- 21 Aralık 2014
- 2.582
- 2.396
- 168
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #75.421
Insallah canim adette olsa kabullnemek istemiyo insan...
Kaskta skismam var...heralde gun icinde sokulurum bugunde bi yere davetliyim kayinvalidem falan gelcek benim ilk gun cok agrim olur yandim ya beeen!..
Vallaa ben de halaa yatakktayimmmmmEvet canım. Güneş var ama ben tembellik yapıyorum
Onu duydum evet..oncrden 35 gunde birdi...sonra 31 30 gunr dustu ilk kez de bu ay 28 oldu sastim valla???Canim brn doktora sordum direk dedim ben 28 gunde bir olurdum simdi 30 31 buluo kendi dedi rahim hazirlio die..insaallahh diger aya bebis seninle olur cnm
Vallaa ben de halaa yatakktayimmmmmkahvalti yapcazz pazaraa incem adam aksam ise gitcek yemekj yokkk. Oyy oyyyy :)
Kalkip salata yapicam arpa sehriyeli...yapistim koltuga oyle...Öncelikle sakin ol rahat ol kasların bi rahatlasin . adetin gelmiş olsa bile olsun. Benim gecikti ya nasıl fazla oldum 3. Gün bile agrim oldu.
Duani eksik etme canim bu son adetlerim olsun...olmus 2 yil hala ped almak adet olmak agir geliyobiliyorum canım
Aaaa pazar gunleri tek ise giden benimki deilmiss demekkii :)) cik cnm cik bi tembellik yapildimi kalioo :)Biz 9da yaptık kahvaltıyı eşim ise gitti bende yatiyorum , az sonra pazara cikcam bende
Kalkip salata yapicam arpa sehriyeli...yapistim koltuga oyle...
Hayirlisi cnmm stres yapma du bakalim belkide deildirr adet bekleyek bugunü de biOnu duydum evet..oncrden 35 gunde birdi...sonra 31 30 gunr dustu ilk kez de bu ay 28 oldu sastim valla???
Bakalim canim...agrim var sanirim adet...hayirlisi olsun.Hayirlisi cnmm stres yapma du bakalim belkide deildirr adet bekleyek bugunü de bi
Aaaa pazar gunleri tek ise giden benimki deilmiss demekkii :)) cik cnm cik bi tembellik yapildimi kalioo :)
Hayirlisi canim uzme tatli canini olur muBakalim canim...agrim var sanirim adet...hayirlisi olsun.
Ne guzel izin guü bizde izin die bisey bile yokCarsamba izin gunumuz bizimyok kalkmam daha erken pazar kapının önünde zaten. Dun temizlik yaptım ondan mi ne totisimin sağ tarafı açıyor bi yere de vurmadim
Sagol canim...insallah yapacak bisey yok yeni ay yeni umut...cok uzulmedim Allahtan kendimi hazirlmistim...Hayirlisi canim uzme tatli canini olur mu
Ne guzel izin guü bizde izin die bisey bile yokvallaa ozaman oglene kadar yatt tatlim :) alal ala bi yere vursan morrarir zate ters hareket yapmis olmayasinn
Aynenn oleee cnmm umudumuzu yitirmeyelim yeter kiiiSagol canim...insallah yapacak bisey yok yeni ay yeni umut...cok uzulmedim Allahtan kendimi hazirlmistim...
Alal ala biraz daha dur bakalim cok artarsa agri bi caresine baksrsin artik :) ohhh misss planda hazirrrYok ya. Aksam hic bisi yoktu dışarı çıktık amcasına gittik 20 dakika oturup eve geldik acimaya başladı . bugün ki is tablom belli zaten pazar, ütü , yemek
bebeem yeni bat 10mayis kacinci deneme hatrlamiyorum 12 yada 13 olmasi lazim...bu ay da benden bisey yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?