- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.721
kızlar kadıköy jinemed kadın sağlığı hastanesini biliomusunuz istanbulda oturanlar duyun sesimi
ya ben işteyim nöbet tutuyorum hastalarım var biraz yoğunduNe yapalim ayni seyler sen ne yapiyorsun.:gitme:
yani sadace biz mi yicez esimizde yicekmi anlamadım bu arada çok saol canım haa kimse adet gününü yazmamış kızlar ben liste yapıcam herkes bu ay ilk oldugu günü yazsın ben 12 ocak oldum sizlerde yazınn lütfenn
hoş geldin canımkızlar simdi sizlere kendi uyguladıgım bi sey söylicem
melike balla ceviz espiri konusu oldu valla
canım geç oldu ama güç olmamıştır inşallah gelmenah canım ahhh valla kayınım görevden geldi çocuk onu bekledik esim gibi oda polis lafa daldılar bide gelirken aylık alışverişimiz yaptık esimle anca walaa bitanem canım benim inanınki duramadım sizin için aceleyele geldimmmopuyorumnanaktan
ya ben işteyim nöbet tutuyorum hastalarım var biraz yoğundu
hastanedeyim laboratuvar teknikeriyim canım yarın sabah çıkacağım işten şeker valla yoruldum...öylemi canım yazık ya yorulmusssundur simdi öglende calışıyodun sen hastanedesin sanırım işin ne bu arada bende sizi çok özledimmmkaydirigubbakcemile5
bende 9 yıllık evlıyim 20 haftalık düşügüm var 7 senedir çocugum olmuyo benide aranıza alırsanız mutlu olurum unutmadan eşimde sorun yok bende yumurtalarım çatlamıyo bide doktor stresten dedi ne kadar sitrese girmezsen hamile kolay kalırsın dedi stressiz biyer varmı acaba hmafoldumbener keze iyi aksamlar
bende 9 yıllık evlıyim 20 haftalık düşügüm var 7 senedir çocugum olmuyo benide aranıza alırsanız mutlu olurum unutmadan eşimde sorun yok bende yumurtalarım çatlamıyo bide doktor stresten dedi ne kadar sitrese girmezsen hamile kolay kalırsın dedi stressiz biyer varmı acaba hmafoldumbener keze iyi aksamlar
melikecim bende ocak 12 de adet oldumyani sadace biz mi yicez esimizde yicekmi anlamadım bu arada çok saol canım haa kimse adet gününü yazmamış kızlar ben liste yapıcam herkes bu ay ilk oldugu günü yazsın ben 12 ocak oldum sizlerde yazınn lütfenn
hoşgeldin canım...geçmiş olsun ...burda stres atabilirsin hepimiz burda stres atıyoruz...bende 9 yıllık evlıyim 20 haftalık düşügüm var 7 senedir çocugum olmuyo benide aranıza alırsanız mutlu olurum unutmadan eşimde sorun yok bende yumurtalarım çatlamıyo bide doktor stresten dedi ne kadar sitrese girmezsen hamile kolay kalırsın dedi stressiz biyer varmı acaba hmafoldumbener keze iyi aksamlar
hoşgeldin canım ne demek a.s. onun bi ilacı yokmu catlatmak içinnn tekrar gecmiş olsunnn
sağol canım unuturmuyum...fırsat buldukça arada size yazıyorum..kaydirigubbakcemile5Kolay gelsin canim bizi unutma.:içelim:
var 2 kere çatlatma ignesi oldum ama olmadı:gitme: aşilama tüp bebek dedim yapalım dedik doktor dogal yolla hamile kolay kalırsın dedi stretten uzak dur bide bebek olayını kafandan sil dedi bak ozaman kolay hamile kalırsın dedi ama benim gibi bir insan nasıl stres olmasın aile baskısı yetiyor insana eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?