Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlar kadıköy jinemed kadın sağlığı hastanesini biliomusunuz istanbulda oturanlar duyun sesimi

Kiz esinte sendin heralde tüp bebk yaptiricak olan dimi. Keske bir kere daha asilma deneseydin.INSALLAH hakkindan hayirlisi olur.
Benim ablam tüp bebk yaptiran bir arkadastan duymus ANKARA cok iyiymis.Tüp bebegin yeri ANKARAYMIS canim.olumunekankayizsmileeyvahedigeldismile

ama her gün uygulamak lazım gün atlamadan

bende 9 yıllık evlıyim 20 haftalık düşügüm var 7 senedir çocugum olmuyo benide aranıza alırsanız mutlu olurum unutmadan eşimde sorun yok bende yumurtalarım çatlamıyo bide doktor stresten dedi ne kadar sitrese girmezsen hamile kolay kalırsın dedi stressiz biyer varmı acaba hmafoldumbener keze iyi aksamlar

arkadaşım yazdıgım karışımı uygula

hoşgeldin canım ne demek a.s. onun bi ilacı yokmu catlatmak içinnn tekrar gecmiş olsunnn

birde ovulasyon testi alıp yumurtlama gününü tespit et

Sende diger yeni arkadaslar gibi hos geldin. hos geldin ama karnin bos gelmissin MALESEF boshayallersmilebilmiyorumkismile

hoşgeldin canım...geçmiş olsun ...burda stres atabilirsin hepimiz burda stres atıyoruz...

bu karışım yumurtaların çatlaşasını ve hormonların daha ıyı çalışmasını saglıyor

Açılın bakiim kızlar ben de geldim kaydirigubbakcemile2
Zaten hamile de kalamıyorum iyice bunaldım haa!!
ne olacak bizim halimiz böyle bilmiyorumkismile

hoşgeldin canım ne demek a.s. onun bi ilacı yokmu catlatmak içinnn tekrar gecmiş olsunnn

var 2 kere çatlatma ignesi oldum ama olmadı:gitme: aşilama tüp bebek dedim yapalım dedik doktor dogal yolla hamile kolay kalırsın dedi stretten uzak dur bide bebek olayını kafandan sil dedi bak ozaman kolay hamile kalırsın dedi ama benim gibi bir insan nasıl stres olmasın aile baskısı yetiyor insana eyvahedigeldismile

bıraz rahat ol. bu çok önemli. aileler hep baskı yapar zaten. sanki onların görevi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…