- 22 Aralık 2014
- 3.694
- 2.756
- 248
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #74.181
Bnde 7tane fln vr.Bende sadece tek ultrason resmi varben hastaneden çıkmadan attim yoksa kafayi yerdim
insan çok üzülüyor ama isyan etmek yok artık.Rabbime bin şükür canımı bağışladı bana.Tekrar o sevinci yaşatır anneliği layık görürse lütfudur yoksa imtihanımızdır der sineye çekeriz.Mevlam neylerse güzel eyler elbet.kuzucuummm üzülmek yok nolur rabbim sana sağlıklı bebekler nasip edecek emin ol güven dua et yeter
bak böyle işte üzülmek yok sağlıklıyız bin şükür:)insan çok üzülüyor ama isyan etmek yok artık.Rabbime bin şükür canımı bağışladı bana.Tekrar o sevinci yaşatır anneliği layık görürse lütfudur yoksa imtihanımızdır der sineye çekeriz.Mevlam neylerse güzel eyler elbet.
Canim öyle bi hikaye var 2 arkadaş karsilasr yolda digeri ötekine sorar gelinin nasil diye o da yakinmaya baslar hic ii bakmio ogluma kahvalti hazirlamio uyuo vs. Cok kotu diye. Kadin yine sorar peki kizin nasil rahati iyimi diye ay hic sorma der cok ii damadim var kizimin elini sıcak sudan soğuk suya değdirmio kahvaltı yi bile kendi hazirlamio die e
evet acı versede insan görmek istiyor özlüyor anlıyorum ben seni.ama en güzeli şimdi cennetteki evladının bir kardeşi daha olacağını düşünmek.sana çok güzel teselli olacak hele bir sağlıkla gelsin aramızada..Bnde 7tane fln vr.ben hastaneden ckmadn esm tum kıyaftlri saklamş herseymz tamdı bzm. kıyaftlri coraplrı battanysi ana kucagı hatta minnack ayakkablrı ble. Nrde oldklrnı blmiodm hamile kaldktn snra esme zorla sölettrdm alt katta kaynanamn bazasnın altna saklamslr hala cesart edemiorm o kdr bellki yavrm ultrasn görntlrnde 3aylk bi görntsü vr görmn lazm cesart lazm sadece bliorm ck ktu olcm ama görmk istiorm ynede
Tugba benden önce davranmş onu diyecektim ben de. Akışına bırak o da birşeyler yapmaya başlar bence
Amiiin cnm ins
ve işte o gün bugün.9 nisan 2013 te kaybettiğim bebeğimin yas günü..dilerim rabbim yeniden bir hamilelik sevinciyle müjdeler beni bu ay..rabbim cümle isteyenlere hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle versin inşaallah cümlemize bu mübarek yağmurlar yağıyorken..bugün gözyaşlarım yağmurlara karıştı..
Sen benim sağ yanımdan alınan sol yanımda sızlayanımsın meleğim..Seni kaybettiğimde 8.haftanı yeni doldurmuştun.senin varlığından habersizdik.sağ tüpümün içinde herşeye inat büyümeye çalışmışsın ama nasibimizde yokmuşsun Cennetine layık görmüş rabbim seni.tek tesellimde bu zaten.Öyle merak ediyordum ki seni bana bile göstermediler.Dünya üzerinden hiç izini bırakmadan gittin birtek var olduğuna ait bu evrak var elimde.Aylar sonra rabbime ettiğim duaların karşılığında bir gece rüyama geldin annem.Bir erkek çocuğu nasıl yakışıklı aynı dayına benziyordun karanlığın içinden Anne diyerek sol yanağımdan öptün ya.sesini duyup öpücüğünü hissettim ya senin kimyasal gebelik olduğunu söyleyen doktora inat..Üzülme ben vardım daracık biyerde kalbim atmaya çalışıyordu ama olmadı der gibi.O kadar gerçektin bebeğim..Sen benim dünya üzerinde ilk bebeği değilsin belki ama anne olabilmek için o testlerde bana anne olacağım sevincini yaşatan ilk kalp ağrımsın birtanem..Seni seviyorum annem...
Eki Görüntüle 1487036
Canm sen mesajımdan alıntı yapınca asıl yazan arkadaşla karıştırdım seni afedersin :))
benim
2 aydır yumrtlama olduğunda 36,2 lerden 36,8 lere çıkıyor ve adet olana kadar o şekilde yükseklerde kalıyor.adet olmadan 1 gün önce yine düşüyor.
Insallah bu sefer oyle olmaz bunaltmaz seni canim ya...benim adet 15inde diyo takvim ama bilmiyorum tam o zaman olurmuyum?Bsldı cnm hatta demn yne lavabodn cktm sabh acılısını yptm ama karnm acıotutmaya calısıorm bnm ilk hamilelgmde böle gçti cnm hmde 6.ayn baslrna kdr gnde kç kz htrlamıorm ble lavabodan ckmzdm adet gunun ne zmn cnm senn
ablacm demn yazdgn bi.msjı okudm.. içm yandı evlat acısı ne kdr zormş ya rabbim..evet acı versede insan görmek istiyor özlüyor anlıyorum ben seni.ama en güzeli şimdi cennetteki evladının bir kardeşi daha olacağını düşünmek.sana çok güzel teselli olacak hele bir sağlıkla gelsin aramızada..
aman olsn napaym canm yetrki bebegm iyi olsn. İnsallah adet olmazsn nsallah rabbim sna evlat sevncni yasatrInsallah bu sefer oyle olmaz bunaltmaz seni canim ya...benim adet 15inde diyo takvim ama bilmiyorum tam o zaman olurmuyum?
amin inşaallah hepinizden duacıyım rabbim cümlemizi müjdelesin evlatla hayırlısıylaCanim benim bende ilk gebeligim dis gebelikti geçen sene bu zamanlarda 5 haftaliktan sonra dusurduler yazdiklarini okurken cok duygulandim inşallah sanada banada tum isteyenler e bu ay guzel umit olur rabbim ol dedikten sonra her yaptimiz bos sadece bi vesile inşallah olacak guzel kalpli arkadaşım
unutulur mu hiç onlar..rabbim bir daha yaşatmasın evlat acısı düşmanıma bile yaşatmasın.ablacm demn yazdgn bi.msjı okudm.. içm yandı evlat acısı ne kdr zormş ya rabbim..bn 7aylk kaybttm ama deil 7aylk 1aylk ble olsa evlat.. can parcası nasl özlüorm bi bilsen o tekmelemelrni. ne kdr ck aradm karnmda olmasnı mezarna her gttgmde acsamda.su mezarı keske yavrmu göreblsem diorm bliorm imkansz ama o öezarı görnce bn btiorm içm yanıo kıs gnu camdan bakrdm uzak brz ama gözüküo mezrlk yavrm herkes annesinin yanında sıcack besignde yatıo sn üşüomsn orda deyp ck agladm eltimle 1gun arayla dogm yptk oun bebegi aglardı asada ses gelrdi içime köz düserdi halada untmadm yavrmu 2-3haftada bi gdiorm mezrlga
Aminn abla amn yasatmasn kmsye rabbimunutulur mu hiç onlar..rabbim bir daha yaşatmasın evlat acısı düşmanıma bile yaşatmasın.
Ne diyeyim hayirlisi canim...her halukarda hazirlikliyim...evet yeterki bebisin seninle olsun...iyi olsun da...bu gunleride atlatirsin insallah...aman olsn napaym canm yetrki bebegm iyi olsn. İnsallah adet olmazsn nsallah rabbim sna evlat sevncni yasatr
Seni cok iyi anliyorm ben hamile kaldigimdan beri oyleyim, kahvalti diye bi aliskanligi unuttum zaten keske yapabilsem, her günüm iskence gibi hic kimsem yok ailem kaynanam bile yanimda olsaydi belki boyle olmazdi Rabbim den dua istiyorm bu durumun artik gecmesi icin normal hayatima donmek istiyorm artikKızlar cok halszm bgn kolumu kaldrck halm yk kahvalt yptgm masayı anca kaldrdm oda zorla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?