- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #76.181
canım tekrar baktırdın mı beta hcg ye :)ben burdayım :)
bulantı olcak canım o bile güzel bebiş içinse :)yok canım gtcem cuma ama bulntım var
Napiyosunnnnnnnnnn :)Ben geldiiiiiiiiiiimmm!...
Sende hoşgeldin :)ben burdayım :)
Ben bilmem esim biliri izliyoz cay iciyoz sen napiyosun ablam?Napiyosunnnnnnnnnn :)
tessekkurler canm...Sende hoşgeldin :)
Esimi bekliyorum filinta seyrediyorum :)Ben bilmem esim biliri izliyoz cay iciyoz sen napiyosun ablam?
Ordaki wilma elles hamileymis ya abla hemde ikiz!...Esimi bekliyorum filinta seyrediyorum :)
Ben artik tv de de hamileleri gozluyorumOrdaki wilma elles hamileymis ya abla hemde ikiz!...
sen de canını sıkma rabbim görüyo cano boşver küsde kalma masefeli olursun zaten ama küslük dinimizde yok konuşmasanda belli şeyler için şey yaparsın yine büyüklük sende kalsınİnsallah ilaç gbi gelr egr vrsa melegin. ögrndi canm knsmuorz.hala bna iftira attı cnkü bebegi sen öldrsn die hakkımı helal etmiorm bnm kanayan yarama tuz bastı gunhımı aldı yapmadgm halde direksynda sen varmssn dedi o cocugun basını yedin dedi asla hakkımı helal etmiorm öbr tarafta 2elim 2yakasnda dilerm ki rabbim bizi karsı karsıya getrsnde orda gercklri görsün orda hesaplasalım simdi hamile oldgmu blio ya bn progestan kullandgm içn kndm gdemiorm hastanye ck basm dönüo duserm die korkuom eltmle gdiorz bn bakarm cocklra dio önceden bska sey içn gndrmiodu eltmi bn bakamam cocklra gdemzsn diodu süt fln gndryo kayınbabamdan. Bn kayınbabama bse sorym bna ccp veriomş gbi ona sölüo söle deil böle gbisnden ama iş ştn gecti artk he torunu olnca gelsn sevsn sesimi ckarmam cnkü onun da torunu ama bna bulasmasn
düzelir İNŞALLAH cnm sağlık herşeyden önemli ama gelde anlat işteYok canım nerdeee biz zaten götüremiyoruz bari ambulans çağıralım diyoruz yine hayır gitmem diyo
hg canım..ben geldim ne var ne yok kızlar
Hoşgeldin napiyosun :)ben geldim ne var ne yok kızlar
benmkinde bişi yok hala
kocişimi bekliyorum abla daha gelmedi acıktımmHoşgeldin napiyosun :)
ay ay gözlerim doldu yaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?