- 6 Mart 2013
- 2.387
- 2.309
- 333
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #76.241
aa yine mi gitti abla.. iyi geceler uyku tutmazsa gelİstanbul Haramidere elektrikler gitmiş bulunmaktadır.ben yatar canlar hayirli geceler hepinizi opuyorum :)
Ahh canim benim insallah geçer zira ben hayattan sogudumkötü olmuş canım ya inş. gecer
kız deme öyle minik minik ellerini tutunca unutursun :)Ahh canim benim insallah geçer zira ben hayattan sogudum
Ahh canim oyle teselli ediyirm kendimi zatenkız deme öyle minik minik ellerini tutunca unutursun :)
iyileşti çok şükür canım yaramazlığa devam :)Ahh canim oyle teselli ediyirm kendimi zatenoglusun nasil tatlim ?
hayırdır canım öncesini okuyamadım dr. a mı gittin ne dediler bebişeAynen canım ya Allah büyük ne badireler atlatti kuzum
Oyy cok sukur canim. Ya ben yerim onu kiz evlat candir caniyileşti çok şükür canım yaramazlığa devam :)
inş. canım sağlıklı olsun da doğdugunda hiç bi sıkıntı gelmez aklına :)Oyy cok sukur canim. Ya ben yerim onu kiz evlat candir cankismetse galiba benimde oglusum olacqk
Insallah hayatim...inş. canım sağlıklı olsun da doğdugunda hiç bi sıkıntı gelmez aklına :)
Gittim tatlım sabah gittik gostermedi hicbirsey öğleden sonra gittik şükür herşey gelişmiş bi böbreği biraz büyük dedi erkek gibi dedi pipi gibi birsey var dedi ama kordon da vardi anlayamadik pek bakalım belli değil daha dedik :)hayırdır canım öncesini okuyamadım dr. a mı gittin ne dediler bebişe
iyi çok şükür bişey çıkmamış benimkine de midesi büyük demişti :) normalmiş çok küçük olduğu için net göremiyorlar hakkında hayırlısı olsunGittim tatlım sabah gittik gostermedi hicbirsey öğleden sonra gittik şükür herşey gelişmiş bi böbreği biraz büyük dedi erkek gibi dedi pipi gibi birsey var dedi ama kordon da vardi anlayamadik pek bakalım belli değil daha dedik :)
Cnm d&n dan aldm. İnternetten. Bi çok model var fiyatlr da makul.Mikemmel.... tuttum bunu. Adaya bir dahaki gidiste oradan bakayim bari Düzce tırt o konuda...
Cnm d&r da var internetten aaldmben deaa eşimin istediğinden bu.. bizde heveslendik eltimle 1500 aldık çevresini bitirdik ama tam anlamıyla bitiremedikeşim dalga geçiyo şimdi ben size 500-100 alın demiştim diye.. ama gerçekten stres atıyo insan..
Sağol sekerAyyyy bayildim yaa osmanli armasi...evim musait olsa kendime osmanli kosesi yapicam yaaa!..kolay gele kuzum:)
Ay unutmam inşallah kafam az dandini bugünCnm d&n dan aldm. İnternetten. Bi çok model var fiyatlr da makul.
Bakalim sorunolmaz umarım ya gerci gelisme asamasinda oluyormus öyle amaiyi çok şükür bişey çıkmamış benimkine de midesi büyük demişti :) normalmiş çok küçük olduğu için net göremiyorlar hakkında hayırlısı olsun
İnşallah canım...düzelir İNŞALLAH cnm sağlık herşeyden önemli ama gelde anlat işte
Cnm yanlş yazmışım ya. Direk linki yollayayım ondan bak.http://www.dr.com.tr/Hobi-Outdoor/A...zzlelar/500-Parca-Puzzle/urunno=0000000351097Ay unutmam inşallah kafam az dandini bugün
Kaynanmin bu gunlere pek onem vermemesnden zyade o gune hediye almasi... Sasrttii.. Bizde yok ondannnAmiiiiin tatlışım benmniye şaşırdın ki kuzum :))
Amiiiinnn canim.. Bizimki iki gun kaldik hastahanede hastalanmis. Geldimden beri ona bakiyorum. Sabaha kadar uyumayip hz. Yusufu izlemis akillim...Amin cümlemizin tatlım seninde inşaallah sevgi dolu geçsin günlerin allah razı olsun güzel dileklerin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?