- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.601
aman onlada ilgilen ne onsuz kal ne bizsiz...opuyorumnanaktan
canım soğan kürü iyi geliyormuş bide balla çörek otuevet 1,5 sene önce de olmuştu polikistik over 6 ay doğum kontrol hapı kullandım geçmişti.şimdi yine ama küçükmüş doktor ilaç vermedi 1 ay sonra tekrar bakalım küçük olunca belki vücut atar dedi bakalım bekliyorum.bu arada bildiğiniz bitkisel ilaçlar var mı kist için
eeee öyle valla....
inşallah canım artık hamiş olursak bebişlerden konuşmaya devam ederiz inşallah....walla canım zaten öle oldu ne sizden gecebiliyom nede onsuz yapabiliyom buraya çokalıştım ve burayı çok sevdimmm inşallah bizimde dostlugumuz daim olurrr sizi çok ama çok seviyorum sekerlerrrrrolumunekankayizsmile
unuturmuyuz hiç şeker...ben bugün nöbetteyim artık ben eşimle yarın zaman geçireceğim....özletme kendini haaaaopuyorumnanaktanamannnnnnnnn eeeee siz napıcaksnız bugün esim izinli ya işte annesileri bırakıp hemen dönelim diyoz alışveriş yaparız ordaanda cuppppp hemen eve inşallahhhhhh ben gitsemde aklım burda olucak beni sakın unutmayınnnn:çok üzgünüm:
iyiyiz sen nasılsın inşallah iyisindir..kızlar nasılsınızlülülülülülü
kızlar nasılsınızlülülülülülü
unuturmuyuz hiç şeker...ben bugün nöbetteyim artık ben eşimle yarın zaman geçireceğim....özletme kendini haaaaopuyorumnanaktan
olur bitanem inşallah 2010 anneleri olucazzz
inşallah canım artık hamiş olursak bebişlerden konuşmaya devam ederiz inşallah....
allah dua eden herkese versin hepimizin bebişi olsun...olur canımmm allah sizden razı olsun rabbim o güzel kaplerinize karsılık versinde duamızı kabul edip hepimizin yüzünü geüldürsünn
inşallah Allah herkese nasip eder bu duyguyu,hepimiz anne oluruz.
amannnnnnnnn eeeee siz napıcaksnız bugün esim izinli ya işte annesileri bırakıp hemen dönelim diyoz alışveriş yaparız ordaanda cuppppp hemen eve inşallahhhhhh ben gitsemde aklım burda olucak beni sakın unutmayınnnn:çok üzgünüm:
ya bencede ne güzel olur inşallah tatlım ya o günleri konuşmayı nasip eder allah..çok güzel olur beee:lepi:ay düşünsene hepimiz hamişmisiz ayy kızlar bugün çok bulantım var ya sen ayy canım benim sunu cekti sunun kokusundan tiksindim vs vs hayali bile bi harika yawwalkisalkisalkis
allah dua eden herkese versin hepimizin bebişi olsun...
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhinşallah Allah herkese nasip eder bu duyguyu,hepimiz anne oluruz.
çabuk git gel canım özletme kendini opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?