Gebe kalamayanlar buraya.....

Kac gündür iyiydim ama patladim gece bugün esim geldi ona cirladim sonra oturdum agladim yine o aglama dedikce daha çok ağladım cok sinir bozucu ya
Bebiss duygusallastrmistir annecini.. Toparlanirsin.. Guclu kadin gormeliyiz burda
. yuregin ferah olsun.. Bebis etkilenmesin.

Dha önceden kesenin gözkmdgi fln oldmu cnm

Kızlr lekelnmem basladı yne doktr hapn dozunu dusrdu 200mg dı 100dedi onu bn çıks yaparkn hemşirelr öle yazmş ama bu ksmedi 200olan yarm saatte kesiodu bunu alalı 3saati gçti yani 100olanını hala kahverengi gelio. szce 200e devm edeym mi

Kızlar kimse bana yorum yapmadı ama benim adet im biteli 9 gün oldu ama midem bulandı bugün birde sol kasıgim in altında dünden beri sızı var nden olabilir

doktoru arasan canım numarası varsa

Kızlar kimse bana yorum yapmadı ama benim adet im biteli 9 gün oldu ama midem bulandı bugün birde sol kasıgim in altında dünden beri sızı var nden olabilir
Tatlm kullandıgn bi ilaç varsa o yapmş olabilir. Yada ayaklarını üşütmüş olabilirsin. Ya da yumurtlama bazen sancı yapabiliyor. Ama ağrı kesici falan alma cnm bence

Ykki istemesni unttm ya ama smdi btmş gbi bse sarıya dönştryo bfn yorldm baya bde sbh esm brktı ama gelrkn servsle geldM öle bi oyuktan gectki ck ktü bi seklde geldm 2büklm
Cnm doktoru facede bi aratsana. Ya da bazen hastaneler doktorlarin mail adreslerini sitelerine koyabiliyorlar. Bi bak istersen

Ykki istemesni unttm ya ama smdi btmş gbi bse sarıya dönştryo bfn yorldm baya bde sbh esm brktı ama gelrkn servsle geldM öle bi oyuktan gectki ck ktü bi seklde geldm 2büklm

canım yat dinlen bugün kalkma , korkma da bak pıt pıt sesini de duydun

Cnm doktoru facede bi aratsana. Ya da bazen hastaneler doktorlarin mail adreslerini sitelerine koyabiliyorlar. Bi bak istersen
Yk cnm hp baktm facesi fln vrmı die ama yk bdai randevumda 10gun sonra içerde kanama gözükmüomş am nrdn glio bu anlamadm

Canim hafi insalah yerlesmedir o kanamalar bendede tam 1 hafta kala olmistu
Canim gecrn ay soylemistim o zamanda beraberlikten sonra olmustu o zamanda adet oldum...bu seferde baska sebepten sanirim cunku daha gelmiyo...senin 1 kere mi oldu yoksa bi kac gun dev ettimi adetten once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…