- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #74.801
işte bende onu yapamıyorum çok stres yapıyorum
canım ben günde 2 defa yaptım sanırım kaç iğne kullandığımı hatırlamıyorum ama 3 kez aşılama yapıldığı için baya kullandım birde hep aynı iğneyi kullanmadım canım bazen 2 ayrı iğneyi aynı günde yaptım yani vucudun cvp vermesine göre değişiyoryanı cnm bi iğneyle 3 4 kere iğne atılıyosa bu 3 4 gun eder.sen kaç tane iğne kullandın pekı?
doğru söylüyosun canım ama sanırım vazgeçtim artık eşimide çok yordum bu konuda teşekkür ederim cevapların içinhele bir sorun yoksa hıc korkma kuzum...kendı halıne brak ozaaman olur bak stres yparsan hc olmasss
doğru söylüyosun canım ama sanırım vazgeçtim artık eşimide çok yordum bu konuda teşekkür ederim cevapların için
Çok hastaydım canım gidemedim birde başka sıkıntılar girdi arayaneden gtmedın kuzum gtmen lazım doktor kntrol etmsı lazım
gebe kalmaktan sanırım bu konuda beceriksizimneyden wazgectın cnm?
Çok hastaydım canım gidemedim birde başka sıkıntılar girdi araya
benimkisi zor biraz eşim denizci herzaman fırsat olmuyo kineyden wazgectın cnm?tmm sen wazgec bak nası oluyor :)
gebe kalmaktan sanırım bu konuda beceriksizim
benimkisi zor biraz eşim denizci herzaman fırsat olmuyo ki
Kızlar bende uğraşıyorum bi türlü gebe kalamıyorum her ay umut ama her ay hüsran
İnşallah canım inşallah..anladım kuzum..umıdını kesme.Rabbım saglıklı hayırlı evlat weeersın ıns
dr ilaç falan başlamadı mı canımCanım prolaktin yüksek yaa
evet canımhmm anladım cnm?pek gorusemıosunuz yanı?
Canım dostinex kullanıyorum düşüyo o ara uğraşıyoz tutmuyo tekrar kan testi pat yine yükseliyodr ilaç falan başlamadı mı canım
süt salınımından sorumlu bi hormon canım artınca adet düzensizliği yapıyoprolaktin neydı cnm?
adetlerinin düzeni nasıl peki canımCanım dostinex kullanıyorum düşüyo o ara uğraşıyoz tutmuyo tekrar kan testi pat yine yükseliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?