- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #76.221
valla tam sana yazıyodum yeminlen. Bebeeme yazdığmı paylaşmamş sana yazdığm gitti mi diye soracaktım. Benim telefon tuhaf bu gün. Allah nice nice yıllar nasib etsn cnm
Aynen canım ya Allah büyük ne badireler atlatti kuzumamann canm takma kafana ultrasnda bazn tam ölcm yaplmıomş kiloda ble öle büyk görmştr düzelr öyleyse ble hm dha cok vr gelişimini tamamlamya
inşallah canımOyy kuzum çok sağol ya teşekkür ederim hepimizin de öyle olur inşaallah
Bakalım pipi kesinlessin hele de donra pipi düşer kiz olur falan oglan triplerine sokmayalim çocuğu :)))tüh tahminler tutmadı:) ay hadibakalım gözün aydın canım :)
Bakalim ya ne olacak bi kesinlesemedi yawSorma pipisine kordon dediler sonradan :))) kordonmus demek kiz doğdu zaten :)
Tam olarak kesin değil ya. Ultrasonu karli tv gibi zaten gicik oluyomerkek mii geliyoo..... kesin miii kızzzzz
Ya ultrason dandini özel olacak bir de... kinadim.AhAha ayni bizim geline de öyle demişlerdi :)
Nasıl güçlü durmaya calisiolar dimi dunden bu yana hep beni guldurme cabasinda allahimmmm isteyen herkeze evlat nasip etsinOlumsuz konusup uzmemek ve seni daha iyi hissettirmek icin diyordur tatlım onlar icinde yasiyotlar genelde esim de öyle diyordu
Amin canım rabbim sana evlatlarinin hep en mutlu gunleeini gormeyi nasip etsinAmiiiinn... onlar olmasa yıkılıriz zaten ki Allah razi olsun kuzum onlardan...
Mikemmel.... tuttum bunu. Adaya bir dahaki gidiste oradan bakayim bari Düzce tırt o konuda...Diğeri 570 parçaydı. Du bak resim de atam. Yeni başladığım 1000likEki Görüntüle 1494159
Amin canım inşallah :)Nasıl güçlü durmaya calisiolar dimi dunden bu yana hep beni guldurme cabasinda allahimmmm isteyen herkeze evlat nasip etsin
Amin canım rabbim sana evlatlarinin hep en mutlu gunleeini gormeyi nasip etsin
A.s tatlim nsilsinslm kızlar
Ve aleykum selam canimslm kızlar
iyiyim canım çok şükür sen nasılsınA.s tatlim nsilsin
Canim nasil olym 1 gun iyiysem diger gun kotu oluyorm yine midem beni mahvettiiyiyim canım çok şükür sen nasılsın
ilaç kullanıyormusun canımCanim nasil olym 1 gun iyiysem diger gun kotu oluyorm yine midem beni mahvetti
Doktor ilac verdi ama kullanamiyorm ki geri cikariyorm canımilaç kullanıyormusun canım
Doktor ilac verdi ama kullanamiyorm ki geri cikariyorm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?