- 6 Mart 2013
- 2.387
- 2.309
- 333
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #76.201
hoşbuldum canım nasılsın..hg canım..
yok canım ona daha var hamiş olunca ne yapacak yani:)Sizinde mi evlilik yıldönümünüz var bugünlerde :))
Çok sekerrr hem de pembe almisss :))) belki uğur getirir kuz :)
Benim koca geldi şükür yemeğini yiyor ben yedim o gelmeden bugün :) çünkü dun çok acikmistim :)kocişimi bekliyorum abla daha gelmedi acıktımm
sen napyosn??
güzell bence içini bebişş içinde dolduracaksın gülümm...o günde gelcek... kv. evlilik yıldönmü hediyesi alıyo daha yahuu şaşırdımm kiii
ohhh miss.... her gününüz böyle özel ve güzel geçsin gülümm...
yok canım ona daha var hamiş olunca ne yapacak yani:)
evet cnm.Nası yani hamile misin kıız
evet cnm.
var canım..Aaa süper yeni mi öğrendin haberi yok mu eşinin?
benimki şehir dışında montaj varmış oraya gitmişler o yüzden geç geliyo 2 gündür.. şükür geldi artık bende eskiden öyleydim bekleyemezdim ama ilaç kullandığımdan beri bekliyorum biraz yiyince doyuyorum..Benim koca geldi şükür yemeğini yiyor ben yedim o gelmeden bugün :) çünkü dun çok acikmistim :)
Amin inşallah ttlmOna bende girdim neden beni görmüyor diyeamin canım Allah razı olsun tabi fark etmez ama benimki merak bi de insan karnini kizim ya da oglum diye sevmek istiyor bi zaman sonra :) Allah kisa zamanda yasatsin inşallah hepinize :)
Diğeri 570 parçaydı. Du bak resim de atam. Yeni başladığım 1000likYa güzel bulsam 1000-2000 parcali alacağım da bi begenemedim
Diğeri 570 parçaydı. Du bak resim de atam. Yeni başladığım 1000likEki Görüntüle 1494159
valla tam sana yazıyodum yeminlen. Bebeeme yazdığmı paylaşmamş sana yazdığm gitti mi diye soracaktım. Benim telefon tuhaf bu gün. Allah nice nice yıllar nasib etsn cnmOsmanlı tuğrası he çok iyi ✌
aa eşimin istediğinden bu.. bizde heveslendik eltimle 1500 aldık çevresini bitirdik ama tam anlamıyla bitiremedikDiğeri 570 parçaydı. Du bak resim de atam. Yeni başladığım 1000likEki Görüntüle 1494159
Ayyyy bayildim yaa osmanli armasi...evim musait olsa kendime osmanli kosesi yapicam yaaa!..kolay gele kuzum:)Diğeri 570 parçaydı. Du bak resim de atam. Yeni başladığım 1000likEki Görüntüle 1494159
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?