Gebe kalamayanlar buraya.....

ayy teşekkür ederim rabbim birden içime birşey doğurdu kalktım su içtiğim halde yapılan test gösterdi ve değerim pozitif ama çok küçük sanırım ne zaman doktor a gitsem ki
Demekki icine dogmus canim ne guzel :) bilmiyorum ki cnm ne zaman gitmek gerektigini hamis olanlar sana yardimci olurlar cnm,,tekrardan hayirli olsun bakalim

ayy teşekkür ederim rabbim birden içime birşey doğurdu kalktım su içtiğim halde yapılan test gösterdi ve değerim pozitif ama çok küçük sanırım ne zaman doktor a gitsem ki
Hadi gozun aydin bz sana dedik dimiii?iyi olmus hemen gidip yaptirdigin...Allah sana bagislasin...saglikla insallah...

Hadi gozun aydin bz sana dedik dimiii?iyi olmus hemen gidip yaptirdigin...Allah sana bagislasin...saglikla insallah...
ayyy çok heyecanlıyım yaaaa:) evet dediniz ve dinledim gittim bugün çok değişkti yaaaa birden gelişti herşey:) planlasam sabaha kadar uyuyamazdım test için:)
amin canım inşallah

ayyy çok heyecanlıyım yaaaa:) evet dediniz ve dinledim gittim bugün çok değişkti yaaaa birden gelişti herşey:) planlasam sabaha kadar uyuyamazdım test için:)
amin canım inşallah
Profilini de degistir ee ne olsa cicegi almissin artikbize de dua et insallah...

Kizlaarrr eşime hediye verdim acti şok oldu daha günüm varya. Ve direk özel hastaneye gittik veeeeeee evet degerim 39.96 pozitif hamileyiiiimmmm
Ee biz demedik mi sana hamilesin diye sonuçta buradakiler tecrübeli artık
Hadi gözün aydın darısı bize inşallah canım dualarını bekliyoruz

Gecen ay 21mart hasta oldum buay 16nisan die hesaplandım bugune kadar bisey yok ama test negatif.ama sanirim hasta olacagim

Kizlar ben sabahtan beri kasiniyorum yaa butun vücudum kasiniyo gobegim ozellikle o kadar kasiniyo ki kucuk kucuk kirmizi biseyler cikti gobegimde goguslerimde o kadar buyuduki bi taraftan agriyo diger yandan kasiniyo mide rahatsizligim yetmezmis gibi bu kasinti basladi korkmaya basladim sizce napmaliyim onerisi olan varmi? Kollarim bacaklqrim pul pul dokuluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…