- 21 Aralık 2014
- 2.582
- 2.396
- 168
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #74.681
Insallah tatlim atlatalim gecsin artik yaa
Bebiss duygusallastrmistir annecini.. Toparlanirsin.. Guclu kadin gormeliyiz burdaKac gündür iyiydim ama patladim gece bugün esim geldi ona cirladim sonra oturdum agladim yine o aglama dedikce daha çok ağladımcok sinir bozucu ya
Dha önceden kesenin gözkmdgi fln oldmu cnmEevt biliyorum boyle guzel habrrleriniz alinca duygulaniyorum iste simdiden planini yapiyorum o gunun...1 hafta esime soylemicem kese gorunene kadar...cunku yazik benimle beraber cok umutlandi hep de suya dustu...bu sefer kese gozununce vericem haberi oyle hayal ediyorum...
yumurtan catlr belki ondan agrn olablrKızlar kimse bana yorum yapmadı amabenim adet im biteli 9 gün oldu ama midem bulandı bugün birde sol kasıgim in altında dünden beri sızı var nden olabilir
Kızlr lekelnmem basladı yne doktr hapn dozunu dusrdu 200mg dı 100dedi onu bn çıks yaparkn hemşirelr öle yazmş ama bu ksmedi 200olan yarm saatte kesiodubunu alalı 3saati gçti yani 100olanını hala kahverengi gelio. szce 200e devm edeym mi
Ykki istemesni unttm yadoktoru arasan canım numarası varsa
Tatlm kullandıgn bi ilaç varsa o yapmş olabilir. Yada ayaklarını üşütmüş olabilirsin. Ya da yumurtlama bazen sancı yapabiliyor. Ama ağrı kesici falan alma cnm benceKızlar kimse bana yorum yapmadı amabenim adet im biteli 9 gün oldu ama midem bulandı bugün birde sol kasıgim in altında dünden beri sızı var nden olabilir
Cnm doktoru facede bi aratsana. Ya da bazen hastaneler doktorlarin mail adreslerini sitelerine koyabiliyorlar. Bi bak istersenYkki istemesni unttm yaama smdi btmş gbi bse sarıya dönştryo bfn yorldm baya bde sbh esm brktı ama gelrkn servsle geldM öle bi oyuktan gectki ck ktü bi seklde geldm 2büklm
Ykki istemesni unttm yaama smdi btmş gbi bse sarıya dönştryo bfn yorldm baya bde sbh esm brktı ama gelrkn servsle geldM öle bi oyuktan gectki ck ktü bi seklde geldm 2büklm
geçmiş olsun canım hayırdır neyi vardı
Yk cnm hp baktm facesi fln vrmı die ama ykCnm doktoru facede bi aratsana. Ya da bazen hastaneler doktorlarin mail adreslerini sitelerine koyabiliyorlar. Bi bak istersen
Canımcım gecmş olsnÇok sağol ablacım allah razı olsun :))
Yatıorm cnm brzdan anneme gtcm kardesm amelyt oldu artk yatark gdrm arkaya uzanırm 15dakikalk yol ztn.canım yat dinlen bugün kalkma , korkma da bak pıt pıt sesini de duydun
Damar tıkanıklığı çıktı canm kayınvalidemde
Canim gecrn ay soylemistim o zamanda beraberlikten sonra olmustu o zamanda adet oldum...bu seferde baska sebepten sanirim cunku daha gelmiyo...senin 1 kere mi oldu yoksa bi kac gun dev ettimi adetten onceCanim hafi insalah yerlesmedir o kanamalar bendede tam 1 hafta kala olmistu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?