- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #74.781
Galiba ya bilemedim ki bi de nete de giremiyomAh kuzum benm yaa hormonlar mı yapıyo seni böylee kıyamam sana been
2 ay kullandım canım ilk ay sadece ilacı içtim kontrole gidemedim çok hastaydım o ay öyle geçti ikinci ayda klomen+çatlatma iğnesi kullandım. Ondan sonrada doktora tekrar gitmedimkaç ay denedın pekı canım klomenı?
canım sanırım sende de pko var progestan adetleri düzenlemiyor ama onu söyleyim sadece kullandığın sürece adetlerin düzenli oluyor iğneler yaklaşık 4 yıl oldu kullanalı ama sgk karşılıyo zaten sanırım 90 tl civarı 1 tanesi bünyeye bağlı yumurtanın gelişmesi için kaç tane kullanırsın bilemiyorum iğneleri kendim yaptım canımdüzenlı adet olamıyorum cnm sorunum bu zaten.doktorada onu duzenlemek we hamıle kalmak ıcın gttım ama doktor bey dırek dayadı bana klomenı...ilaçsız adet olamıyorum yani.1 sene yasmın ıctım braktım 3 ay glmedı adetım.doktora gttım tarlusalla sokturdum.bana nıye wermedı acaba bu adam bu progesteronu???ben once adetımı duzenlemek sonra bebek dedım halbuki...aynen klomene cewap wermedı benım yumurtalarda.ama dha 2 ay ıctım.ne bılım.kafam karısık.iğneye gecelım dedı doktorum ama hıcbısı bılmıorum ıgneyle ılgılı.bana bilgi werır mısın cnm.nezaman yapılıyor iğneler.fıyatları nedır?sen kendınmı yapıodun ıgneni?
Oyle demeyin ama bebegi uzuyorum diye daha cok aglayasim geliyi hic susmamcanım ya üzme kendini bişey yokken bebekde etkilenir lütfen kuzum ya yapma bida
kıssssss tamam bişi demedim ağlama sen iyi düşün iyi olacak inş.Oyle demeyin ama bebegi uzuyorum diye daha cok aglayasim geliyi hic susmam
2 ay kullandım canım ilk ay sadece ilacı içtim kontrole gidemedim çok hastaydım o ay öyle geçti ikinci ayda klomen+çatlatma iğnesi kullandım. Ondan sonrada doktora tekrar gitmedim
canım sanırım sende de pko var progestan adetleri düzenlemiyor ama onu söyleyim sadece kullandığın sürece adetlerin düzenli oluyor iğneler yaklaşık 4 yıl oldu kullanalı ama sgk karşılıyo zaten sanırım 90 tl civarı 1 tanesi bünyeye bağlı yumurtanın gelişmesi için kaç tane kullanırsın bilemiyorum iğneleri kendim yaptım canım
?iyi geceler kızlar ben 6 aydır deniyorum ama olmuyo 1.5 yıllık evliyiz psikolojim şimdiden çöktü allah herkese versin
yok kuzum değilim malesefbebeem sen hamıle mısın?
canım kutuda 1 tane oluyor ama onu verilen dozaşa göre 3-4 sefer de yapıyorsun evet göbekten yaptım ama iğneler çok ince zaten fazla acı vermiyo ilk hastanede hemşire gösterdi orda yaptım sonraları evde kendim yaptım zor değil yani korkmaaynen polıkıstık ower cnım..olsun bana neden wrmedı bu adam sınır oldum sımdi...sonucta dogum kontrol hapı gbı dııl dmı yanı progestan?bu ıgneler bir kutuda tek olarakmı satılıyor yoksa bı kutuda 5 6 tanemı oluyor cnm?ayy kendın nası yabtın kuzum nerden gobektenmı?ben korkarım yaaa.bıde ayarlayamam dozunu asırı uyarrım yumurtaları.sonra sıser kalırım bıde :)
yok kuzum değilim malesef
benim yok canım hormonlarıma falan bakıldı istediğin zaman hamile kalabilirsin dedi doktor ama olmadı?
bır sorunun warmı pekı?
pardonbebeem adında arkadasa sormustum cnm:) bunu
canım kutuda 1 tane oluyor ama onu verilen dozaşa göre 3-4 sefer de yapıyorsun evet göbekten yaptım ama iğneler çok ince zaten fazla acı vermiyo ilk hastanede hemşire gösterdi orda yaptım sonraları evde kendim yaptım zor değil yani korkma
yok canımbı sorunun warmı cnm pko falan?
benim yok canım hormonlarıma falan bakıldı istediğin zaman hamile kalabilirsin dedi doktor ama olmadı
işte bende onu yapamıyorum çok stres yapıyorumozaman sorun etme tatlım kafanı rahat bırak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?