- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #75.181
Oh ne guzel kafan dagilmistir...bende geldim eve oturuyorum amma da yorulmusum offfIyiyim tatlim bende dün topladim evi çıktım kütüphaneye gittim dönüşte çiçek aldim saksisini degistim misafir geldi falan acildim şükür :)
anlamadım canımVar nolcak
Farkina vardinizmi bilmem bi sikintilar var üzerimizde Allah hayirlara cikarsin inşaallah.sakince atlatmaliyiz hepimiz dua ederekYok kuzum gitmedi pazartesi falan gitcek heralde. Sanırım zorlu bi dönemden geçiyoruz..
Aynennn eşim diyor ki hepiniz nazara geliyorsunuz dedi.hayir olsun insaallahmevsimsel mi ki acaba. bugün bende tuhafım toplu tuhaflık günümüz galiba. benimde ağlayasım geliyor. tanımadığım yan komşunun düğğünü var kız evdev çıkıp arabaya bindi ben camda ağlıyorum
Kizlar bugun alisverriste kotu bisey oldu aglicaktim bogazima dugumlendi resmen...carsinin ortasi diye sustum
Oyle dusunme canim...sen su an herseye uzuluyosun o yuzden...benimde basima geldi bende agladim agladim gizli o donmedi uyudu diye daha cok agladi meger uyumamais beni dinlemis...ceza vermis bana ertesi gun mesaj atti...gonlumu aldi...bu siralarda hepimiz boyleyiz gecicek insallah...Ciktik canim dedigin gibi ciktik sahile gittik yemek yedik kafede oturduk biraz sonra avm ye gidip dondurma yiyip geldik:)) ama yinede ona karsi soguk davraniyorm çünkü dun gece ben aglarken o uyuyordu ve ilk defa bana sarilmadan uyudu
Aynennn eşim diyor ki hepiniz nazara geliyorsunuz dedi.hayir olsun insaallah
Bi gomlek bakiyodum ama nasil kalabalik millet birbirini itiyo...o sirada gomlegi yerine takayim derken askiya takilip biraz yirtilmis sonradan farkettim...amcaya gittim bak amca boyle oldu ben parasini vereyim uzerime dusen ne ise dedim yok gerek yok dedi...35tl en azindan 20 tlisini alin dedim yok olmaz firmaya veririz dedi...icimde kaldi amca rahat edemem al dedim...soylemen yeter bazilari atip birakiyo dedi...adam parayi almadi bogazim dugumlendi...2katini versem anca rahat ederdim...hic uzulcek bisey olmasada adamin masum yuzu gozumun onunden gitmiyo yaaaHayırdır güzelim
Sanırım dişin iltihabı heryeri sarmış abla o da ateş yapıyor. 7sinde çekildi hala geçmediCa
Canim kac gün oldu cektireli. Birde vucudunu bu kadar etki altina alması nedenli anlam vermedim ateş falan.sen doktora bunlar soyledinmi
Noldu tatlimKizlar bugun alisverriste kotu bisey oldu aglicaktim bogazima dugumlendi resmen...carsinin ortasi diye sustum
Seniki hamilelik benimki adet belirtisi kuzu gecicwk insallah...Noldu tatlimvalla ben bugun dayanamadim disarda agladim tutamadim kendimi esim zor susturdu hem esimle tartismamiz, hem ailemi 1 seneye yakindir gorememek uzakta olmak hersey ayri ustume geldi tutamamdim kendimi dun geceden beri hep bi aglamakliyim
Oyy kiyamam guzel kalplim canim, uzme kendini yaa sendede bi duygusallik var hayirdir insallah tatlimBi gomlek bakiyodum ama nasil kalabalik millet birbirini itiyo...o sirada gomlegi yerine takayim derken askiya takilip biraz yirtilmis sonradan farkettim...amcaya gittim bak amca boyle oldu ben parasini vereyim uzerime dusen ne ise dedim yok gerek yok dedi...35tl en azindan 20 tlisini alin dedim yok olmaz firmaya veririz dedi...icimde kaldi amca rahat edemem al dedim...soylemen yeter bazilari atip birakiyo dedi...adam parayi almadi bogazim dugumlendi...2katini versem anca rahat ederdim...hic uzulcek bisey olmasada adamin masum yuzu gozumun onunden gitmiyo yaaa
Insallah seninkide hamilelik belirtilerindendir canim benimSeniki hamilelik benimki adet belirtisi kuzu gecicwk insallah...
Bi gomlek bakiyodum ama nasil kalabalik millet birbirini itiyo...o sirada gomlegi yerine takayim derken askiya takilip biraz yirtilmis sonradan farkettim...amcaya gittim bak amca boyle oldu ben parasini vereyim uzerime dusen ne ise dedim yok gerek yok dedi...35tl en azindan 20 tlisini alin dedim yok olmaz firmaya veririz dedi...icimde kaldi amca rahat edemem al dedim...soylemen yeter bazilari atip birakiyo dedi...adam parayi almadi bogazim dugumlendi...2katini versem anca rahat ederdim...hic uzulcek bisey olmasada adamin masum yuzu gozumun onunden gitmiyo yaaa
Evet en iyisi o...cunku ben amcanin hakki gecmesini istemedim....ben onu baskasina vereyim...Ve sen çok duyarlı davranmissin . yapman gerekeni yapmissin hatta israrda etmişsin canım . için daha da rahat etmezse o parayı ihtiyacı olan birine ver
Evet en iyisi o...cunku ben amcanin hakki gecmesini istemedim....ben onu baskasina vereyim...
Estagrullah ne demek canim benim yerimde olsn sende ayni seyi yaprdin...parayi almadigina mi yanayim suc isledigime mi?Ya biz bu ara toplu duygusaliz . senin şu yazdığına bile ağlıyorum .ne güzel insansin sen ne kadar duyarlı, insanlar çaktırmadan o gömleği yerine koyup kaçmaya çalışıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?