- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #74.701
Hayir tam tersi kese gozuktu bebek yoktu...Dha önceden kesenin gözkmdgi fln oldmu cnm
Canim nolcak simdi?ne dediler?Damar tıkanıklığı çıktı canm kayınvalidemde
ne kdr beklednz pki bebk gözksn die bazılarının 8.hftada gözüküomş meselaHayir tam tersi kese gozuktu bebek yoktu...
Canim ben polip ameliyatina girdim orda gozuktu doktor iptal etti ayin 4uydu...sonra ayin 14unde adet oldum adetim 11inde olcakti 3gun gecikti...o ameliyat iptal oldugunda kana baktilar negatf cikti...degerini soylememisti ama doktor...ne kdr beklednz pki bebk gözksn die bazılarının 8.hftada gözüküomş mesela
Canim nolcak simdi?ne dediler?
Gecmis olsun mdk35 rabbim en cabugundan acil sifalar versin
Iyi bakalim canim...cok sukur...insallah guzeeeel bi tedavi olur hayirlisiyla...Tatlm korktuğum kadar bişey çıkmadı demiş doktor. Şuanda riskli olan zorlayan bi damarı varmış onu da devamlı muayeneye gidip kontrol altına alcaklarmış. Iyi yani
kızlar nasılsınız bakalım. bugün bi arkadaşımdan macunu mübarek diye bişey duydum.erkek de kadın da içmeliymiş.içerisinde birsürü bitki ve baharat var. hiç duydunuz mu daha önce ???
goggle yazınca çıkıyo. kadın da erkek de içerse 18 indeki gibi olur diyo :) benim arkadaşın eşinde azosperm vardı. sadaece 1 tane sperm çıkıyodu testlerinde. bu macunu kullanmışlar bide havuç suyu. hem bu macun kadın içinde uygunmuş. dualarla içilmesi gerekir diyo. araşırıyorum bende bakalım alacak gibiyim karar veremedim henüzIyi aksamlar canım kafam rahat olsun diye ugrasiyorum nasıl birşeymis o hic duymadim bi arastrmak lazim
Canim benim gunde 2 damla felan oluyordu mesela 2 gunde 1 olduguda oluyordu ama kivamli 2 damlaya yakin pembemsi renkteydiCanim gecrn ay soylemistim o zamanda beraberlikten sonra olmustu o zamanda adet oldum...bu seferde baska sebepten sanirim cunku daha gelmiyo...senin 1 kere mi oldu yoksa bi kac gun dev ettimi adetten once
Iyi bakalim canim...cok sukur...insallah guzeeeel bi tedavi olur hayirlisiyla...
goggle yazınca çıkıyo. kadın da erkek de içerse 18 indeki gibi olur diyo :) benim arkadaşın eşinde azosperm vardı. sadaece 1 tane sperm çıkıyodu testlerinde. bu macunu kullanmışlar bide havuç suyu. hem bu macun kadın içinde uygunmuş. dualarla içilmesi gerekir diyo. araşırıyorum bende bakalım alacak gibiyim karar veremedim henüz
inşallah canım. bende arkadaş tavsiyesiyle öğrendim. bakalım alırsam faydası olursa mutlaka yazarım :)Evet cnm okudum bende simdi ama diger bilenen kürler kadar bilindik degil cok yorum cikio ben bu ay bal tarçın çörekotu yaptim bklm ins faydasını görürüm
inşallah canım. bende arkadaş tavsiyesiyle öğrendim. bakalım alırsam faydası olursa mutlaka yazarım :)
Anlamadim canim niye helal edeyim hakkimi canoo???İnşallah canm benm çok sağol ya vala hakkını helal et
Hmm yok benm oyle olmadi dun oldu hada yok damla seklinde degil akintiyla beraber...bakalim hayirlisi olsun...Canim benim gunde 2 damla felan oluyordu mesela 2 gunde 1 olduguda oluyordu ama kivamli 2 damlaya yakin pembemsi renkteydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?