- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #74.161
SLMM BENIMKI GECE SABAHLAR UYUMAZ SABAHDA KALKMAZ BOŞKEN ARADA UYUYODUM ŞİMDİ Bİ PAZARIM VAR KENDI UYUDUGUU ICIN LAF YOK BEN UYUYORUM ERKENCIYIM FILAN DEDIM ÖNCEKI UYUDUKLARINA SAY DİYOR KENDI KIZI BES YILLIK EVLI KAYNNANASI KAPISINI CALMAZ HERGÜN ABARTMYORUM ÖĞLEN UYANIR AMA GELIN UYUYONNCA BATAR
bence henüz yumurtlamamışsınBende öyle canim artik bırakıyorum birde bugun yumurtlama gunumdu neyse artık üstüne düşmüycem 3 gundur atesimi olcuyorum hep 36.0 cikio erken yumurtlamis olabilirmiyim sizce
amin inşaallahkızlarr bakın yağmur yağıyor eğer olduğu yerde yağmur yağan varsa hemen güzel dualar etsin yağmurda bereketle dua kapıları çoook açık olur peygamberimizin hadisidir
bence henüz yumurtlamamışsın
Hadi yaa gaddar desenebirlikte mi yaşıyosun ayrı mı
iyiyiz cancan sen nasılsın:)Günaydın beybiler Nasilsiniz bakalimm.
2 aydır yumrtlama olduğunda 36,2 lerden 36,8 lere çıkıyor ve adet olana kadar o şekilde yükseklerde kalıyor.adet olmadan 1 gün önce yine düşüyor.Hm öyle mi dersin canım cunku ilk defa yapiyorum ates olcmeyi internet de bgun yumurtlama gunum cikio sali gunu 36.0 carsamba 36.1 bugün yine 36.0 cikio dahada dusmesi gerek dimi
kuzucuummm üzülmek yok nolur rabbim sana sağlıklı bebekler nasip edecek emin ol güven dua et yeterve işte o gün bugün.9 nisan 2013 te kaybettiğim bebeğimin yas günü..dilerim rabbim yeniden bir hamilelik sevinciyle müjdeler beni bu ay..rabbim cümle isteyenlere hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle versin inşaallah cümlemize bu mübarek yağmurlar yağıyorken..bugün gözyaşlarım yağmurlara karıştı..
Sen benim sağ yanımdan alınan sol yanımda sızlayanımsın meleğim..Seni kaybettiğimde 8.haftanı yeni doldurmuştun.senin varlığından habersizdik.sağ tüpümün içinde herşeye inat büyümeye çalışmışsın ama nasibimizde yokmuşsun Cennetine layık görmüş rabbim seni.tek tesellimde bu zaten.Öyle merak ediyordum ki seni bana bile göstermediler.Dünya üzerinden hiç izini bırakmadan gittin birtek var olduğuna ait bu evrak var elimde.Aylar sonra rabbime ettiğim duaların karşılığında bir gece rüyama geldin annem.Bir erkek çocuğu nasıl yakışıklı aynı dayına benziyordun karanlığın içinden Anne diyerek sol yanağımdan öptün ya.sesini duyup öpücüğünü hissettim ya senin kimyasal gebelik olduğunu söyleyen doktora inat..Üzülme ben vardım daracık biyerde kalbim atmaya çalışıyordu ama olmadı der gibi.O kadar gerçektin bebeğim..Sen benim dünya üzerinde ilk bebeği değilsin belki ama anne olabilmek için o testlerde bana anne olacağım sevincini yaşatan ilk kalp ağrımsın birtanem..Seni seviyorum annem...
Eki Görüntüle 1487036
Sen yine de gün aşırı bir hafta devam et garantiye al :))ayyy evet bebemm:) önceki gün değerlendirdim dün çift görüncede değerlendirdim bakalım dahada tutmazsa napalım diğer ay deneriz
bebem pazAR A kadar hergün sonra adet e kadar gün aşırı yapcam heheheheh:)Sen yine de gün aşırı bir hafta devam et garantiye al :))
Bende sadece tek ultrason resmi varbn grmedn yiyiodm anam nasl kımıldıodu öle parmagını emiodu hatta öle ultrasn ftgrflrı vr parmklri resmn belli yavrmn egr bign bkmaya cesaret ettfm zamn cep koycm fotosnu buraya
Tugba benden önce davranmş onu diyecektim ben de. Akışına bırak o da birşeyler yapmaya başlar benceBilmiyoruz canım ben gittim doktora sonuclarimin hepsi temiz cikti ama esim gtmedi nerdeyse 1 senedr korunmuoz bende hep ben kür vs.seyler yapiom sanki sorun bendeymis gibi esim doktora bile gtmedi hic bisi yapmio cok sinir oluyorum
Kiz ne diyon burada tuttu bile :)kızlarr kar başladı ankarada :) yağmur durdu
ayyyy ne biliyim canım aşırı yağmur yağıyordu birden karKiz ne diyon burada tuttu bile :)
kızlarr kar başladı ankarada :) yağmur durdu
demek ki :)) yaa ama inanmazsın yani fişkiyeden akar gibi yağmur varken durup kar olması garip :)enem sinir komsum :) duzcedeyim bende kar buradan geliyo oraya demek :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?