- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #74.821
süt salınımından sorumlu bi hormon canım artınca adet düzensizliği yapıyo
süt hormonu canım tahlillerde prl yazıyoprolaktin neydı cnm?
hep mi düzensizdi canım yoksa sonradan mı başladıbnımde yuksek sanırım adetım cok duzensız
hep mi düzensizdi canım yoksa sonradan mı başladı
Aslında çok düzensiz degil canım normal ayrıca gögüsümden sütte gelmiyo ama bıktırtı artık yakamı bırakmıyoadetlerinin düzeni nasıl peki canım
peki düzenlemek için ilaç kullanmadın mı canım hiçkızlıgımdan berı duzensız cnm we ılacsız gelmessss
Bi hormon testi yaptır canım gebeliğide engelliyo bu baş belasıbnımde yuksek sanırım adetım cok duzensız
bence doktorunu değiştir çünkü doğum kontrol hapıyla düzeltiyolar normaldeAslında çok düzensiz degil canım normal ayrıca gögüsümden sütte gelmiyo ama bıktırtı artık yakamı bırakmıyo
Bi hormon testi yaptır canım gebeliğide engelliyo bu baş belası
aynen testide adetinin 3.günü yaptırBi hormon testi yaptır canım gebeliğide engelliyo bu baş belası
aynen testide adetinin 3.günü yaptır
o zaman takma caım kafana ben bi programla takip ediyorum adet düzenimi yumurtlamamı :)ypıldı cnm kan aldılar sadece ıdrar almadılar nedense.doktor iyi dedı normal dedı.ins oledır
o zaman takma caım kafana ben bi programla takip ediyorum adet düzenimi yumurtlamamı :)
Bikaç gün önce yine ümitlendim ama olmadı adet oldum bitince başka bi doktora gidip muayene olucam bu ay biraz daha üzerine düşmem lazım yıllarca çocuk istemedim şimdide olmuyo terslikbence doktorunu değiştir çünkü doğum kontrol hapıyla düzeltiyolar normalde
Aynen bende :)senın adetın duzenlımı pekı cnm?neyle takıb edıosun?
Yanlış yere yazdım canım sorry :)Aynen bende :)
çok iyi biliyorum canım o duyguyu allah hepimize bi evlat nasip etsinBikaç gün önce yine ümitlendim ama olmadı adet oldum bitince başka bi doktora gidip muayene olucam bu ay biraz daha üzerine düşmem lazım yıllarca çocuk istemedim şimdide olmuyo terslik
Bazen tutmuyo ama :) bende proğramla takip ediyorumo zaman takma caım kafana ben bi programla takip ediyorum adet düzenimi yumurtlamamı :)
Aminnnnn canım hayırlısıyla inşalllaaahhhhhçok iyi biliyorum canım o duyguyu allah hepimize bi evlat nasip etsin
düzenli sayılır canım geriye doğru gün atarak geliyo hep takvimim diye bi program indirdim telefona onunla takip ediyorum hep :)senın adetın duzenlımı pekı cnm?neyle takıb edıosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?