Gebe kalamayanlar buraya.....

arkadaşlar kist için soğan suyu iyi gelir diyolar bilen duyan var mı hiç

evet canım ben duymustum içmeyi denedım ama içemedim ama tekrar deneyecem bşde hayit tohumu duymustum.ve hayıt tohumuyla hamıle kalan çok insan varmış.bi denmek lazım opuyorumnanaktan bendede polikistik over var canım

Kızlar ben soğan kürünü de duydum da birde kuru incir havuç kürü var ondanda baya bahseden vae hatta KK de bir forumda var incir kürü ile ilgili ben ona da üyeyim.. ben başladımm bir hafta içtim ama nerdeyse şeker komasına girecektim bide bende reflü var iyice azdırdı bıraktım ama yapabilenler memnun.. tabi bu arada eşlerinizede keçiboynuzu kürü uygulatacaksınız aynı anda... birde hayıt tohumunu duydum hatta bu formun ilk safalarında da bahsediliyor.. ben zaten cilt güzelliği için cibanperçemi+aslanpençesi+hayıt tohumu çayı içmeye başladım bu ay bebiş olayına da yarıyomuş çok sevindim bakalım görücez.. of anammmm karnımın içinde aktar açıcam nerdese... bizim evin kileri resmen şifahane oldu 1001 çeşit ot ve baharat var.... ) :teytey:

sana o zaman yaklı aktar diyek kız...hmm ne dersinyerimseniben

sana o zaman ayaklı aktar diyek kız...hmm ne dersin yerimseniben

Esmeraldaa kullanıcısından alıntı
Kızlar ben soğan kürünü de duydum da birde kuru incir havuç kürü var ondanda baya bahseden vae hatta KK de bir forumda var incir kürü ile ilgili ben ona da üyeyim.. ben başladımm bir hafta içtim ama nerdeyse şeker komasına girecektim bide bende reflü var iyice azdırdı bıraktım ama yapabilenler memnun.. tabi bu arada eşlerinizede keçiboynuzu kürü uygulatacaksınız aynı anda... birde hayıt tohumunu duydum hatta bu formun ilk safalarında da bahsediliyor.. ben zaten cilt güzelliği için cibanperçemi+aslanpençesi+hayıt tohumu çayı içmeye başladım bu ay bebiş olayına da yarıyomuş çok sevindim bakalım görücez.. of anammmm karnımın içinde aktar açıcam nerdese... bizim evin kileri resmen şifahane oldu 1001 çeşit ot ve baharat var.... )

havuç kürü nasıl oluyo ben onu hiç duymamıştım...

havuç tek başına değil hayatım.. şimdi şöle.. 15-16 tane inciri ortadan elinle bölüp yarım litre suda 20 dakika kaynatıyosun indirmene 3-4 dakika kala bir havucu içine doğruyosun ve ve 3 dakika sonra altını kapatıp ağzı kapalı soğmaya bırakıyosun.. sonra süzüp çıkan suyu 3 e bölüp öğünlerden yarım saat önce içiyosun.. bu hem kaliteli yumurta oluşmasına hemde oluşan yumurtanın sorunsuz çatlamasına yarıyomuşş.. ibrahim saraçoğlunun kürü bir araştır istersen netten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…