- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #75.581
Bende ozledimmmOyy canim yaa valla özlemişimsen nasilsin bitanem durumun nasil? Insallah afiyettseindir
Hayirlisi be tatlim, bende hamile kalmaya çabalarken kendimi bu sayfada bulmustumBende ozledimmmıyiyim Allaha şükür,bi değişiklik yok hayatimda hala hamile kalamadim dua et kız bana
Aminnn kuzum aminnnn,Rabbim seninde bebisini sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallahHayirlisi be tatlim, bende hamile kalmaya çabalarken kendimi bu sayfada bulmustumdualarimdasin tatlim Rabbim insallah en yakin zamanda sanada hayirli bir evlat nasip eder bitanem. Rabbim tum issteyenlere nasip etsin insallah
Aminn bitanemAminnn kuzum aminnnn,Rabbim seninde bebisini sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah
Insallah canim dua bol bol ediyoruz zaten de bir an once olsun istiyoruz iste :)Olur inşallah tatlim yaa,dert etme dua et
Sarki mi soylim.. Yaaasaka saka... 26. Deneme
..
Bazen şikayet ettiğini arıyor insan malesef :)Aminn gulumm insallah.. Yanlizim dedim dedim ahada iki tane katni burnunda sancilu hasta geldi heyy alkahim sabah nasil olcak burda. Yaa birde refakatcileri var.. Oooo
Yok ya pazartesileri esim yogun oldugundan salilari gidiyoruzYarin mi gidiyon tatlim
Facebooktan niye sildin kız?26. deneme derken
Ayy hadi hayirlisi tatlim cok heyecanli yaaYok ya pazartesileri esim yogun oldugundan salilari gidiyoruz
Facebooktan niye sildin kız?
Sorun olacaksa kalsın canım boşver bende donduracağım zaten canım çok sıkkın öyle bıktımki herşeydenAyy bulamadım ki seni baktım baktım amaeşimle tartıştık face yüzünden sinirlerim çok gerildi hala da kötüyüz açıkcası. Bütün fotoları arkadaşları hep sildim dondurdum sonra dedim niye ben kendi kendime stres yapıyorum ki diye geri açtım onun adını bile sildim herkesi geri ekledim kişiselleştirdim yani tamamen. Daha henüz görmedi bi hır gür de ondan çıkacak ya bakalım ne zaman. Ekle kuzum tekrar ya bulamadım ben çünkü kusura da bakma bu arada
Kızlar çok çaresizim kendi derdime mi yansam babamın haline mi yansam bilemiyorumbabam komaya yine girmek üzere hiç bir şekilde hastaneye gitmeye ikna edemiyoruz daha önce iki kez daha aynı şey başımıza gelmişti son komaya girdiğinde kalbi durmuştu napıcaz bilmiyorum ambulans çağırsak bile gitmez gitse sabahına çıkar hastaneden gözümüzün önünde eriyip gidiyor ve komaya girdi girecek.. Çok çaresizim çok doluyum dayanamıyorum artık
Aynenn suan o duruma geldim. Sanciyi neyi biraktilar dedikoduya basladilar.. Uykusuzluktan basim catliyo susmuyo mubareklerde yaaaBazen şikayet ettiğini arıyor insan malesef :)
Aya goree degil mi... Ki kuzummm.. Oba gore dedim ki26. deneme derken
Sağol canım allah razı olsun ama hiç bişey yapamıyoruz tedavi olmayı hastaneye yatmayı kabul etmiyor bu gidişle komaya girecek ve onu kaybeceğizGecmis olsun canım üzüldüm yaa Allahım babana acil şifalar versin
Evet ya bakalım neymis tospik :)Ayy hadi hayirlisi tatlim cok heyecanli yaa
Merhaba canım muhtemelen yumurta tarihi tutmuyordur doktora gittin mi?Merhaba kızlar yeni üye oldum 6 aydır korunmuyoruz fakat çocuğumuz olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?