Gebe kalamayanlar buraya.....

Canim ilk idrarda daha iyi belli olur tabi cunku adet oncesi bakiyorsun ben hamile oldugumu bile bile yaptim da iki cizgi yine de esit cikmadi
Bu arada bebegin hayirli olsun Allah sag salim kucaginda gormeyide nasip etsin insallah ....tum hamile arkadaslar sizinde bebekleriniz hayirli olsun..

Bende arkadastan duydum gercekten 1 2 sonra hamile kaldi...belki de benimki bu ilk erken adetim olur sonrasini bilmiyorum artik...bel cektrme problem olmasin dikkat et canim sen yine de...
Tatlm sen adet mi cnm oldn? Okuyamadım hepsini çok yoğunum bu aralar. Bizim 2 gün vardı aramzda.

Bende arkadastan duydum gercekten 1 2 sonra hamile kaldi...belki de benimki bu ilk erken adetim olur sonrasini bilmiyorum artik...bel cektrme problem olmasin dikkat et canim sen yine de...
açıkcası bende nasıl olduğunu bilmiyorum tedirginim.. ama bizler bebek için her şeye katlanıyoruz her duyduğumuzu yapıyoruz bi umut diye

Aminn gulumm insallah.. Yanlizim dedim dedim ahada iki tane katni burnunda sancilu hasta geldi heyy alkahim sabah nasil olcak burda. Yaa birde refakatcileri var.. Oooo
Gecmis olsun canimm...Allah yardimcin olsun sifa versin insallah atlatirsiniz bugunleri..

kızlar başka sayfalarda geziniyordum bir konu dikkatimi çekti kız nişanlıymış adetleri düzensizmiş hamile kalmış ve 4. ayında anlamışlar.. şimdi ailem bilmiyor nasıl söylüycem diyo.. Allah yardımcısı olsun.. Ah ahh keşke bizde o kadar kolay hamile kalabilsek neler yapıyoruz da olmuyor demişim dışımdan.. eşim ne oldu dedi böyle böyle dedim olur olur diyo eşim

Olur inşallah tatlim yaa,dert etme dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…