Gebe kalamayanlar buraya.....

açıldık bakalım..hoş geldin..bugünün slagonu stres yokkkkkk...olcak inşallah hepimiz hamiş olacağız...:ecrin_bebek:

Ben var ya bi kere kafamdan atmıştım çocuk fikrini ciddi ciddi o ay hamile kaldım ama düşük oldu :gitme:
Gerçekten kafaya takmamak stres yapmamak çok önemli ama olmuyo işte. Siz bu kafadan atma için bişeyler yapıyo musunuz? Mesela ben geçen ay pilatese başladım biraz oraya yoğunlaşayım diye..

Açılın bakiim kızlar ben de geldim kaydirigubbakcemile2
Zaten hamile de kalamıyorum iyice bunaldım haa!!
ne olacak bizim halimiz böyle bilmiyorumkismile

hoşgeldin canımmm a.s.ama böle arada gelmeyin yawww hep gelin inşallah birbirimize destek olalımmm canım sende yaz ilk adet oldugun günü

bende 7 aydır istiyorum düşük oldu ama kanla gitti arkadaslara hep sölüyorum strese hayırrr sloganı bile yaptım canım sende gel bize yaz sorununu hep beraber asıcaz inşallah bol bol dua edelim olumunekankayizsmile

hoşgeldin canımmm a.s.ama böle arada gelmeyin yawww hep gelin inşallah birbirimize destek olalımmm canım sende yaz ilk adet oldugun günü

hoşbulduk canım. ben bi defa daha gelmiştim bu topice ama kimse benle ilgilenmemişti kızmıştım ben de ama bu gece kendimi çok yalnız hissediyorum eşim de evde değil. o yüzden dertleşecek birilerine ihtiyacım var :gitme:

aaaa canım ne demek önemli olan tüm kızlara sesleniyorum hep gelin hep geleleim bu topigi artık bırakmayalım biribirimize destek olalım sloganımızzz STRESE HAYIRRRR:dance:

ya biz melike ile bugünden başladık stres yok slagonuna....

Kiz melike bende bu gün internette kardesimin bebisini gördüm.Esimle benim canimiz bebis cekti. Herif zaten dünden beri kedi gibi pesimden dolasiyor zaten. Senin su balli tariften versene. Bizde heriflle harika bir gece gecirelim kaydirigubbakcemileopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aaaa canım ne demek önemli olan tüm kızlara sesleniyorum hep gelin hep geleleim bu topigi artık bırakmayalım biribirimize destek olalım sloganımızzz STRESE HAYIRRRR:dance:

evet bence de STRESE HAYIR! her şey güzel olacak nedense bu ay çok umutluyum aslında ama yine de kafama takılıyo işte. Allahtan bana baskı yapan falan yok hatta aman ne acele ediyosun daha erken diyorlar ama işte eşim dile getirmese de çok istiyo ben de üzülüyorum

yaaaaaaa :kedi: canım şimdi cevizi kırıyosunn sonra havanda eziyosun sonra balla karıstırıyosunnn bu kadaggggg hımm bu arada kudurmak ve kudurtmak istiyosann keçi boynuzu yada keci boynuzu pekmezi diolarrrrrrrrrrrr

aynen öle canım bende tv. bakıyom ders calışıyom yürüyüş yapıyom gezmeye gidiyom stres atmak için haa bide burdayımm sende öle yap gerci mersini pek bilmiyom 7 ay oldu gein geldim esimde polis burda o zaten göreve gidiyo geliyo yoruluyo öle işte

kızlar napıyosunuz bakayım ben arada kaybolmak zorunda kalıyorum hasta falan geliyo malüm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…