- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #74.661
Insallah canim...bakalim zamanla nolucak her ay belirti ama sonrasi adet...artik hazirladim ben kendimi...seyi sorucam canim sende oldu mu hatrlamiyorum bu yerlesme kanamasi yogun olarak mi geliyo benim sadece akintida renk degisikligi oldu da???inşallahh yerleşme olsun canım o zaman :)
gözün aydın canımmmm:)Kızlar çıktı kayınvalidem çok iyi çok sağolun öpüyorum hepinizi şarjım yok eve gidince yazarım artk. 5 saat falan durcakmış allah razı olsun hepinizden
regli oldum canım sabah rahatladım inan kiÇok geçmiş olsun tatlim aman dikkat edin valainşaallah sende regl olur rahatlarsın canm benm. Sen kullan da bakalım benimde aklımda o
Hadi gozunuz aydin ohhh elhamdulillah icimiz rahatladi seninle beraber:)))Kızlar çıktı kayınvalidem çok iyi çok sağolun öpüyorum hepinizi şarjım yok eve gidince yazarım artk. 5 saat falan durcakmış allah razı olsun hepinizden
Eevt biliyorum boyle guzel habrrleriniz alinca duygulaniyorum iste simdiden planini yapiyorum o gunun...1 hafta esime soylemicem kese gorunene kadar...cunku yazik benimle beraber cok umutlandi hep de suya dustu...bu sefer kese gozununce vericem haberi oyle hayal ediyorum...
Insallah canim...bakalim zamanla nolucak her ay belirti ama sonrasi adet...artik hazirladim ben kendimi...seyi sorucam canim sende oldu mu hatrlamiyorum bu yerlesme kanamasi yogun olarak mi geliyo benim sadece akintida renk degisikligi oldu da???
Ben daha garanti olsun diyorum yok dis gebelik yok kimyasal derler...planlar planlar iste...ne desek bosssss..Bende en azından kanda görüne kadar soylemicem gecen sefer beraber gittik o da umutlandi ..
geçmiş olsun canım hayırdır neyi vardıKızlar çıktı kayınvalidem çok iyi çok sağolun öpüyorum hepinizi şarjım yok eve gidince yazarım artk. 5 saat falan durcakmış allah razı olsun hepinizden
Bende azicik pembe olmus sonrada acik kahve oldu iste...hayirlisi canim dua et bana cok...Rabbim en uygun olani nasip etsin...benim kanamam hiç olmadı canım her kadında olmuyormuş o ama ya kahverengi şeklinde yada acık pembe seklınde azıcık gelıyormuş o kadar
Bende azicik pembe olmus sonrada acik kahve oldu iste...hayirlisi canim dua et bana cok...Rabbim en uygun olani nasip etsin...
hayırdır canım ya ne kaybı yoktum uzun zamandır yeni görüyorum msjıÜç kaybim var tatlım gün yaklastikca strese girdim berbat birsey
Ben daha garanti olsun diyorum yok dis gebelik yok kimyasal derler...planlar planlar iste...ne desek bosssss..
Ilk defa oldu adetten bi hafta once olmazdi...adet olucam zaman baslardi azar azar sonra sökülürdüm..bi de dun atesimi olctum 37.2 cikti...anladim adet olmadigimi?hiç olurmuydu böyle canım yoksa ilk defa mı oldu duam hep sizlerle zaten
Insallah canim...uyusmazlik ignesi mi pihtilasmaml mi?Benim iğne olmam gerekiyor ya o yüzden . inşallah görürüz o günleri ,
Insallah canim...uyusmazlik ignesi mi pihtilasmaml mi?
Ilk defa oldu adetten bi hafta once olmazdi...adet olucam zaman baslardi azar azar sonra sökülürdüm..bi de dun atesimi olctum 37.2 cikti...anladim adet olmadigimi?
Insallah tatlim atlatalim gecsin artik yaasenin daha kötüymiş canım allah kolaylık versin tez zamanda rahata ereriz inşallahhh
Kızlargecenin ucbucuguna kadar uyumadim ağladım bugün de artık bi an nefesim gitti ağlarken kontrol günü geldikçe geriliyorum sanırım korkuyorum
Insallah...inşallah tutmuştur bu sefer bayada yüksek çıkmış ateşin
Canim hafi insalah yerlesmedir o kanamalar bendede tam 1 hafta kala olmistuIlk defa oldu adetten bi hafta once olmazdi...adet olucam zaman baslardi azar azar sonra sökülürdüm..bi de dun atesimi olctum 37.2 cikti...anladim adet olmadigimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?