Gebe kalamayanlar buraya.....

Hadi yaa gaddar desene birlikte mi yaşıyosun ayrı mı

Hadi yaa gaddar desene birlikte mi yaşıyosun ayrı mı

Canim öyle bi hikaye var 2 arkadaş karsilasr yolda digeri ötekine sorar gelinin nasil diye o da yakinmaya baslar hic ii bakmio ogluma kahvalti hazirlamio uyuo vs. Cok kotu diye. Kadin yine sorar peki kizin nasil rahati iyimi diye ay hic sorma der cok ii damadim var kizimin elini sıcak sudan soğuk suya değdirmio kahvaltı yi bile kendi hazirlamio die e

ve işte o gün bugün.9 nisan 2013 te kaybettiğim bebeğimin yas günü..dilerim rabbim yeniden bir hamilelik sevinciyle müjdeler beni bu ay..rabbim cümle isteyenlere hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle versin inşaallah cümlemize bu mübarek yağmurlar yağıyorken..bugün gözyaşlarım yağmurlara karıştı..

Sen benim sağ yanımdan alınan sol yanımda sızlayanımsın meleğim..Seni kaybettiğimde 8.haftanı yeni doldurmuştun.senin varlığından habersizdik.sağ tüpümün içinde herşeye inat büyümeye çalışmışsın ama nasibimizde yokmuşsun Cennetine layık görmüş rabbim seni.tek tesellimde bu zaten.Öyle merak ediyordum ki seni bana bile göstermediler.Dünya üzerinden hiç izini bırakmadan gittin birtek var olduğuna ait bu evrak var elimde.Aylar sonra rabbime ettiğim duaların karşılığında bir gece rüyama geldin annem.Bir erkek çocuğu nasıl yakışıklı aynı dayına benziyordun karanlığın içinden Anne diyerek sol yanağımdan öptün ya.sesini duyup öpücüğünü hissettim ya senin kimyasal gebelik olduğunu söyleyen doktora inat..Üzülme ben vardım daracık biyerde kalbim atmaya çalışıyordu ama olmadı der gibi.O kadar gerçektin bebeğim..Sen benim dünya üzerinde ilk bebeği değilsin belki ama anne olabilmek için o testlerde bana anne olacağım sevincini yaşatan ilk kalp ağrımsın birtanem..Seni seviyorum annem...

benim
Hm öyle mi dersin canım cunku ilk defa yapiyorum ates olcmeyi internet de bgun yumurtlama gunum cikio sali gunu 36.0 carsamba 36.1 bugün yine 36.0 cikio dahada dusmesi gerek dimi
2 aydır yumrtlama olduğunda 36,2 lerden 36,8 lere çıkıyor ve adet olana kadar o şekilde yükseklerde kalıyor.adet olmadan 1 gün önce yine düşüyor.

kuzucuummm üzülmek yok nolur rabbim sana sağlıklı bebekler nasip edecek emin ol güven dua et yeter

yaaaa lütfen düşünüp hatırlayıp moral bozmayın bakın kendinize eziyet iyi şeyler düşünün noluuurrr

Bilmiyoruz canım ben gittim doktora sonuclarimin hepsi temiz cikti ama esim gtmedi nerdeyse 1 senedr korunmuoz bende hep ben kür vs.seyler yapiom sanki sorun bendeymis gibi esim doktora bile gtmedi hic bisi yapmio cok sinir oluyorum
Tugba benden önce davranmş onu diyecektim ben de. Akışına bırak o da birşeyler yapmaya başlar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…