Gebe kalamayanlar buraya.....

ne kdr beklednz pki bebk gözksn die bazılarının 8.hftada gözüküomş mesela
Canim ben polip ameliyatina girdim orda gozuktu doktor iptal etti ayin 4uydu...sonra ayin 14unde adet oldum adetim 11inde olcakti 3gun gecikti...o ameliyat iptal oldugunda kana baktilar negatf cikti...degerini soylememisti ama doktor...

kızlar nasılsınız bakalım. bugün bi arkadaşımdan macunu mübarek diye bişey duydum.erkek de kadın da içmeliymiş.içerisinde birsürü bitki ve baharat var. hiç duydunuz mu daha önce ???

kızlar nasılsınız bakalım. bugün bi arkadaşımdan macunu mübarek diye bişey duydum.erkek de kadın da içmeliymiş.içerisinde birsürü bitki ve baharat var. hiç duydunuz mu daha önce ???

Iyi aksamlar canım kafam rahat olsun diye ugrasiyorum nasıl birşeymis o hic duymadim bi arastrmak lazim

Iyi aksamlar canım kafam rahat olsun diye ugrasiyorum nasıl birşeymis o hic duymadim bi arastrmak lazim
goggle yazınca çıkıyo. kadın da erkek de içerse 18 indeki gibi olur diyo :) benim arkadaşın eşinde azosperm vardı. sadaece 1 tane sperm çıkıyodu testlerinde. bu macunu kullanmışlar bide havuç suyu. hem bu macun kadın içinde uygunmuş. dualarla içilmesi gerekir diyo. araşırıyorum bende bakalım alacak gibiyim karar veremedim henüz

Canim gecrn ay soylemistim o zamanda beraberlikten sonra olmustu o zamanda adet oldum...bu seferde baska sebepten sanirim cunku daha gelmiyo...senin 1 kere mi oldu yoksa bi kac gun dev ettimi adetten once
Canim benim gunde 2 damla felan oluyordu mesela 2 gunde 1 olduguda oluyordu ama kivamli 2 damlaya yakin pembemsi renkteydi

Evet cnm okudum bende simdi ama diger bilenen kürler kadar bilindik degil cok yorum cikio ben bu ay bal tarçın çörekotu yaptim bklm ins faydasını görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…