- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #74.761
canım komşunda kan pıhtılaşma sorunu varmış 3. aydan sonra bebek düşüyormuş sonra 7 düşükten sonra anlaşılmış ve her gün iğne yapmış
hg aramıza tatlım bende iyiyim çok şükür sen kaç yıllık evlisindaha yenıyım de ondan cnm..ıım sen nasılsın
inş. canım ya sorun bilindikten sonra çok şükür çaresi varBende de var canım . gebe kalırsam ki inşallah kalirim bende iğne olacağım
hg aramıza tatlım bende iyiyim çok şükür sen kaç yıllık evlisin
hayırlısı canım inş. en kısa zamanda olur bebeşinhb.
3e gircem canım bu yaz
inş. canım ya sorun bilindikten sonra çok şükür çaresi var
:) aynen tatlım hadi bakalımGeriye bi tek hamile kalması kalıyor
hayırlısı canım inş. en kısa zamanda olur bebeşin
Bilmiyorum kuzum geceden beri boyle esim zor susturdu böğüre böğüre agladimBebeeeem noldu kuzum sana bugün böyleeegördüm aklımdaydın inanki ama çok telaşım vardı yazamadım ya
canım ben 7 yıllık evliyim 3 yaşında bir oğlum var bende de polikistik over varinş cnm Allah razı olsun.senın warmı bebek?sen kac yıllık ewlısın?bende kıst war cnm
Bilmiyorum kuzum geceden beri boyle esim zor susturdu böğüre böğüre agladimama iyiyim simdi ikindiye geliyordu ciktim kutuphaneye gittim msafir geldi acildim
canım ya üzme kendini bişey yokken bebekde etkilenir lütfen kuzum ya yapma bidaBilmiyorum kuzum geceden beri boyle esim zor susturdu böğüre böğüre agladimama iyiyim simdi ikindiye geliyordu ciktim kutuphaneye gittim msafir geldi acildim
canım ben 7 yıllık evliyim 3 yaşında bir oğlum var bende de polikistik over var
hep ediyorum canım aklıma geldikçe hamile kalmak için 3 yıl kadar tedavi gördüm ilk progestan diye bir ilaç kullandım 6 ay olmadı sonra 1 yıl yumurta takibi yapıldı klomen +iğnelerle olmadı sonra 3. aşılamada hamile kaldım çok şükür senin sorun nedirayy nekadar güsel ewladın war bak bızede dua et.nasıl hamıle kaldın cnm?
hep ediyorum canım aklıma geldikçe hamile kalmak için 3 yıl kadar tedavi gördüm ilk progestan diye bir ilaç kullandım 6 ay olmadı sonra 1 yıl yumurta takibi yapıldı klomen +iğnelerle olmadı sonra 3. aşılamada hamile kaldım çok şükür senin sorun nedir
canım sende de pko mu var yumurtalıkta çok sayıda kist olması pko da da görülüyor ve yumurtların kendiliğinden büyümüyor mu anlayamadım düzenli adet oluyormusun peki progestan klomen tarzı bi ilaç değil etkin maddesi progesteron yani yumurtlama olduktan sonra gebelik yoksa adet olabilmemiz için vucudumuzun salgılaması gerekn bi hormon bu ilaç onu sağladığı için adet oluyorsun klomenle başladım ben ama yumurtlar gelişmedi iğneye geçtik sadece 2 ay sanırım denedim klomenibenımde her ıkı yumurtalıkta ufak ufak kıstlerım war.daha bu subat ayında karar werdık bebek yapmaya..yenı yani.ilk gttım doktor baktı kıst war dedı klomen werdı sabah aksam ıctım.16 mm yumurta oldu.iğne yapmadı gun asırı ılıskı dedı.sonra adetım gldı daha sora bu kez gunde 3 e cıkaralım dedı artı folıkasıtte ıctım tbı ıkısınde de.sasılacak sey ıkı taneyle buyudu.3 taneyle buyumedı.10mm kalmıs.doktorum iğneye gecelım dedı.ama ben tereddutte kaldım nedense.çok pahalı dıolar bırde ıgneye..progestan dedıgın klomen mi?klomenı kac ay kullandın cnm pekı?1 yıl mı?asılamayı klomenle mı oldun?
Yani yumurtalar büyüdü çatlatma iğnesi vuruldu canım ama hamile kalamadımneden işe yaramadı cm?
canım sende de pko mu var yumurtalıkta çok sayıda kist olması pko da da görülüyor ve yumurtların kendiliğinden büyümüyor mu anlayamadım düzenli adet oluyormusun peki progestan klomen tarzı bi ilaç değil etkin maddesi progesteron yani yumurtlama olduktan sonra gebelik yoksa adet olabilmemiz için vucudumuzun salgılaması gerekn bi hormon bu ilaç onu sağladığı için adet oluyorsun klomenle başladım ben ama yumurtlar gelişmedi iğneye geçtik sadece 2 ay sanırım denedim klomeni
Yani yumurtalar büyüdü çatlatma iğnesi vuruldu canım ama hamile kalamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?