Gebe kalamayanlar buraya.....

Benimki 4 mayıs canım

iyi akşamlar tatlışlar
Bi 20 sayfa okudum geldim tatilde bitti eve sağ salim geldik çok şükür..
sabah bi kalktım karın ağrım var kesin hastalancam dedim ve 2 gün önceden bugün öğleyin kırmızılar geldi çok şükür ki havuzdayken gelmedi bu ay umutlu değildim zaten.. nurun_ala_nur batımız aynıydı ve ikimizinde erken geldi.. vardır bunda da bir hayır.. bebeem yeni bat 10 mayıs benimde inşallah gelecek ay hayırlı haberlerle geliriz..

Beni de ekleyin listeye... 1.5 yildir deniyoruz...kacinci deneme oluyor

Canim senin kac gunde 1di adet gunun?

Slm adet tarihime 4gun varken dayanamayıp test yaptım sonuc boyle cikti acaba tecrubeli arkadaslar yorumlayabilir mi....

Eklentiler

• IMG_20150411_002748.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 49
28 canım hep gününde olurdum ilk kez 2 aydır 31 günde oldum herkes rahim kendini hazırlıyor dediler bu ayda 2 gün önceden geldi kırmızılar anlamadım gitti.. rahim daha kendini ne kadar hazırlıycak acaba
Bilmiyorum...bende 35 gunde 1oluyodum sonra 32ye dustu sonra 30a..simdi hayatimda ilk defa 28gumde bir oldu?bu rahimin kendini hazirlamasi meselesini aciklarmisin bende duydum adet gunu erken olan gebelige hazirlaniyomus diye ama bi doktordan dayanak gostererk soyledigini isitmedim

Ben kolyeme geçirdim alyansimi dumduz tuttum karnimin uzerine daire cizmeye başladi ayni yere esimi oturttum acaba yerle mi alakası var diye onda düz gitti geldi bugün arkadaşimda denedim kiz olacak onunki o da daire çizdi :)
Hadi bakalim bu hafta seninki kesinlesecek canim yaa

Hamilelik Takvimi

bebeem ---------------------13 Ocak-10.deneme
tm26 --------------------------3 Şubat- 3.deneme
B Benbirlaydii -----9 Şubat-6.deneme
umutbitmz ----------------17 Mart-12.deneme
aysima00 -------------------? Mart-26.deneme
ulkuu ------------------------18 Mart-6.deneme
A Ada Toprak ---------------20 Mart-7.deneme
accounter -------------------23 Mart-5.deneme
melismailim ---------------23 Mart-1.deneme
winter_is_coming ------27 Mart-12.deneme
@mdk35-------------------------7 Nisan-23.deneme
@emikra-------------------------31 Nisan-13.deneme
@siyahnci----------------------7 Nisan-11.deneme
gamzeli es -------------------8 Nisan-14.deneme
mutlu umutlu -------------9 Nisan-23.deneme
nuclear -----------------------11 Nisan-11.deneme
@zumrutanka----------------15 Nisan-23.deneme
zeynepsibel -----------------16 Nisan-12.deneme
ekim2013 ---------------------16 Nsan-6.deneme
ftsch ----------------------------17 Nisan-13.deneme
moryel88 ---------------------21 Nisan-10.deneme
esoes1919 --------------------21 Nisan-3.deneme
M melegggm --------------------23 Nisan-7.deneme
ikizlerclub ------------------4 Mayıs 5.deneme
yaren92 -----------------------7 Mayıs-9.deneme
nurun_ala_nur ----------------------10 Mayıs-12.deneme
Eylulll09 ------------------------10 Mayıs-11.deneme

bende doktordan dayanak olarak duymadım eş dost akraba ve kaynanamdan duydum onunda zamanında 6 yıl bebeği olmamış görmüş geçirmiş bizi iyi anlıyor.. bu bel çektirmeyle olmuş bizi de eltimle götürmek istiyor bakalım ne zaman gidicez..

Bende arkadastan duydum gercekten 1 2 sonra hamile kaldi...belki de benimki bu ilk erken adetim olur sonrasini bilmiyorum artik...bel cektrme problem olmasin dikkat et canim sen yine de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…