim dedi...sonraki aksamlar kndi gtirdi kavanozu...hatta sigaradan oksurugu kesildi...
Canim dedgim gibi hic sknti yapma...ben de keci boynuzu pekmezini yediremiyodum resmen agzina kasigi getriyodum yemiyodu...ama bende biraktim cektim koseye kendimi...bi baktim sundan bi kask aliyim dedi...sonraki aksamlar kndi gtirdi kavanozu...hatta sigaradan oksurugu kesildi...
Gecen yedim de yoldayarim saat once yemek gerekiyor heyecandan unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?