Gebe kalamayanlar buraya.....

sağol teşekkür ederim canım...bi deneyim inşallah hayırlısı olur size hayırlı haberler veririm..

kızlar bu kürleri deneyin mutlaka bu topikte çok sevdiğim bi arkadaşım bu incir kürüyle hamiş kaldı (nilsecim canım arkadaşım)pko hastasıydı hemde rabbim verdi işte kızlar
peki sen denedinmi diye sorun hayır ama yapıcam birgün üşeniyorum açıkçası yapmaya çalışıyorum bide zor geliyor yapması nilse öldürecek beniolumunekankayizsmile

nasılmış o bakalım burcuuuu :icecream:

teşekkürler.peki ilaç kullanıyo musun kist için.adetin kaçgün geçikiyo

o üşengeçlik bendede var yavvvv bi üşenmesem yapacamda ama artık istiyorum yapacağım

ya arkadaslar veda vakti geldi esim hazırlandı çıkıyoruz hepinizi çok ama çok seviyorum k.çib bol bol dua edelim birbirimize olurmuu eger orda kayınımın neti acık olursada girerimm olmazsa eve gelene kadar beni unutmayın tamammmıııı hoşçakalınnn strese hayırr:çok üzgünüm:

valla bebek için herşeye katlanırım bence mutlaka dene,benim bir arkadaşım söyledi bende 2 gündür içiyorum kokusu kötü evet burnumu kapatıp içiyorum. ne yapıyım olsun da....

banada yazın bakalım su inciri kürünüü
ha bide hepimiz adetimizi yazsakkk ben 12.ocakta oldum ilk günü yani yerimseniben

görüşürüz özleyeceğiz seni.....unuturmuyum hiç seni ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…