Gebe kalamayanlar buraya.....

İnşallah ablam Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin , Eğer herşey yolunda gitmiş olsaydı melegim bu ayin 18inde yaşına girecekti . nasip değilmiş

Ablacim o kdar guzel yazmissin ki...inan gozlerim doldu...Rabbim cennette kavustursun seni...insallah baska kardesleri oldugunda annesinin yuzu guler...uzulme ablacim lutfen!...en yakinda saglikli hayirli evlada kavusacaksin ben inaniyorum...sabretmeyi bize telkin eden sensin...Rabbim kaldiramayacagimiz yuk vermez...bunun mukafatini da alirsin insallah...duamizdasin...

Bnmde kmsm yk canm tmm kaynanamlr alt katmda ama knsmuorz 4duvr arasnda kndmim. ALLAH korusn evde bna bse olsa kmsenin hbri olmz. Anca esm aksm eve glnce. bnm bulantlrm dun aksm basladı sabhta kusdm dun aksmda. Önceki hamileligmde tam 6.ayn baslarna kdr öyleydm cnm

sağol canım benim inşaallah cümlemize versin rabbim hayırlı sağlıklı evlat

kuzucum tam okuyamadım hızlı hızlı geçtimde pempiş ne takımı bunlar çok güzel:)

Neye niyet edersen o takimi seker bu 2 model var , su bardağı da var, yagdanlik falan var. Ben aksesuar olarak kullanacağım ama su bardaklarida çok güzeldi aklım kaldı

Kizceler bizim bu ay çalışma olmayacak. Tahmini adet tarihime disnicin randevu almıştım adetiminde gecikecegi tuttu randevu iptal simdi 15 gün sonrasına anca alacağım .

Neye niyet edersen o takimi seker bu 2 model var , su bardağı da var, yagdanlik falan var. Ben aksesuar olarak kullanacağım ama su bardaklarida çok güzeldi aklım kaldı
su bardaklarıda güzel yaaa ay çok tatlı aksesuar dimi bunlar yani kullanılacak cinsten mi

Kızlar böyle düşünmeyn bebeğinizi kucağınıza aldığınızı düşünün.Keşke gebe kalsam da kalkmadan yatsam yeter ki bebişim gelsin..

Y
yok cnm hsg ile belli oluyor o. Klomeni de zaten adetin 3. Günü başlıyorsun. Yani en azından ben öyle başladm. 7. Güne kadar devam ediyo cnm

kızlarrrrr şimdi yine dün ile aynı saattte ovulasyon yaptım vee damlatır damlatmaz c ile aynı anda t belirdi bakalım rengi nasıl olcak birazdan foto koyarım halen yumurtlama devam mı ediyor acaba :))

Y
yok cnm hsg ile belli oluyor o. Klomeni de zaten adetin 3. Günü başlıyorsun. Yani en azından ben öyle başladm. 7. Güne kadar devam ediyo cnm
ne hsg ile belli oluyor canım anlamadım hiç bir sorun çıkmadı ama en son tüplere bakalım dedi rahim rötgeni çektiren var mı o nasıl oluyor tüplerin kapalı olduğu o kadar muayene oldu patalojiye parça gitti utrason kan idrar daha ne olacak anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…