Gebe kalamayanlar buraya.....

ayy nekadar güsel ewladın war bak bızede dua et.nasıl hamıle kaldın cnm?
hep ediyorum canım aklıma geldikçe hamile kalmak için 3 yıl kadar tedavi gördüm ilk progestan diye bir ilaç kullandım 6 ay olmadı sonra 1 yıl yumurta takibi yapıldı klomen +iğnelerle olmadı sonra 3. aşılamada hamile kaldım çok şükür senin sorun nedir

benımde her ıkı yumurtalıkta ufak ufak kıstlerım war.daha bu subat ayında karar werdık bebek yapmaya..yenı yani.ilk gttım doktor baktı kıst war dedı klomen werdı sabah aksam ıctım.16 mm yumurta oldu.iğne yapmadı gun asırı ılıskı dedı.sonra adetım gldı daha sora bu kez gunde 3 e cıkaralım dedı artı folıkasıtte ıctım tbı ıkısınde de.sasılacak sey ıkı taneyle buyudu.3 taneyle buyumedı.10mm kalmıs.doktorum iğneye gecelım dedı.ama ben tereddutte kaldım nedense.çok pahalı dıolar bırde ıgneye..progestan dedıgın klomen mi?klomenı kac ay kullandın cnm pekı?1 yıl mı?asılamayı klomenle mı oldun?

canım sende de pko mu var yumurtalıkta çok sayıda kist olması pko da da görülüyor ve yumurtların kendiliğinden büyümüyor mu anlayamadım düzenli adet oluyormusun peki progestan klomen tarzı bi ilaç değil etkin maddesi progesteron yani yumurtlama olduktan sonra gebelik yoksa adet olabilmemiz için vucudumuzun salgılaması gerekn bi hormon bu ilaç onu sağladığı için adet oluyorsun klomenle başladım ben ama yumurtlar gelişmedi iğneye geçtik sadece 2 ay sanırım denedim klomeni

düzenlı adet olamıyorum cnm sorunum bu zaten.doktorada onu duzenlemek we hamıle kalmak ıcın gttım ama doktor bey dırek dayadı bana klomenı...ilaçsız adet olamıyorum yani.1 sene yasmın ıctım braktım 3 ay glmedı adetım.doktora gttım tarlusalla sokturdum.bana nıye wermedı acaba bu adam bu progesteronu???ben once adetımı duzenlemek sonra bebek dedım halbuki...aynen klomene cewap wermedı benım yumurtalarda.ama dha 2 ay ıctım.ne bılım.kafam karısık.iğneye gecelım dedı doktorum ama hıcbısı bılmıorum ıgneyle ılgılı.bana bilgi werır mısın cnm.nezaman yapılıyor iğneler.fıyatları nedır?sen kendınmı yapıodun ıgneni?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…