Gebe kalamayanlar buraya.....

İnsallah kndlgnden olr ya

Ayy kiyamam insallah en yakib zamanda o gobek bebis oldugu icin daha da sisecek sogan kuru gercekten faydali bende tam 15 gun kullanmistim hamile kalmadan onceki ay ama benim adetimi 4 gun ilk defa geciktirmisti
Insallah canim...3 ay once yaptim sogani ama gunde 1 kez ictim 10 gun...bu ay tam yapicam...kismet...

evet aşağıda tıp merkezi va oraya gittim negatif pozitif testi net vermez adetin gecince anca değerli test yapılır dedi yaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ozeller istedigin her zaman test yapar. Sadece doktorlar kimyasalsa falan diyeadetin gecmesini bekliyorlar. Esine cok guzel bi supriz yap bu aksam veremesende testi yarin sabah ver. Ama adetim gecti falan de.

@ftsh cano takiptemisin?ben dun icemedim sogani ama su an iciyorum ciddi ciddi devam edicem sen nerdesin?
Kaç gündr perişan oldk cnm ne soğan kaldı ne kontrol. Sesim hala kısık hala hastaym iyileşemiyorum. Arkadaşmn babası aniden vefat etti. Bilet bulamadk. Sonra erzurumdan bilet bulduk hemen yola çktk. Onları hava alanına bıraktk. Geri döndük. Arkadaşa öldü baban diyemedik. Hastanede dedik. Offf çok kotüyüm. Yanında gidemedim okul var. Bi kaç gündür salak gibiyim. Aynısı bana olsa ne yaparm ki. Ne ücrada olmak gözümü korkutan, ne de terör. Tek korkum uzak olmak. Hasta olsalar yetişememk. Bi helallik alamamak Resmen dağıldm. Nasıl dönecem buraya diyo arkadaş im. Nasıl ailemi bu halde bırakıp dönecem diyo. Nasıl döner ki insan. Dönse bile geçer mi günler. Şark görevinn dolmasına daha birsene var. Nefes alamıyorum, boğuluyorum Kızlar siz de birer fatiha okur musunuz?

okudum canım.Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin mekanı cennet olsun.

geçen hafta bende öyle oldum patron aradı ikinci gün gelmiyomusun bunu senin düşünmen lazım fln telefonda bi rürü laf herşeyden uzak kalmak çok kötü

Uzuldum canim....Allah rahmet eylesin ne guzel ki mubarek aylarda vefat etmis olumun guzeli olur mi deme...herkese mubarak gunlerde vefat etmek kismet olmaz...Allah gunahlarini affetsin mekani cennet olsun...aen de kotu seyleri getrme aklina dua et Allahim her basi skstginda ailemn yaninda olmayi nasiip et diye...sende bi an once ailenin yaninda olursun insallah...sesi ne de dikkat et hatta mumkun oldugunca konusma veya fisiltiyla konus inan faydali oluyo...

Polibi aldirdin mi?
O konu çok karışık
Doktorum Çapa'ya yönlendirmişti kendisi de o bölümün doktoru(H.Faruk Buyru)
Ancak sabah erken aç karnına vs gittim , ofis histeroskopiyi yapacak makas / bıçak vb bozukmuş, yeniden sipariş verilecekmiş.Dolayısıyla benim de günüm geçmiş oldu(Adet bitiminden sonra yaklaşık bir hafta içinde yapılması gerektiğinden) Ardından da doktorumu aradım yana yakıla, ne yapalım diye "bir dahaki ayı bekle,zaten çok küçük bir polip" dedi. Sen denemelerine / normal yaşantına devam et, bu şekilde de hamile kalabilirsin, olmazsa bir dahaki ay yeniden git dedi ...
İlk anda sinir oldum ama garanti olsun diye bir doktora daha göründüm hemen bir gün sonra,o da aynı tepkiyi verince rahatladım , şimdilik beklemede polipim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…