- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #74.741
hg canım nasılsın ya kaybettiğimiz bebek derken kimin bebeği için okudun ben kaçırdımBaktim kimselerde sormamis beni bende ses etmedim
nasılsın seni ilk defa mı gördüm ben kusura bakma hatırlayamadımmeraba cnm
Önceden bebis kaybedince bi an korku sardı tatlım bugünhayırdır canım ya ne kaybı yoktum uzun zamandır yeni görüyorum msjı
ay kıyamam canım bak benim komşumun 7 düşüğü varmış şimdi 18 yaşında ve 9 yaşında 2 çocuğu var hiç korkma içini ferah tut yeğenimi de üzme bakiiiim :)Önceden bebis kaybedince bi an korku sardı tatlım bugün
Canim soruna verecekleri yanit yoktur...ya kızlar neden sureklı ıkılı knusuyorsunuz bızde warız burda yanı?
Baktim kimselerde sormamis beni bende ses etmedim
Canım benim klomenle büyüdü ama işe yaramadı ne yazıkkikızlar slm.sizlere bişi sorucam klomenle yumurtası buyumeyıp iğne tedawısıyle ilk ay hamıle kalan war mı?yada cewrenızde boyle olan kısıler war mı?
sabret canım Allah zamanı gelince verir inş.Kızlarr daralıyorum yemin ederim yaa doğum yapmışları görünce buhranlar basıyor
bunalma canım olur zamanı gelinceKızlarr daralıyorum yemin ederim yaa doğum yapmışları görünce buhranlar basıyor
çok geçmiş olsun canım
ay kıyamam canım bak benim komşumun 7 düşüğü varmış şimdi 18 yaşında ve 9 yaşında 2 çocuğu var hiç korkma içini ferah tut yeğenimi de üzme bakiiiim :)
Kızlarr daralıyorum yemin ederim yaa doğum yapmışları görünce buhranlar basıyor
Önceden bebis kaybedince bi an korku sardı tatlım bugün
Canım benim klomenle büyüdü ama işe yaramadı ne yazıkki
canım komşunda kan pıhtılaşma sorunu varmış 3. aydan sonra bebek düşüyormuş sonra 7 düşükten sonra anlaşılmış ve her gün iğne yapmışBenim babaannemde öyleymiş hatta bi kaç sene önce doktor kaç düşük yaptın diye sormuş babaannem oğlum hadi 2e kadar 5e kadar sayılıyor da sonrasını sayılmıyor demiş. Lavaboya otursa düşük yaparmış . bende merak ediyorum acaba rahatsızlığı neydi dusuklerinin ama babamlar 4 kardeş 1 tane de doğup ölen halam var. O kadar düşüğe rağmen doktor tedavisi falan olmadan olmuş çocukları . bi de öyle dusuklerden sonra doktora gidip içerde parca temizleme falanda yok .
nasılsın seni ilk defa mı gördüm ben kusura bakma hatırlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?