Gebe kalamayanlar buraya.....

Ayyyy kizlar sizlere cok güldüm. Bizde bu gün gec kalktik ama herhangi bir icraatimiz olmadi ben adetliyim. Herif gece kedi gibi pesimdeydi ama ben adetliydim. kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
tüh ya neyse başka zaman kedi gibi peşinden dolaşmasıda pek hoş oluyodur kıŞenizs....

kaliteli olduguna inandıgınız bi bal alıon yarım kg. falan. ve içine tarçın ve çörek otunu karıştırın. her sabah aç karnına bi tatlı kaşıgı yiyiniz. ve 1 saat kadar başka bi sey yemegin.

melike kıs özlettin kendini.........

ah canım ahhh valla kayınım görevden geldi çocuk onu bekledik esim gibi oda polis lafa daldılar bide gelirken aylık alışverişimiz yaptık esimle anca walaa bitanem canım benim inanınki duramadım sizin için aceleyele geldimmmopuyorumnanaktan

kaliteli olduguna inandıgınız bi bal alıon yarım kg. falan. ve içine tarçın ve çörek otunu karıştırın. her sabah aç karnına bi tatlı kaşıgı yiyiniz. ve 1 saat kadar başka bi sey yemegin.

yani sadace biz mi yicez esimizde yicekmi anlamadım bu arada çok saol canım haa kimse adet gününü yazmamış kızlar ben liste yapıcam herkes bu ay ilk oldugu günü yazsın ben 12 ocak oldum sizlerde yazınn lütfenn

herkes adetinin ılk günü başlasın diger adet tarihine kadar sabah aç karnına. 1 tatlı kaşıgı bu karışını uygulasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…