- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.661
bende 12 ocakta oldum ilk günümbanada yazın bakalım su inciri kürünüü
ha bide hepimiz adetimizi yazsakkk ben 12.ocakta oldum ilk günü yani yerimseniben
görüşürüz özleyeceğiz seni.....unuturmuyum hiç seni ....
bende 12 ocakta oldum ilk günüm
kıs senle aynı anda adet görmüşüz bakarsın aynı anda hamiş oluruz ne dersin..hmm:lepi:banada yazın bakalım su inciri kürünüü
ha bide hepimiz adetimizi yazsakkk ben 12.ocakta oldum ilk günü yani yerimseniben
güle güle tez zaman da hayırlı bi şekilde gel emi...öptüm bebişlerrrrrrrrrrrr alaha emnaet olun...opuyorumnanaktan
15 yada 21 gün mu ne içiliyomuş acil şifalar canımm
Kızlar ben soğan kürünü de duydum da birde kuru incir havuç kürü var ondanda baya bahseden vae hatta KK de bir forumda var incir kürü ile ilgili ben ona da üyeyim.. ben başladımm bir hafta içtim ama nerdeyse şeker komasına girecektim bide bende reflü var iyice azdırdı bıraktım ama yapabilenler memnun.. tabi bu arada eşlerinizede keçiboynuzu kürü uygulatacaksınız aynı anda... birde hayıt tohumunu duydum hatta bu formun ilk safalarında da bahsediliyor.. ben zaten cilt güzelliği için cibanperçemi+aslanpençesi+hayıt tohumu çayı içmeye başladım bu ay bebiş olayına da yarıyomuş çok sevindim bakalım görücez.. of anammmm karnımın içinde aktar açıcam nerdese... bizim evin kileri resmen şifahane oldu 1001 çeşit ot ve baharat var....) :teytey:
ya kızlar allahtan duam hepimize hayırlı bi bebiş versin...
ya kızlar allahtan duam hepimize hayırlı bi bebiş versin...
2010 hepimiz anne oluruz inşallah bebişlerden bahsederiz...annelik çok güzel bi duygu eminim allah hepimize versin bu duyguyu....:Saruboceq:hihoyyyt
banada yazın bakalım su inciri kürünüü
teşekkürler.peki ilaç kullanıyo musun kist için.adetin kaçgün geçikiyo
canım ben 17-18 yaşımdan beri bu adet düzensizliği var.hangi doktora gittiysem bana diana35 verdiler ama hiç biri yumurtalıklarında kist var demedi.ben iki ay önce doktora gittim tekrar doktorum bana yumurtalıklarında kist var dedi.tahlıl yapcam hasta olunca gel dedı hiçbir ilaç falan yazmadı bana.1,5ay oldu hala hasta olmadım.ben ilaç kullanmadan hasta olamıyorum canım 2-3 ay hasta olmadıgımı bilirim.
3,gün önce başka bi doktora gittim canım doktorum bana sende polikistik over var dedi.farlutal verdı hasta ol gel tahlıl yapcam dedi.tahlılden sonrada tedaviye başlayacaz.bebiş için canım
allah yardımcın olsun canım inşallah iyi haberler alırsın
ben soğanı içiyodum bugün de şu bitkilerden alıp içmeye başlıcam inşallah canım faydasını görürüz.bu arada 2 kürü karıştırmak umarım zararlı olmaz.çünkü bunlarda ilaçlar gibi yanlış içilince yan etkisi olabiliyomuş.Esmeraldaa kullanıcısından alıntı
Kızlar ben soğan kürünü de duydum da birde kuru incir havuç kürü var ondanda baya bahseden vae hatta KK de bir forumda var incir kürü ile ilgili ben ona da üyeyim.. ben başladımm bir hafta içtim ama nerdeyse şeker komasına girecektim bide bende reflü var iyice azdırdı bıraktım ama yapabilenler memnun.. tabi bu arada eşlerinizede keçiboynuzu kürü uygulatacaksınız aynı anda... birde hayıt tohumunu duydum hatta bu formun ilk safalarında da bahsediliyor.. ben zaten cilt güzelliği için cibanperçemi+aslanpençesi+hayıt tohumu çayı içmeye başladım bu ay bebiş olayına da yarıyomuş çok sevindim bakalım görücez.. of anammmm karnımın içinde aktar açıcam nerdese... bizim evin kileri resmen şifahane oldu 1001 çeşit ot ve baharat var....)
mrb canım .bende civanperçemi,aslanpençesi ve ada çayını kaynatıp içitim kullanan arkadasılarım var çokda menıun kaldılar bana 10gün dene dedıler 10gün sonında hasta olcaksın dedıler.ama malesef hasta falan olamaddım.hayit tohumunuda yeni duydum bugun hemen alıp başlayacam ve aslanpençesi ,civaanperçemi ve ada çayınıda içcem 2kürü bi deniyeyim bakalım sonuç ne olcak.bu kürlerin yumurtalıklara çok faydası varmış dıye duydum tadları kötü degil.Allah acil şifalar versin hepimize canım
Profesör Doktor İbrahim Saraçoğlu, Yumurta sayıları yetersiz olduğundan dolayı hamile kalamayanlar bayanlar için yumurta sayısını arttıran ve hamile kalmayı kolaylaştıran bir kuru incir kürü tarifi açıkladı!banada yazın bakalım su inciri kürünüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?