Gebe kalamayanlar buraya.....

Evet tatlim silikesiyorsa yumurtlamissindir demektir :)

Canim ben polip ameliyatina girdim orda gozuktu doktor iptal etti ayin 4uydu...sonra ayin 14unde adet oldum adetim 11inde olcakti 3gun gecikti...o ameliyat iptal oldugunda kana baktilar negatf cikti...degerini soylememisti ama doktor...
Anldm btanm onla gecmş olsn insallah bdaknde yavrn gözükr

Oh ne güzel maşallah :)) yarasin bebise
Liste kabark hemsirwnin söledklrni yemeye calşcm. Süt yogurt ztn severm kaynanamn vr inegi sut gnderiolr devmlı brznı yogurt yapıorm brznı İçiorm. dogal ya içm rht ama meyvelr hormnlu ya muz nasl blmiormda cilek kesn hormn ztn. Ama napalm dogl bsede ykki kompostu içiorm kndm yptm onuda yaz gununden oda dogl gerilri Allah kerm

Benim de annemin inegi var sut alip buzluga atip cikartip yoğurt yapiyorum organik organik :)) meyve elma portakal muz kivi falan al simdilik ama yazin bol bol yeriz :)

Ey Allahim ya ne diyeyim kuzum simdi doktor iltihap gecmismi kontrol etseydi yaaa ama.yok yok bize nazar degiyor anlasildi.eşim diyoki elma sirkesiyle gargara yapsin diyor.ne bileyim dene istersen doktora gidene kadar.canim benim yaaa

Rabbim hayirlara cikarsin inşaallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…