Gebe kalamayanlar buraya.....

Bizimkide oyle ama bence cik disari ama yuz verme ugrassin...degerli olan su an sen ve bebisin!...
Ciktik canim dedigin gibi ciktik sahile gittik yemek yedik kafede oturduk biraz sonra avm ye gidip dondurma yiyip geldik:)) ama yinede ona karsi soguk davraniyorm çünkü dun gece ben aglarken o uyuyordu ve ilk defa bana sarilmadan uyudu

Kanama yerini belirleyeceklerdir kuzum hamileyim kanamam var dedi mi basiyorlar damacana gibi serumu zaten gecsin de cik bi an once kuzum
Insallahh canimmm
.yaa kolum agridi.. Iyce cok sukur btti.. Az once.. Bekliyorumm artik doktorun keyfini ne zaman gelcekse...

Ayy çok duygulandimm ben sagol iki gündür çeşmeler acik agliyorum

Kesinlikle gelecekte bebek gelsin yoksa da gününde kırmızılar gelsin ikisi de aratmasin kendisini :))

bebeğim ben pek bilmiyorumda bir yıl olmayıncamı aşılama oluyor neden aşılama ihtiyacı

Canım 1 sene içinde tedaviler sonuç alınmazsa aşılamaya geçiliyor . ben 6 ay klomen kullandım yumurtalar büyüyüp catliyor ama sonuç alınamadı yumurta takibinden sonra ki asama aşılama .

Canım 1 sene içinde tedaviler sonuç alınmazsa aşılamaya geçiliyor . ben 6 ay klomen kullandım yumurtalar büyüyüp catliyor ama sonuç alınamadı yumurta takibinden sonra ki asama aşılama .
anladım bebeğim yani yumurtan büyümüyor ve çatlamıyormuydu. kusura bakama soru soruyrum amam hiç bilgim yokta
Rabbim en kısa zamanda bebeiş nasip etsin sana ve tüm isteyenlere sağlıkla

Ahaah :)aynenn yaaa cok mu sey istioz ne biz bolee :)

İsticez tabi isticez ki Rabbim nasip etsin kulum benden istiyor desin, hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin. Hz Ali'nin de dediği gibi gönlümüz de olanı hakkımızda hayırlı , hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razi eylesin inşallah .

anladım bebeğim yani yumurtan büyümüyor ve çatlamıyormuydu. kusura bakama soru soruyrum amam hiç bilgim yokta
Rabbim en kısa zamanda bebeiş nasip etsin sana ve tüm isteyenlere sağlıkla

Amin canim . Yumurtam büyüyüp catliyor onda sıkıntı yok ama döllenme oluşmuyor .

Aynen.. Gulum hastahane tam bi husran oluyo girene. Kafani cevrdigin her yerde acikli hayat hikayesi. Ablamlar geldi az once zyarete. Bayildi kuzum yaa.. Icim bi tuhafoldu. Kostum yanina zor geldi kendine.. Allahim yardimciniz olsun gercekten

Amiiinnnn. Canimmm butun kalbimle hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…