Gebe kalamayanlar buraya.....

ayyyy gerçektenmi yaaaaa nerde yaptırcam offfffff ay telaşlandım 10 gün geçti yumurtlamadan iki testte yanlış gösterirmi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bunu gitmeden kanda baktirmadan bilemezsin bence durma derim...hadi hadiii duruyo musun hala?burdaki kizlar da bata bi kac gun kala kanda ogrendiler...hem erken ogren ki...dikkat edersin tedbirini alirsin....ilac verir falan hadi zamana birakma!...

Canm dugnden takıln takılarn fln ykmu
ayy vardı da eve verdim araba var onuda satmak istemiyoruz olurda hani tüp yaparsak diye yine takılardan kolye bileklik küpe yüzük falan var onlarıda bozdurmak istemiyoruz ne bilim aslında eşim mayısta ikramiyede alıyo ama taksitler var ya taksite vermeyip yapabilirz ama işte tutma şansıda az garanti yok hadi tutmazsa boş yere sıkıntıya gireriz diyorum da daha eşimle bunları konuşmadım ona kalsa her türlü yapacakta en iyi zamana bırakmak belki bu hayırlısıdır

İşte aynı bnde sen gbi dusunuodm bn takılrmı araba içn bozdrmştm hani olmzfa tup yaptırırsak arabayı satarz diodm. Ama asılama içn kıyda kösede 2-3milyarlk takm vardı. Cok sukr gerk kalmadıda. su devrde gecnmk zor zatn su tup bebegi fln bedava yapsalr ya

Caniiim napiyosun?nasil gidiyo?

kızlarr özel e gidyorum dua edin şuan gittim
ayy sonunda yani kaç saattir şişirdin beni strese soktun yaww az kaldı geliyodu beş kardeş haeee hadi çıkar İNŞALLAH belki erken yaptırıyosun diye düşük çıkabilir telaş yapma iki güne bi git tekrar test ver yükseldiğini kontrol ettir erken ya değerin düşük olabilir herkesin oluyo

bzm burda devletin imkanı kısıtlı mecbur özele gidiyoruz benim takılar böyle narin şeyler bozdurursam değeri çok düşer eşimde hep kızımızı sakla hatıra kalsın derdi bozdurmaz zaten ona anlatınca olsun yinede yaptırırız der para konusunu açtırmıyo bile ama bn vazgeçtim garantisi yok belki bu işarettir vazgeçmem için biraz daha bekleyelim dicem eşime bakalım ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…