- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.741
canım geç oldu ama güç olmamıştır inşallah gelmen
açıldık bakalım..hoş geldin..bugünün slagonu stres yokkkkkk...olcak inşallah hepimiz hamiş olacağız...:ecrin_bebek:Açılın bakiim kızlar ben de geldim kaydirigubbakcemile2
Zaten hamile de kalamıyorum iyice bunaldım haa!!
ne olacak bizim halimiz böyle bilmiyorumkismile
hastanedeyim laboratuvar teknikeriyim canım yarın sabah çıkacağım işten şeker valla yoruldum...
evet bidenem ocak 12de adet oldumyok bitanem sende adetin 12 ocaktı dimi arkadslarda yazsaa ne güzel olurrr
açıldık bakalım..hoş geldin..bugünün slagonu stres yokkkkkk...olcak inşallah hepimiz hamiş olacağız...:ecrin_bebek:
Açılın bakiim kızlar ben de geldim kaydirigubbakcemile2
Zaten hamile de kalamıyorum iyice bunaldım haa!!
ne olacak bizim halimiz böyle bilmiyorumkismile
sağol tatlım...allah yardımcın olsun bitanemmmmolumunekankayizsmile
var 2 kere çatlatma ignesi oldum ama olmadı:gitme: aşilama tüp bebek dedim yapalım dedik doktor dogal yolla hamile kolay kalırsın dedi stretten uzak dur bide bebek olayını kafandan sil dedi bak ozaman kolay hamile kalırsın dedi ama benim gibi bir insan nasıl stres olmasın aile baskısı yetiyor insana eyvahedigeldismile
hoşgeldin canımmm a.s.ama böle arada gelmeyin yawww hep gelin inşallah birbirimize destek olalımmm canım sende yaz ilk adet oldugun günü
hoşbulduk canım. ben bi defa daha gelmiştim bu topice ama kimse benle ilgilenmemişti kızmıştım ben de ama bu gece kendimi çok yalnız hissediyorum eşim de evde değil. o yüzden dertleşecek birilerine ihtiyacım var :gitme:
ya biz melike ile bugünden başladık stres yok slagonuna....Ben var ya bi kere kafamdan atmıştım çocuk fikrini ciddi ciddi o ay hamile kaldım ama düşük oldu :gitme:
Gerçekten kafaya takmamak stres yapmamak çok önemli ama olmuyo işte. Siz bu kafadan atma için bişeyler yapıyo musunuz? Mesela ben geçen ay pilatese başladım biraz oraya yoğunlaşayım diye..
aaaa canım ne demek önemli olan tüm kızlara sesleniyorum hep gelin hep geleleim bu topigi artık bırakmayalım biribirimize destek olalım sloganımızzz STRESE HAYIRRRR:dance:
Kiz melike bende bu gün internette kardesimin bebisini gördüm.Esimle benim canimiz bebis cekti. Herif zaten dünden beri kedi gibi pesimden dolasiyor zaten. Senin su balli tariften versene. Bizde heriflle harika bir gece gecirelim kaydirigubbakcemileopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet bence de STRESE HAYIR! her şey güzel olacak nedense bu ay çok umutluyum aslında ama yine de kafama takılıyo işte. Allahtan bana baskı yapan falan yok hatta aman ne acele ediyosun daha erken diyorlar ama işte eşim dile getirmese de çok istiyo ben de üzülüyorum
ıyı geceler herkeseee
kızlar napıyosunuz bakayım ben arada kaybolmak zorunda kalıyorum hasta falan geliyo malüm....aynen öle canım bende tv. bakıyom ders calışıyom yürüyüş yapıyom gezmeye gidiyom stres atmak için haa bide burdayımm sende öle yap gerci mersini pek bilmiyom 7 ay oldu gein geldim esimde polis burda o zaten göreve gidiyo geliyo yoruluyo öle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?