Gebe kalamayanlar buraya.....

ay kıyamam canım bak benim komşumun 7 düşüğü varmış şimdi 18 yaşında ve 9 yaşında 2 çocuğu var hiç korkma içini ferah tut yeğenimi de üzme bakiiiim :)

Benim babaannemde öyleymiş hatta bi kaç sene önce doktor kaç düşük yaptın diye sormuş babaannem oğlum hadi 2e kadar 5e kadar sayılıyor da sonrasını sayılmıyor demiş. Lavaboya otursa düşük yaparmış . bende merak ediyorum acaba rahatsızlığı neydi dusuklerinin ama babamlar 4 kardeş 1 tane de doğup ölen halam var. O kadar düşüğe rağmen doktor tedavisi falan olmadan olmuş çocukları . bi de öyle dusuklerden sonra doktora gidip içerde parca temizleme falanda yok .

Kızlarr daralıyorum yemin ederim yaa doğum yapmışları görünce buhranlar basıyor

Bana biri hamile dediklerinde o hal oluyor herkesin oluyor biz o kadar ugrasiyoruz olmuyor diye tuhaf oluyorum ama sonra kendi bebeğim olmadığı için görüp begendigimiz elbiseleri alıp bebek ziyaretine gidiyoruz. Bebek bir mucize ve Rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak inşallah.

canım komşunda kan pıhtılaşma sorunu varmış 3. aydan sonra bebek düşüyormuş sonra 7 düşükten sonra anlaşılmış ve her gün iğne yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…