- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #77.321
Oyyy yat yat dinlenin ikinizde...benim yerime de sev gobisiniİyiym canım yatıorm öle kabak gbiyarn kontrlm vr doktra gtcm Heyecanlı stresli bekliorm işte. Sen nptn
amanın ne güzel haber bu maşaallah çok sevindim :)hanımlar selamun aleykum.cuma gubu bebeşin kalp atışlarını duyduk çok şükür yazamadM bir türlü ALLAH HERKESE HERKESE NASIP ETSIN HEP DUALARIMDASINIZ
Polibi aldirdin mi?Arkadaşlar birşey danışmam lazım size, ovulasyon testlerinden yapıyordum 11-12.günden beri ;14.günde koyulaşmış iki çizgi oldu , aynı gün (2-3 saat sonra) pembe bir leke gördüm, internetten biraz araştırdım ama o gunlerde (yumurtlama çatladığı günlerde) hafif akıntıyla beraber pembemsi lekelenme normal midir ? Regl gibi değil günlük ped gerektirecek kadar hafif birşey.Doktoruma danışmalı mıyım,yaşayan var mı benim gibi ??
Şimdiden teşekkürler,
Canim ayni rahatsiziliklar devam midem yine ayniPitirciiikkk sen napiyosun nasilsin?
Offf mide demeee ilacimi sabah tam alsam aksam almiyorum ama gunluk kullanmaya dikkat ediyorum...evet canim annemdeyken bi aksam ictim dun icemedim az once ictim aksam tekrar icicem artik cozum neyse devam edicez.. bi yandan da calismalar devam ediyo hadi hayirlisi...annemlerde herkes niye bebis yok diyip duruyo bi tane etek gitmistim pileli nasil durduysa artik kadin sordu hamile misin diye yooo dedim bendeCanim ayni rahatsiziliklar devam midem yine aynisen nasilsin bitanem sogan kuru mu yapiyon kiz
artist bunlar he saat uygun değilmiş.ulen bu klinikler özeller 24 saat açık değil mi Allah Allah ya :) hadi sağlık ocağı neyse..dert etme sabah erkenden git yaptır.kızlaarr gittim saat uygun değil olmaz dediler yarın gel dediler. sağlık ocagınada gittim oda sabah gel dedi((((((
Nasil saat uygun degilmis nasi hastane o ya ozel bi de...kızlaarr gittim saat uygun değil olmaz dediler yarın gel dediler. sağlık ocagınada gittim oda sabah gel dedi((((((
Offf mide demeee ilacimi sabah tam alsam aksam almiyorum ama gunluk kullanmaya dikkat ediyorum...evet canim annemdeyken bi aksam ictim dun icemedim az once ictim aksam tekrar icicem artik cozum neyse devam edicez.. bi yandan da calismalar devam ediyo hadi hayirlisi...annemlerde herkes niye bebis yok diyip duruyo bi tane etek gitmistim pileli nasil durduysa artik kadin sordu hamile misin diye yooo dedim bendegobek bu gobek!...
kızlaarr gittim saat uygun değil olmaz dediler yarın gel dediler. sağlık ocagınada gittim oda sabah gel dedi((((((
Ayy kiyamam insallah en yakib zamanda o gobek bebis oldugu icin daha da sisecekOfff mide demeee ilacimi sabah tam alsam aksam almiyorum ama gunluk kullanmaya dikkat ediyorum...evet canim annemdeyken bi aksam ictim dun icemedim az once ictim aksam tekrar icicem artik cozum neyse devam edicez.. bi yandan da calismalar devam ediyo hadi hayirlisi...annemlerde herkes niye bebis yok diyip duruyo bi tane etek gitmistim pileli nasil durduysa artik kadin sordu hamile misin diye yooo dedim bendegobek bu gobek!...
Sevdm teyzesi :) bnde dun annemdeydm esm brkmıoki kalaym bkç gun. Hdi insallah sifanı verir rabbim canmOyyy yat yat dinlenin ikinizde...benim yerime de sev gobisininapim annmdeydim...geldim basim agriyo...Allah tan esim evi fazla dagitmamis...ortaligi topladim sogan suyumu ictim...sifa olsun insallah...su mubarek 3 aylarda Rabbim nasip eder insallah yarin doktora gidicem sekerime baktirmak icin...
hiç özele gidip para verme o zmn sabah erkenden git sağlıkocağına verkızlaarr gittim saat uygun değil olmaz dediler yarın gel dediler. sağlık ocagınada gittim oda sabah gel dedi((((((
Bunu gitmeden kanda baktirmadan bilemezsin bence durma derim...hadi hadiii duruyo musun hala?burdaki kizlar da bata bi kac gun kala kanda ogrendiler...hem erken ogren ki...dikkat edersin tedbirini alirsin....ilac verir falan hadi zamana birakma!...
yaaa eşime süpriz yapayım kağıdı icra diyeyim hayatımıza icra konmuş diyecektim verecektim ama yapmadılar. söylesem testleri göstersemde akşam başka özel e mi gitsek ki . adet zamanı geçmezse yapmazlarmış öyle dediler bideartist bunlar he saat uygun değilmiş.ulen bu klinikler özeller 24 saat açık değil mi Allah Allah ya :) hadi sağlık ocağı neyse..dert etme sabah erkenden git yaptır.
Aa özlde hr saat yapıolr o nasl bsemş ölekızlaarr gittim saat uygun değil olmaz dediler yarın gel dediler. sağlık ocagınada gittim oda sabah gel dedi((((((
yaaa yarime süprizi gene yapsamda akşam özel hastaneye mi gtsek başkahiç özele gidip para verme o zmn sabah erkenden git sağlıkocağına ver
para sorun değilse akşam git acilden ver yada sabah sağlıkocağına gityaaa yarime süprizi gene yapsamda akşam özel hastaneye mi gtsek başka
evet aşağıda tıp merkezi va oraya gittim negatif pozitif testi net vermez adetin gecince anca değerli test yapılır dedi yaaaaaaaaaaaaaaaaaÖzele gitmedin mi canim sen. Ama testlerini gordum cizgi net belli.
yok sorun değil çok şükürde eşime süprizi yapıcam mı söylemesemmi bilemedimpara sorun değilse akşam git acilden ver yada sabah sağlıkocağına git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?