- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.621
amın....ınŞallah hepımızın dualarını kabul etsınhayırlı bebişler nasip etsin rabbimm yumurtaya can veren güzel allahım ne var sende bize ver.....güldür yüzümüzü.....
ben duydum tatlım...ibrahim saraçoğlundan duymuştumarkadaşlar kist için soğan suyu iyi gelir diyolar bilen duyan var mı hiç
arkadaşlar kist için soğan suyu iyi gelir diyolar bilen duyan var mı hiç
yapanlara iyi gelmişarkadaşlar kist için soğan suyu iyi gelir diyolar bilen duyan var mı hiç
amİn....İnŞallah hepİmİzİn dualarını kabul etsİn
arkadaşlar kist için soğan suyu iyi gelir diyolar bilen duyan var mı hiç
hayırlı bebişler nasip etsin rabbimm yumurtaya can veren güzel allahım ne var sende bize ver.....güldür yüzümüzü.....
evet bu ay hiç bi sorunumuz yokmuş gibi davranalım bakalım hormonlar ne durumda olacak...amin canım hiç stres yapmayalım o zaman hormonlarımız ters tepki yapıyoooo rahat olalımm dua edelim boıl boll :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
iyiyiz sen nasılsın şeker...selam canlar ciğerler nasılsınız bakalım
kızlar bu soğan kürünün tadı çokmu kötü denemek istiyorumda cesaret edemiyorum....
deneyeceğim napalım bebiş için...ben denedım ama kokusundan içemedim tadı çok kötü degıl aslında ama kokusu mıgdemı bulandırdı içemedim.çok faydalıymıs bütünintihapı falan temizliyormus içmek lazım
sana o zaman yaklı aktar diyek kız...hmm ne dersinyerimsenibenKızlar ben soğan kürünü de duydum da birde kuru incir havuç kürü var ondanda baya bahseden vae hatta KK de bir forumda var incir kürü ile ilgili ben ona da üyeyim.. ben başladımm bir hafta içtim ama nerdeyse şeker komasına girecektim bide bende reflü var iyice azdırdı bıraktım ama yapabilenler memnun.. tabi bu arada eşlerinizede keçiboynuzu kürü uygulatacaksınız aynı anda... birde hayıt tohumunu duydum hatta bu formun ilk safalarında da bahsediliyor.. ben zaten cilt güzelliği için cibanperçemi+aslanpençesi+hayıt tohumu çayı içmeye başladım bu ay bebiş olayına da yarıyomuş çok sevindim bakalım görücez.. of anammmm karnımın içinde aktar açıcam nerdese... bizim evin kileri resmen şifahane oldu 1001 çeşit ot ve baharat var....) :teytey:
sana o zaman ayaklı aktar diyek kız...hmm ne dersin yerimsenibenKızlar ben soğan kürünü de duydum da birde kuru incir havuç kürü var ondanda baya bahseden vae hatta KK de bir forumda var incir kürü ile ilgili ben ona da üyeyim.. ben başladımm bir hafta içtim ama nerdeyse şeker komasına girecektim bide bende reflü var iyice azdırdı bıraktım ama yapabilenler memnun.. tabi bu arada eşlerinizede keçiboynuzu kürü uygulatacaksınız aynı anda... birde hayıt tohumunu duydum hatta bu formun ilk safalarında da bahsediliyor.. ben zaten cilt güzelliği için cibanperçemi+aslanpençesi+hayıt tohumu çayı içmeye başladım bu ay bebiş olayına da yarıyomuş çok sevindim bakalım görücez.. of anammmm karnımın içinde aktar açıcam nerdese... bizim evin kileri resmen şifahane oldu 1001 çeşit ot ve baharat var....) :teytey:
Esmeraldaa kullanıcısından alıntı
Kızlar ben soğan kürünü de duydum da birde kuru incir havuç kürü var ondanda baya bahseden vae hatta KK de bir forumda var incir kürü ile ilgili ben ona da üyeyim.. ben başladımm bir hafta içtim ama nerdeyse şeker komasına girecektim bide bende reflü var iyice azdırdı bıraktım ama yapabilenler memnun.. tabi bu arada eşlerinizede keçiboynuzu kürü uygulatacaksınız aynı anda... birde hayıt tohumunu duydum hatta bu formun ilk safalarında da bahsediliyor.. ben zaten cilt güzelliği için cibanperçemi+aslanpençesi+hayıt tohumu çayı içmeye başladım bu ay bebiş olayına da yarıyomuş çok sevindim bakalım görücez.. of anammmm karnımın içinde aktar açıcam nerdese... bizim evin kileri resmen şifahane oldu 1001 çeşit ot ve baharat var....)
havuç kürü nasıl oluyo ben onu hiç duymamıştım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?