- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.641
sağol teşekkür ederim canım...bi deneyim inşallah hayırlısı olur size hayırlı haberler veririm..havuç tek başına değil hayatım.. şimdi şöle.. 15-16 tane inciri ortadan elinle bölüp yarım litre suda 20 dakika kaynatıyosun indirmene 3-4 dakika kala bir havucu içine doğruyosun ve ve 3 dakika sonra altını kapatıp ağzı kapalı soğmaya bırakıyosun.. sonra süzüp çıkan suyu 3 e bölüp öğünlerden yarım saat önce içiyosun.. bu hem kaliteli yumurta oluşmasına hemde oluşan yumurtanın sorunsuz çatlamasına yarıyomuşş.. ibrahim saraçoğlunun kürü bir araştır istersen netten..
evet bu ay hiç bi sorunumuz yokmuş gibi davranalım bakalım hormonlar ne durumda olacak...
selam canlar ciğerler nasılsınız bakalım
kızlar bu soğan kürünün tadı çokmu kötü denemek istiyorumda cesaret edemiyorum....
deneyeceğim napalım bebiş için...
ben biraz melike_ece ile uğraştım cevizle bal işe yaramış diye ama biraz utandırdım onu heralde..
kızlar bu kürleri deneyin mutlaka bu topikte çok sevdiğim bi arkadaşım bu incir kürüyle hamiş kaldı (nilsecim canım arkadaşım)pko hastasıydı hemde rabbim verdi işte kızlar
peki sen denedinmi diye sorun hayır ama yapıcam birgün üşeniyorum açıkçası yapmaya çalışıyorum bide zor geliyor yapması nilse öldürecek beniolumunekankayizsmile
iyiyek bari....kızzz keçiboynuzu çok iii hatta aktarlarda pekmezi var sabahları bide gece yatarken eslerinizle beraber yiyin gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :roflol:
teşekkürler.peki ilaç kullanıyo musun kist için.adetin kaçgün geçikiyoevet canım ben duymustum içmeyi denedım ama içemedim ama tekrar deneyecem bşde hayit tohumu duymustum.ve hayıt tohumuyla hamıle kalan çok insan varmış.bi denmek lazım opuyorumnanaktan bendede polikistik over var canım
o üşengeçlik bendede var yavvvv bi üşenmesem yapacamda ama artık istiyorum yapacağımkızlar bu kürleri deneyin mutlaka bu topikte çok sevdiğim bi arkadaşım bu incir kürüyle hamiş kaldı (nilsecim canım arkadaşım)pko hastasıydı hemde rabbim verdi işte kızlar
peki sen denedinmi diye sorun hayır ama yapıcam birgün üşeniyorum açıkçası yapmaya çalışıyorum bide zor geliyor yapması nilse öldürecek beniolumunekankayizsmile
iyiyek bari....
hmmm o kadar etkili yani kısss bizimki azgın boğaya döner o zaman...kısss walla dogru ama kudurtuyo bee ben yemiyom ama çok önce tatmıştımmm:kedi::roflol:
hmmm o kadar etkili yani kısss bizimki azgın boğaya döner o zaman...
ıyyyy ben sade okuyom bende yapamammmm içememmkiiii :1no2:
ufffff o zaman kaç kaçabilirsen ....kapıları peceleri kıraree yaniiii sen dönmede oglan dönsünnnn:roflol::roflol::roflol:
valla bebek için herşeye katlanırım bence mutlaka dene,benim bir arkadaşım söyledi bende 2 gündür içiyorum kokusu kötü evet burnumu kapatıp içiyorum. ne yapıyım olsun da....
görüşürüz özleyeceğiz seni.....unuturmuyum hiç seni ....ya arkadaslar veda vakti geldi esim hazırlandı çıkıyoruz hepinizi çok ama çok seviyorum k.çib bol bol dua edelim birbirimize olurmuu eger orda kayınımın neti acık olursada girerimm olmazsa eve gelene kadar beni unutmayın tamammmıııı hoşçakalınnn strese hayırr:çok üzgünüm:
ufffff o zaman kaç kaçabilirsen ....kapıları peceleri kırar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?