Gebe kalamayanlar buraya.....

canım sanırım sende de pko var progestan adetleri düzenlemiyor ama onu söyleyim sadece kullandığın sürece adetlerin düzenli oluyor iğneler yaklaşık 4 yıl oldu kullanalı ama sgk karşılıyo zaten sanırım 90 tl civarı 1 tanesi bünyeye bağlı yumurtanın gelişmesi için kaç tane kullanırsın bilemiyorum iğneleri kendim yaptım canım

aynen polıkıstık ower cnım..olsun bana neden wrmedı bu adam sınır oldum sımdi...sonucta dogum kontrol hapı gbı dııl dmı yanı progestan?bu ıgneler bir kutuda tek olarakmı satılıyor yoksa bı kutuda 5 6 tanemı oluyor cnm?ayy kendın nası yabtın kuzum nerden gobektenmı?ben korkarım yaaa.bıde ayarlayamam dozunu asırı uyarrım yumurtaları.sonra sıser kalırım bıde :)

iyi geceler kızlar ben 6 aydır deniyorum ama olmuyo 1.5 yıllık evliyiz psikolojim şimdiden çöktü allah herkese versin

canım kutuda 1 tane oluyor ama onu verilen dozaşa göre 3-4 sefer de yapıyorsun evet göbekten yaptım ama iğneler çok ince zaten fazla acı vermiyo ilk hastanede hemşire gösterdi orda yaptım sonraları evde kendim yaptım zor değil yani korkma

yanı cnm bi iğneyle 3 4 kere iğne atılıyosa bu 3 4 gun eder.sen kaç tane iğne kullandın pekı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…