Gebe kalamayanlar buraya.....

İyiym canım yatıorm öle kabak gbi yarn kontrlm vr doktra gtcm Heyecanlı stresli bekliorm işte. Sen nptn
Oyyy yat yat dinlenin ikinizde...benim yerime de sev gobisininapim annmdeydim...geldim basim agriyo...Allah tan esim evi fazla dagitmamis...ortaligi topladim sogan suyumu ictim...sifa olsun insallah...su mubarek 3 aylarda Rabbim nasip eder insallah yarin doktora gidicem sekerime baktirmak icin...

Arkadaşlar birşey danışmam lazım size, ovulasyon testlerinden yapıyordum 11-12.günden beri ;14.günde koyulaşmış iki çizgi oldu , aynı gün (2-3 saat sonra) pembe bir leke gördüm, internetten biraz araştırdım ama o gunlerde (yumurtlama çatladığı günlerde) hafif akıntıyla beraber pembemsi lekelenme normal midir ? Regl gibi değil günlük ped gerektirecek kadar hafif birşey.Doktoruma danışmalı mıyım,yaşayan var mı benim gibi ??
Şimdiden teşekkürler,

Polibi aldirdin mi?

Canim ayni rahatsiziliklar devam midem yine ayni sen nasilsin bitanem sogan kuru mu yapiyon kiz
Offf mide demeee ilacimi sabah tam alsam aksam almiyorum ama gunluk kullanmaya dikkat ediyorum...evet canim annemdeyken bi aksam ictim dun icemedim az once ictim aksam tekrar icicem artik cozum neyse devam edicez.. bi yandan da calismalar devam ediyo hadi hayirlisi...annemlerde herkes niye bebis yok diyip duruyo bi tane etek gitmistim pileli nasil durduysa artik kadin sordu hamile misin diye yooo dedim bendegobek bu gobek!...

kızlaarr gittim saat uygun değil olmaz dediler yarın gel dediler. sağlık ocagınada gittim oda sabah gel dedi ((((((
artist bunlar he saat uygun değilmiş.ulen bu klinikler özeller 24 saat açık değil mi Allah Allah ya :) hadi sağlık ocağı neyse..dert etme sabah erkenden git yaptır.

bilmiyoz bizde ne zaman yapsak ki bide sizin fikirlerinizi alalım deseydin :)

Ayy kiyamam insallah en yakib zamanda o gobek bebis oldugu icin daha da sisecek sogan kuru gercekten faydali bende tam 15 gun kullanmistim hamile kalmadan onceki ay ama benim adetimi 4 gun ilk defa geciktirmisti

Sevdm teyzesi :) bnde dun annemdeydm esm brkmıoki kalaym bkç gun. Hdi insallah sifanı verir rabbim canm

Bunu gitmeden kanda baktirmadan bilemezsin bence durma derim...hadi hadiii duruyo musun hala?burdaki kizlar da bata bi kac gun kala kanda ogrendiler...hem erken ogren ki...dikkat edersin tedbirini alirsin....ilac verir falan hadi zamana birakma!...

artist bunlar he saat uygun değilmiş.ulen bu klinikler özeller 24 saat açık değil mi Allah Allah ya :) hadi sağlık ocağı neyse..dert etme sabah erkenden git yaptır.
yaaa eşime süpriz yapayım kağıdı icra diyeyim hayatımıza icra konmuş diyecektim verecektim ama yapmadılar. söylesem testleri göstersemde akşam başka özel e mi gitsek ki . adet zamanı geçmezse yapmazlarmış öyle dediler bide((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…