Gebe kalamayanlar buraya.....

inşallahh yerleşme olsun canım o zaman :)
Insallah canim...bakalim zamanla nolucak her ay belirti ama sonrasi adet...artik hazirladim ben kendimi...seyi sorucam canim sende oldu mu hatrlamiyorum bu yerlesme kanamasi yogun olarak mi geliyo benim sadece akintida renk degisikligi oldu da???

Bende en azından kanda görüne kadar soylemicem gecen sefer beraber gittik o da umutlandi ..

Insallah canim...bakalim zamanla nolucak her ay belirti ama sonrasi adet...artik hazirladim ben kendimi...seyi sorucam canim sende oldu mu hatrlamiyorum bu yerlesme kanamasi yogun olarak mi geliyo benim sadece akintida renk degisikligi oldu da???

benim kanamam hiç olmadı canım her kadında olmuyormuş o ama ya kahverengi şeklinde yada acık pembe seklınde azıcık gelıyormuş o kadar

benim kanamam hiç olmadı canım her kadında olmuyormuş o ama ya kahverengi şeklinde yada acık pembe seklınde azıcık gelıyormuş o kadar
Bende azicik pembe olmus sonrada acik kahve oldu iste...hayirlisi canim dua et bana cok...Rabbim en uygun olani nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…