- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #74.201
akşam cepten bakamamıştım o güzel bardaklarına bu sabah işyerinde bakayım kocaman ekrandan dedim.ama daha güzel birşey gördüm belki nasipti görmek benim için anlamlı olan bu günde kimbilir...
Bir meleğe başka ne denir ki sen benim meleğimsin canım kızım... notunu görünce hem senin acını hem kendi acımı yüreğimde hissettim.
Bugün bebeğimi kaybedeli 2 sene bitmiş olacak.Güzel bardaklarına bakarken o notunu gördüm..dilerim rabbim Cennetine aldığı meleklerimizin yerine hayırlı sağlıklı evlatlar verir bize de..
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla.
1- Biz senin göğsünü açıp genişletmedik mi?
2- Yükünü senden alıp atmadık mı?
3- O senin belini büken yükü.
4- Senin şanını ve ününü yüceltmedik mi?
5- Elbette zorluğun yanında bir kolaylık vardır.
6- Gerçekten,zorlukla beraber bir kolaylık vardır.
7- Boş kaldın mı hemen başka işe koyul,
8- Yalnız rabbine yönel.
Amin...
İnşirah Süresi Meali
Ablacim o kdar guzel yazmissin ki...inan gozlerim doldu...Rabbim cennette kavustursun seni...insallah baska kardesleri oldugunda annesinin yuzu guler...uzulme ablacim lutfen!...en yakinda saglikli hayirli evlada kavusacaksin ben inaniyorum...sabretmeyi bize telkin eden sensin...Rabbim kaldiramayacagimiz yuk vermez...bunun mukafatini da alirsin insallah...duamizdasin...ve işte o gün bugün.9 nisan 2013 te kaybettiğim bebeğimin yas günü..dilerim rabbim yeniden bir hamilelik sevinciyle müjdeler beni bu ay..rabbim cümle isteyenlere hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle versin inşaallah cümlemize bu mübarek yağmurlar yağıyorken..bugün gözyaşlarım yağmurlara karıştı..
Sen benim sağ yanımdan alınan sol yanımda sızlayanımsın meleğim..Seni kaybettiğimde 8.haftanı yeni doldurmuştun.senin varlığından habersizdik.sağ tüpümün içinde herşeye inat büyümeye çalışmışsın ama nasibimizde yokmuşsun Cennetine layık görmüş rabbim seni.tek tesellimde bu zaten.Öyle merak ediyordum ki seni bana bile göstermediler.Dünya üzerinden hiç izini bırakmadan gittin birtek var olduğuna ait bu evrak var elimde.Aylar sonra rabbime ettiğim duaların karşılığında bir gece rüyama geldin annem.Bir erkek çocuğu nasıl yakışıklı aynı dayına benziyordun karanlığın içinden Anne diyerek sol yanağımdan öptün ya.sesini duyup öpücüğünü hissettim ya senin kimyasal gebelik olduğunu söyleyen doktora inat..Üzülme ben vardım daracık biyerde kalbim atmaya çalışıyordu ama olmadı der gibi.O kadar gerçektin bebeğim..Sen benim dünya üzerinde ilk bebeği değilsin belki ama anne olabilmek için o testlerde bana anne olacağım sevincini yaşatan ilk kalp ağrımsın birtanem..Seni seviyorum annem...
Eki Görüntüle 1487036
Bnmde kmsm yk canm tmm kaynanamlr alt katmda ama knsmuorz 4duvr arasnda kndmim. ALLAH korusn evde bna bse olsa kmsenin hbri olmz. Anca esm aksm eve glnce. bnm bulantlrm dun aksm basladı sabhta kusdm dun aksmda. Önceki hamileligmde tam 6.ayn baslarna kdr öyleydm cnmSeni cok iyi anliyorm ben hamile kaldigimdan beri oyleyim, kahvalti diye bi aliskanligi unuttum zaten keske yapabilsem, her günüm iskence gibi hic kimsem yok ailem kaynanam bile yanimda olsaydi belki boyle olmazdi Rabbim den dua istiyorm bu durumun artik gecmesi icin normal hayatima donmek istiyorm artik
İnsallah hayatm insallah.Ne diyeyim hayirlisi canim...her halukarda hazirlikliyim...evet yeterki bebisin seninle olsun...iyi olsun da...bu gunleride atlatirsin insallah...
kuzucum tam okuyamadım hızlı hızlı geçtimde pempiş ne takımı bunlar çok güzel:)Benimmmmmm
bebişin mi zorluyor hayatımKızlar cok halszm bgn kolumu kaldrck halm yk kahvalt yptgm masayı anca kaldrdm oda zorla
sağol canım benim inşaallah cümlemize versin rabbim hayırlı sağlıklı evlatAblacim o kdar guzel yazmissin ki...inan gozlerim doldu...Rabbim cennette kavustursun seni...insallah baska kardesleri oldugunda annesinin yuzu guler...uzulme ablacim lutfen!...en yakinda saglikli hayirli evlada kavusacaksin ben inaniyorum...sabretmeyi bize telkin eden sensin...Rabbim kaldiramayacagimiz yuk vermez...bunun mukafatini da alirsin insallah...duamizdasin...
kuzucum tam okuyamadım hızlı hızlı geçtimde pempiş ne takımı bunlar çok güzel:)
su bardaklarıda güzel yaaa ay çok tatlı aksesuar dimi bunlar yani kullanılacak cinsten miNeye niyet edersen o takimi sekerbu 2 model var , su bardağı da var, yagdanlik falan var. Ben aksesuar olarak kullanacağım ama su bardaklarida çok güzeldi aklım kaldı
bebeğim neden ki çok zararı oluyormu belki olmaz dene yinedeKizceler bizim bu ay çalışma olmayacak. Tahmini adet tarihime disnicin randevu almıştım adetiminde gecikecegi tuttu randevu iptal simdi 15 gün sonrasına anca alacağım .
su bardaklarıda güzel yaaa ay çok tatlı aksesuar dimi bunlar yani kullanılacak cinsten mi
Kızlar böyle düşünmeyn bebeğinizi kucağınıza aldığınızı düşünün.Keşke gebe kalsam da kalkmadan yatsam yeter ki bebişim gelsin..Seni cok iyi anliyorm ben hamile kaldigimdan beri oyleyim, kahvalti diye bi aliskanligi unuttum zaten keske yapabilsem, her günüm iskence gibi hic kimsem yok ailem kaynanam bile yanimda olsaydi belki boyle olmazdi Rabbim den dua istiyorm bu durumun artik gecmesi icin normal hayatima donmek istiyorm artik
yok cnm hsg ile belli oluyor o. Klomeni de zaten adetin 3. Günü başlıyorsun. Yani en azından ben öyle başladm. 7. Güne kadar devam ediyo cnmben de doktordan geliyorum kızlar eşimin de benim de sonuçlarıma baktı problem yok dedi kafana takma dedi bana klomen verdi başlayalım dedi ama bu ay adet günüme yakın ben memlekette annemin yanında olacağım kullandıktan sonra 2 gün sonra gel bakalım dedi artık diğer ay yaparım diyorum olmadı tüplerine bakalım dedi ben utrasona falan da girdim kameralı falan o zaman tüplerin kapalı olup olmadığı belli olmuyor mu ki rahim rötgeni çektiren var mı?
bebeğim neden ki çok zararı oluyormu belki olmaz dene yinede
hıımmm çookk rahatsız değilsen yaptırma bebişten önemlimi:)Dolgu yapilacak canım . bi daha ki adeti beklesem mi ki , ama gebelik olursa yaptiramicam. hamileliğin ilk 3 ve son 3 ayı diş tedavisi yapmiyolarmis.
hıımmm çookk rahatsız değilsen yaptırma bebişten önemlimi:)
ne hsg ile belli oluyor canım anlamadım hiç bir sorun çıkmadı ama en son tüplere bakalım dedi rahim rötgeni çektiren var mı o nasıl oluyor tüplerin kapalı olduğu o kadar muayene oldu patalojiye parça gitti utrason kan idrar daha ne olacak anlamadımY
yok cnm hsg ile belli oluyor o. Klomeni de zaten adetin 3. Günü başlıyorsun. Yani en azından ben öyle başladm. 7. Güne kadar devam ediyo cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?