Gebe kalamayanlar buraya.....

Bende sadece tek ultrason resmi var ben hastaneden çıkmadan attim yoksa kafayi yerdim
Bnde 7tane fln vr. ben hastaneden ckmadn esm tum kıyaftlri saklamş herseymz tamdı bzm. kıyaftlri coraplrı battanysi ana kucagı hatta minnack ayakkablrı ble. Nrde oldklrnı blmiodm hamile kaldktn snra esme zorla sölettrdm alt katta kaynanamn bazasnın altna saklamslr hala cesart edemiorm o kdr bellki yavrm ultrasn görntlrnde 3aylk bi görntsü vr görmn lazm cesart lazm sadece bliorm ck ktu olcm ama görmk istiorm ynede

kuzucuummm üzülmek yok nolur rabbim sana sağlıklı bebekler nasip edecek emin ol güven dua et yeter
insan çok üzülüyor ama isyan etmek yok artık.Rabbime bin şükür canımı bağışladı bana.Tekrar o sevinci yaşatır anneliği layık görürse lütfudur yoksa imtihanımızdır der sineye çekeriz.Mevlam neylerse güzel eyler elbet.

bak böyle işte üzülmek yok sağlıklıyız bin şükür:)

Bilmiyorum canm onu gayet güzel özetliyo bence kaynana olayını benm kocam yerine kayınvalidem getirir ayağıma kahvaltımı. Ödeyemem hakkını rabbim sağlık sıhhat versin inşaallah. Sana da sabır versin üzülme geçer inşaallah bu kötü günler de. Hoş bi laf var 'kopan her yer bağlanır ama bağlanılan yerde düğüm kalır' diye o misal. Geçse de yapılanlar unutulmuyo malesef...

evet acı versede insan görmek istiyor özlüyor anlıyorum ben seni.ama en güzeli şimdi cennetteki evladının bir kardeşi daha olacağını düşünmek.sana çok güzel teselli olacak hele bir sağlıkla gelsin aramızada..

Canim benim bende ilk gebeligim dis gebelikti geçen sene bu zamanlarda 5 haftaliktan sonra dusurduler yazdiklarini okurken cok duygulandim inşallah sanada banada tum isteyenler e bu ay guzel umit olur rabbim ol dedikten sonra her yaptimiz bos sadece bi vesile inşallah olacak guzel kalpli arkadaşım

Insallah bu sefer oyle olmaz bunaltmaz seni canim ya...benim adet 15inde diyo takvim ama bilmiyorum tam o zaman olurmuyum?

ablacm demn yazdgn bi.msjı okudm.. içm yandı evlat acısı ne kdr zormş ya rabbim.. bn 7aylk kaybttm ama deil 7aylk 1aylk ble olsa evlat.. can parcası nasl özlüorm bi bilsen o tekmelemelrni. ne kdr ck aradm karnmda olmasnı mezarna her gttgmde acsamda.su mezarı keske yavrmu göreblsem diorm bliorm imkansz ama o öezarı görnce bn btiorm içm yanıo kıs gnu camdan bakrdm uzak brz ama gözüküo mezrlk yavrm herkes annesinin yanında sıcack besignde yatıo sn üşüomsn orda deyp ck agladm eltimle 1gun arayla dogm yptk oun bebegi aglardı asada ses gelrdi içime köz düserdi halada untmadm yavrmu 2-3haftada bi gdiorm mezrlga

amin inşaallah hepinizden duacıyım rabbim cümlemizi müjdelesin evlatla hayırlısıyla

unutulur mu hiç onlar..rabbim bir daha yaşatmasın evlat acısı düşmanıma bile yaşatmasın.

ben de doktordan geliyorum kızlar eşimin de benim de sonuçlarıma baktı problem yok dedi kafana takma dedi bana klomen verdi başlayalım dedi ama bu ay adet günüme yakın ben memlekette annemin yanında olacağım kullandıktan sonra 2 gün sonra gel bakalım dedi artık diğer ay yaparım diyorum olmadı tüplerine bakalım dedi ben utrasona falan da girdim kameralı falan o zaman tüplerin kapalı olup olmadığı belli olmuyor mu ki rahim rötgeni çektiren var mı?

Kızlar cok halszm bgn kolumu kaldrck halm yk kahvalt yptgm masayı anca kaldrdm oda zorla
Seni cok iyi anliyorm ben hamile kaldigimdan beri oyleyim, kahvalti diye bi aliskanligi unuttum zaten keske yapabilsem, her günüm iskence gibi hic kimsem yok ailem kaynanam bile yanimda olsaydi belki boyle olmazdi Rabbim den dua istiyorm bu durumun artik gecmesi icin normal hayatima donmek istiyorm artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…