- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #77.361
ayyy söyleyecem yaa hediye paketi yaptım vercem gidelim derse gideriz yok sabah yaptır derse yaptırırım. nasılsa heyecandan uyuyamıyacam ve söylemek zorunda kalıcam:)Canim buyuk ihtimalle dogrudur. 2 test sonucta. İstersen esine soyle aksam beraber gidin ya da sabah kendin ver kan degerini ogrenmis olursun.
Hmm aldirmis olsan derdim ki sebep o olabilir acile git diye...ama aldirmamissin..polip de ara kanamalara sebep olbilir ozellikle ilski zamaninda...agrili da olabilir...ben yumurtlama zamanimda hic kan gormedim ama herkes de durum farkli...beraberlik olurken dikkatli ol..icin rahat etmezse yada hala devam ederse doktorunla gorus bi...icin rahatlar...O konu çok karışık
Doktorum Çapa'ya yönlendirmişti kendisi de o bölümün doktoru(H.Faruk Buyru)
Ancak sabah erken aç karnına vs gittim , ofis histeroskopiyi yapacak makas / bıçak vb bozukmuş, yeniden sipariş verilecekmiş.Dolayısıyla benim de günüm geçmiş oldu(Adet bitiminden sonra yaklaşık bir hafta içinde yapılması gerektiğinden) Ardından da doktorumu aradım yana yakıla, ne yapalım diye "bir dahaki ayı bekle,zaten çok küçük bir polip" dedi. Sen denemelerine / normal yaşantına devam et, bu şekilde de hamile kalabilirsin, olmazsa bir dahaki ay yeniden git dedi ...
İlk anda sinir oldum ama garanti olsun diye bir doktora daha göründüm hemen bir gün sonra,o da aynı tepkiyi verince rahatladım , şimdilik beklemede polipim :)
Çıkmış çıkmış hayırlı olsunçıkmış dimi yanılmıyorum dimi kızlar
Benim de poli varken ameliyat grdgimde kesem olustu ameliyati iptal ettiler ama gebelik degilmis...o yuzden sen dedgi gibi normal devam et...insallah sknti yasamazsin...O konu çok karışık
Doktorum Çapa'ya yönlendirmişti kendisi de o bölümün doktoru(H.Faruk Buyru)
Ancak sabah erken aç karnına vs gittim , ofis histeroskopiyi yapacak makas / bıçak vb bozukmuş, yeniden sipariş verilecekmiş.Dolayısıyla benim de günüm geçmiş oldu(Adet bitiminden sonra yaklaşık bir hafta içinde yapılması gerektiğinden) Ardından da doktorumu aradım yana yakıla, ne yapalım diye "bir dahaki ayı bekle,zaten çok küçük bir polip" dedi. Sen denemelerine / normal yaşantına devam et, bu şekilde de hamile kalabilirsin, olmazsa bir dahaki ay yeniden git dedi ...
İlk anda sinir oldum ama garanti olsun diye bir doktora daha göründüm hemen bir gün sonra,o da aynı tepkiyi verince rahatladım , şimdilik beklemede polipim :)
Sağolasın canım şu hala yoğun bakımdaCanim gecmis olsun baban nasil oldu.
ayyy inşallah:)Çıkmış çıkmış hayırlı olsun
canımmmmmmm Allah şifa veriri inşallah kendi telaşıma yeni gördüm yazılarını rabbim şifa versinnnnnSağolasın canım şu hala yoğun bakımda
Sağolasın canım şu hala yoğun bakımda
Allah yar ve yardimciniz olsun...Sağolasın canım şu hala yoğun bakımda
ayyy söyleyecem yaa hediye paketi yaptım vercem gidelim derse gideriz yok sabah yaptır derse yaptırırım. nasılsa heyecandan uyuyamıyacam ve söylemek zorunda kalıcam:)
canım hediye olarak vereyim ama ondada şüphe kalıcak net değil ya çizgi ama olsun saklamaya gerek yok:)Hadi inşallah kanda da görürüz canım .beraber gidin yaptırın emi merak ederiz
canım hediye olarak vereyim ama ondada şüphe kalıcak net değil ya çizgi ama olsun saklamaya gerek yok:)
kalp çarpıntım başladı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gidebilirizde gitmeyebilirizde hastaneye of buralar ulaşım ne zor yaa arabamızda var ama bakalım . belki izin alır yarın beraber gideriz
dimi canım yaa yksa sabahlar olmaz bana:)İçinden nasıl geliyorsa öyle yap canım
Kalkıyom kuzum uykum geldi vala. Kapadım hadi ce eee
dimi canım yaa yksa sabahlar olmaz bana:)
umarım doğrudurda hayal kırıklığı olmaz eşimin
ay evet yaaa bide sabah idrarları bile değilŞuan görünene gore var canım. İnşallah kanda da çıkar . ama ikinci çizgi ben burdayim dercesine net
İnşallah canımmm kulağım telefonda haber bekliyorumEn kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah
Amin canımAllah yar ve yardimciniz olsun...
ay evet yaaa bide sabah idrarları bile değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?