Gebe kalamayanlar buraya.....

Bende ozledimmm ıyiyim Allaha şükür,bi değişiklik yok hayatimda hala hamile kalamadim dua et kız bana
Hayirlisi be tatlim, bende hamile kalmaya çabalarken kendimi bu sayfada bulmustum dualarimdasin tatlim Rabbim insallah en yakin zamanda sanada hayirli bir evlat nasip eder bitanem. Rabbim tum issteyenlere nasip etsin insallah

Hayirlisi be tatlim, bende hamile kalmaya çabalarken kendimi bu sayfada bulmustum dualarimdasin tatlim Rabbim insallah en yakin zamanda sanada hayirli bir evlat nasip eder bitanem. Rabbim tum issteyenlere nasip etsin insallah
Aminnn kuzum aminnnn,Rabbim seninde bebisini sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah

Facebooktan niye sildin kız?

Ayy bulamadım ki seni baktım baktım ama eşimle tartıştık face yüzünden sinirlerim çok gerildi hala da kötüyüz açıkcası. Bütün fotoları arkadaşları hep sildim dondurdum sonra dedim niye ben kendi kendime stres yapıyorum ki diye geri açtım onun adını bile sildim herkesi geri ekledim kişiselleştirdim yani tamamen. Daha henüz görmedi bi hır gür de ondan çıkacak ya bakalım ne zaman. Ekle kuzum tekrar ya bulamadım ben çünkü kusura da bakma bu arada

Kızlar çok çaresizim kendi derdime mi yansam babamın haline mi yansam bilemiyorum babam komaya yine girmek üzere hiç bir şekilde hastaneye gitmeye ikna edemiyoruz daha önce iki kez daha aynı şey başımıza gelmişti son komaya girdiğinde kalbi durmuştu napıcaz bilmiyorum ambulans çağırsak bile gitmez gitse sabahına çıkar hastaneden gözümüzün önünde eriyip gidiyor ve komaya girdi girecek.. Çok çaresizim çok doluyum dayanamıyorum artık

Sorun olacaksa kalsın canım boşver bende donduracağım zaten canım çok sıkkın öyle bıktımki herşeyden

Gecmis olsun canım üzüldüm yaa Allahım babana acil şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…