Gebe kalamayanlar buraya.....

Kızlar bu ay ilk defa klomen kullanmıştım 2 tane yumurtam oluşmuştu adetime 2 gün kaldı der muaynem vardı bgn yumurtam çatlamış rahim temiz gözüküyor dedi bu iyi bir şeymiş adet söktürücü verdi ve klomene devam dedi dozunu arttırıcakmışız eğer gene olmazsa ilaçlı rahim filmi çektirecekmişim yumurta oluyor ilaçla çatlıyor ama niçin adet olamıyorum anlamadım

Benim koca geldi şükür yemeğini yiyor ben yedim o gelmeden bugün :) çünkü dun çok acikmistim :)
benimki şehir dışında montaj varmış oraya gitmişler o yüzden geç geliyo 2 gündür.. şükür geldi artık bende eskiden öyleydim bekleyemezdim ama ilaç kullandığımdan beri bekliyorum biraz yiyince doyuyorum..

Ona bende girdim neden beni görmüyor diye amin canım Allah razı olsun tabi fark etmez ama benimki merak bi de insan karnini kizim ya da oglum diye sevmek istiyor bi zaman sonra :) Allah kisa zamanda yasatsin inşallah hepinize :)
Amin inşallah ttlm

Diğeri 570 parçaydı. Du bak resim de atam. Yeni başladığım 1000likEki Görüntüle 1494159
aa eşimin istediğinden bu.. bizde heveslendik eltimle 1500 aldık çevresini bitirdik ama tam anlamıyla bitiremedik eşim dalga geçiyo şimdi ben size 500-100 alın demiştim diye.. ama gerçekten stres atıyo insan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…