- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #75.201
Estagrullah ne demek canim benim yerimde olsn sende ayni seyi yaprdin...parayi almadigina mi yanayim suc isledigime mi?
AynenHaftaya iyi başlarız diyorsun yani
Insallah ruyama ne diyosun canim...cok etkilendim...Sen suç islemedin kazayla oldu öyle olmasına rağmen vicdan yapıyorsun hala. İhtiyacı olana verince rahatlicak sin inşallah
Evet tatlim silikesiyorsa yumurtlamissindir demektir :)kızlaaar herkese selam acil girdim kusura bakmayın işlerim vardı ama telaşlandım şimdi bugün ovulasyon testim silikleşmiş ne demek bu yumurtam çatlamışmı demek oldu nolurrrrr bilgi verin çok giremiyorum net e şuanda da
Anldm btanm onla gecmş olsn insallah bdaknde yavrn gözükrCanim ben polip ameliyatina girdim orda gozuktu doktor iptal etti ayin 4uydu...sonra ayin 14unde adet oldum adetim 11inde olcakti 3gun gecikti...o ameliyat iptal oldugunda kana baktilar negatf cikti...degerini soylememisti ama doktor...
canım naptın var mı bi haberKizlar allaha emanet olun cevaplariniz icin cok tesekkur ederim umut oldunuz bana ins. O guzel haberi almak nasip olur hepimizi iyi geceler.
O zaman mehter marsini yabana atma benceAmin canim . Yumurtam büyüyüp catliyor onda sıkıntı yok ama döllenme oluşmuyor .
Kız çocuk gibiyim alınıyorum herseye gözlerim doluyor ama arastirdim normalmis tatlım sadece birseye sinirlendiginde falan hamilelikten oldugu aklina gelsinEvet yaa canim insan nasilda hassas ve duygusal oluyor hemen alinganlik oluyo
Onlar bekletiyorlar malesef tatlım ya bugün de cumartesi sansinaInsallahh canimmm
.yaa kolum agridi.. Iyce cok sukur btti.. Az once.. Bekliyorumm artik doktorun keyfini ne zaman gelcekse...
Insallah canim...Anldm btanm onla gecmş olsn insallah bdaknde yavrn gözükr
Oh ne güzel maşallah :)) yarasin bebiseNapıosnz canlarm.. bn dun aksm annme gttm kaldm orda bgn ögledn snra döndm alşvrs fln yptm dönşte bebişe bseler aldm bseler derkn meyve kuruyemş fln :) beslensn minnak :)
Dun kafam dagildi da yoruldum bende bugün de adaya geldik yarin gündüz arkadaşa kahvaltiya oradan düğüne pffOh ne guzel kafan dagilmistir...bende geldim eve oturuyorum amma da yorulmusum offf
Liste kabark hemsirwnin söledklrni yemeye calşcm. Süt yogurt ztn severm kaynanamn vr inegi sut gnderiolr devmlı brznı yogurt yapıorm brznı İçiorm. dogal ya içm rht ama meyvelr hormnlu ya muz nasl blmiormda cilek kesn hormn ztn. Ama napalm dogl bsede ykki kompostu içiorm kndm yptm onuda yaz gununden oda dogl gerilri Allah kermOh ne güzel maşallah :)) yarasin bebise
Benim de annemin inegi var sut alip buzluga atip cikartip yoğurt yapiyorum organik organik :)) meyve elma portakal muz kivi falan al simdilik ama yazin bol bol yeriz :)Liste kabark hemsirwnin söledklrni yemeye calşcm. Süt yogurt ztn severm kaynanamn vr inegi sut gnderiolr devmlı brznı yogurt yapıorm brznı İçiorm. dogal ya içm rht ama meyvelr hormnlu ya muz nasl blmiormda cilek kesn hormn ztn. Ama napalm dogl bsede ykki kompostu içiorm kndm yptm onuda yaz gununden oda dogl gerilri Allah kerm
Var diyorum var ben varim yas 41anlamadım canım
Ey Allahim ya ne diyeyim kuzum simdi doktor iltihap gecmismi kontrol etseydi yaaa ama.yok yok bize nazar degiyor anlasildi.eşim diyoki elma sirkesiyle gargara yapsin diyor.ne bileyim dene istersen doktora gidene kadar.canim benim yaaaSanırım dişin iltihabı heryeri sarmış abla o da ateş yapıyor. 7sinde çekildi hala geçmedizaten çok zor çekildi 3e böldüler öyle çıkardılar. İki doktor ayrı ayrı uğraştı hemde öğle molasında Bende tekrar gidemedim eşimin vardiyesi uymuyor bu hafta. Tek başımada gidemiyorum hiç gücüm yok
Rabbim hayirlara cikarsin inşaallah canimDun gece ruyamda bi kac tane kurtcuk gordum ve uzerine oturdum meger onlar yaapisip uzerime ureyen cinstenmis...vucuduma geldi bi kac tane...esimin ustune de geldi...o bi kac tanesini cikardi benim sirtimdaki kurt buyumus cenin halini almisti...resmen elleri bacaklari vardi...ve o kurtlar kanimizi emiyomus...onu sirtimdan cikartti esim...ben oyle korktum ki uyandim yataga baktim esimin ustune baktim bogazim aglamaktan agrimisti...
bebeğimmm yani iki günhatta 3 gün kırmızı çıktı bugün silik . 3 gün üst üste çalıştık brde 30 saat sonra bir daha :) tutacağı varsa olmuştur dimi bu kadar çalışma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?