- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #77.401
ayy teşekkür ederim rabbim birden içime birşey doğurdu kalktım su içtiğim halde yapılan test gösterdi ve değerim pozitif ama çok küçük sanırım ne zaman doktor a gitsem kiCanimmmmm cokkk. Sevindimmm yaaaa hadi hayirlisiii
Demekki icine dogmus canim ne guzel :) bilmiyorum ki cnm ne zaman gitmek gerektigini hamis olanlar sana yardimci olurlar cnm,,tekrardan hayirli olsun bakalimayy teşekkür ederim rabbim birden içime birşey doğurdu kalktım su içtiğim halde yapılan test gösterdi ve değerim pozitif ama çok küçük sanırım ne zaman doktor a gitsem ki
canım benim durumlar nasıl haber varmıİnşallah canımmm kulağım telefonda haber bekliyorum
darısı başına canım benimDemekki icine dogmus canim ne guzel :) bilmiyorum ki cnm ne zaman gitmek gerektigini hamis olanlar sana yardimci olurlar cnm,,tekrardan hayirli olsun bakalim
inşallah melekleriz hepimiz inşallah isteyen herkesin olsun sağlıklaHepimiz icin bol dua
Hayırlısı olsun darisi başımıza
Allah razi olsun canim insaallh,,rabbim isteyen herkese en kisa zamanda yasatsin.darısı başına canım benim
Hadi gozun aydin bz sana dedik dimiii?iyi olmus hemen gidip yaptirdigin...Allah sana bagislasin...saglikla insallah...ayy teşekkür ederim rabbim birden içime birşey doğurdu kalktım su içtiğim halde yapılan test gösterdi ve değerim pozitif ama çok küçük sanırım ne zaman doktor a gitsem ki
inşallah canım benim:)Allah razi olsun canim insaallh,,rabbim isteyen herkese en kisa zamanda yasatsin.
ayyy çok heyecanlıyım yaaaa:) evet dediniz ve dinledim gittim bugün çok değişkti yaaaa birden gelişti herşey:) planlasam sabaha kadar uyuyamazdım test için:)Hadi gozun aydin bz sana dedik dimiii?iyi olmus hemen gidip yaptirdigin...Allah sana bagislasin...saglikla insallah...
Profilini de degistir ee ne olsa cicegi almissin artikayyy çok heyecanlıyım yaaaa:) evet dediniz ve dinledim gittim bugün çok değişkti yaaaa birden gelişti herşey:) planlasam sabaha kadar uyuyamazdım test için:)
amin canım inşallah
ayyy yok yaa çok tatlı:)Profilini de degistir ee ne olsa cicegi almissin artikbize de dua et insallah...
Ee biz demedik mi sana hamilesin diye sonuçta buradakiler tecrübeli artıkKizlaarrr eşime hediye verdim acti şok oldu daha günüm varya. Ve direk özel hastaneye gittik veeeeeee evet degerim 39.96 pozitif hamileyiiiimmmm
Canım benm.. ck sevndm Allah tamamına erdrsn insallah..Kizlaarrr eşime hediye verdim acti şok oldu daha günüm varya. Ve direk özel hastaneye gittik veeeeeee evet degerim 39.96 pozitif hamileyiiiimmmm
dularımız sizinle canım darısı tüm istyenlere:)Ee biz demedik mi sana hamilesin diye sonuçta buradakiler tecrübeli artık
Hadi gözün aydın darısı bize inşallah canım dualarını bekliyoruz
Kizlaarrr eşime hediye verdim acti şok oldu daha günüm varya. Ve direk özel hastaneye gittik veeeeeee evet degerim 39.96 pozitif hamileyiiiimmmm
Hala yoğun bakımda canımcanım benim durumlar nasıl haber varmı
Yaaa çok güzel bir haber maşallah hayirlisi olsun canim :)Kizlaarrr eşime hediye verdim acti şok oldu daha günüm varya. Ve direk özel hastaneye gittik veeeeeee evet degerim 39.96 pozitif hamileyiiiimmmm
İnşallah canım çok zor yoklukları onlar evin direği.. Eğer biraz daha geç kalınsaydık şu an tamamen kaybetmiş olabilirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?