- 12 Nisan 2015
- 7
- 6
- 1
- 32
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #75.561
Bu arada bebegin hayirli olsun Allah sag salim kucaginda gormeyide nasip etsin insallah ....tum hamile arkadaslar sizinde bebekleriniz hayirli olsun..Canim ilk idrarda daha iyi belli olur tabi cunku adet oncesi bakiyorsun ben hamile oldugumu bile bile yaptim da iki cizgi yine de esit cikmadi
Amin canim :) insallah mevlam sana da nasip etmistir bu ayBu arada bebegin hayirli olsun Allah sag salim kucaginda gormeyide nasip etsin insallah ....tum hamile arkadaslar sizinde bebekleriniz hayirli olsun..
Cok saol guzel duaların icin...Amin canim :) insallah mevlam sana da nasip etmistir bu ay
Tatlm sen adet mi cnm oldn? Okuyamadım hepsini çok yoğunum bu aralar. Bizim 2 gün vardı aramzda.Bende arkadastan duydum gercekten 1 2 sonra hamile kaldi...belki de benimki bu ilk erken adetim olur sonrasini bilmiyorum artik...bel cektrme problem olmasin dikkat et canim sen yine de...
Evet canim yaTatlm sen adet mi cnm oldn? Okuyamadım hepsini çok yoğunum bu aralar. Bizim 2 gün vardı aramzda.
açıkcası bende nasıl olduğunu bilmiyorum tedirginim.. ama bizler bebek için her şeye katlanıyoruz her duyduğumuzu yapıyoruz bi umut diyeBende arkadastan duydum gercekten 1 2 sonra hamile kaldi...belki de benimki bu ilk erken adetim olur sonrasini bilmiyorum artik...bel cektrme problem olmasin dikkat et canim sen yine de...
Olsun bence yine de kandine dikkat et bel onemli cunku...açıkcası bende nasıl olduğunu bilmiyorum tedirginim.. ama bizler bebek için her şeye katlanıyoruz her duyduğumuzu yapıyoruz bi umut diye
saol canım ederim ama inşallah gerek kalmaz bunlara..Olsun bence yine de kandine dikkat et bel onemli cunku...
Aminn gulumm insallah.. Yanlizim dedim dedim ahada iki tane katni burnunda sancilu hasta geldi heyy alkahim sabah nasil olcak burda. Yaa birde refakatcileri var.. OoooAmin insallah ya seni yarin cikartirlar Allah'in izniyle son serumdur az sabir
Insallah canim..saol canım ederim ama inşallah gerek kalmaz bunlara..
Gecmis olsun canimm...Allah yardimcin olsun sifa versin insallah atlatirsiniz bugunleri..Aminn gulumm insallah.. Yanlizim dedim dedim ahada iki tane katni burnunda sancilu hasta geldi heyy alkahim sabah nasil olcak burda. Yaa birde refakatcileri var.. Oooo
Saol canimm allah razi olsun saglikls cikmak nsip olsun. Ins..Gecmis olsun canimm...Allah yardimcin olsun sifa versin insallah atlatirsiniz bugunleri..
Yarin mi gidiyon tatlimEvet canim 8.30da gidecektim ama 10.30a aldik onceye vermediler doktor yok sanirim piff
PembiskommmYarin mi gidiyon tatlim
Pembiskommmnasılsın kuzum bebisin nasil
Oo kimler varmis burda, harbicim iyiym cok sukur bebisimde iyi hamdolsunPembiskommmnasılsın kuzum bebisin nasil
Olur inşallah tatlim yaa,dert etme dua etkızlar başka sayfalarda geziniyordum bir konu dikkatimi çekti kız nişanlıymış adetleri düzensizmiş hamile kalmış ve 4. ayında anlamışlar.. şimdi ailem bilmiyor nasıl söylüycem diyo.. Allah yardımcısı olsun.. Ah ahh keşke bizde o kadar kolay hamile kalabilsek neler yapıyoruz da olmuyor demişim dışımdan.. eşim ne oldu dedi böyle böyle dedim olur olur diyo eşim
Ohh ohh maşallah ikinize deOo kimler varmis burda, harbicim iyiym cok sukur bebisimde iyi hamdolsunbu aralr pek giremiyim yaa tatlm sanada ugrayamadim, sen nasilsin tatlim? Sen ve buralar sasirdim kizz
Oyy canim yaa valla özlemişimOhh ohh maşallah ikinize deen son msjlara bakiyodum,nickini gördüm canim heyecanlandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?