Gebe kalamayanlar buraya.....

Ult sonucumda pozitif rikmiktir diyordaa nasil goremiyorlar anlamadim. Vallahi. Aciklamada yapmiyolar.. Ben dinlemedim kalp atimlarini. Bugun 7 olduk. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin insallah sorun cikmaz.. Mevlama emanetizz

saol cano sen 2 ay bekledin biz 2 yılı geçiyo kısmet artık dua et bizim içinde napıcan şimdi iki güne bi git yenilet değerine bak doktora ne zmn gidicen değerin yükselmesi önemli kimyasal olmaması için İNŞALLAH değildir

boşver onların dediğini sters yapma başka doktora git cano

Ult sonucumda pozitif rikmiktir diyordaa nasil goremiyorlar anlamadim. Vallahi. Aciklamada yapmiyolar.. Ben dinlemedim kalp atimlarini. Bugun 7 olduk. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin insallah sorun cikmaz.. Mevlama emanetizz
her doktor bır değilkı malesef orda zaten sen merektasın duzgunce acıklama yapsana.hem o annede ıster hemen kalpa tısını duymayı.sen uzulme Allaha emanetız cok skur

rabbim herşeyin en iyisini bilir ne olur üzülme(
evet yarın gidecem sabah tekrar vericem bakalım ne olucak inşallah sağlıklı gebeliktir canım

boşver onların dediğini sters yapma başka doktora git cano
Stres yapmamaya ha gayrett. Ediyorum da bi yandanda aklimi kurcalıyor baska bidktora gtmek istiyorum ama esim doktor konusunda fazlaca laf eder oldu dun kirildim bu yuzden.. Keyfi gdiyorum gbi konusuyo 5 ay yok sana doktor diyo..

Stres yapmamaya ha gayrett. Ediyorum da bi yandanda aklimi kurcalıyor baska bidktora gtmek istiyorum ama esim doktor konusunda fazlaca laf eder oldu dun kirildim bu yuzden.. Keyfi gdiyorum gbi konusuyo 5 ay yok sana doktor diyo..
bitanem yaa git başka doktor a özel devlet fark etmez git baktır bence yani kalp atışı diyen nasıl bebek yok der ya

rabbim herşeyin en iyisini bilir ne olur üzülme(
evet yarın gidecem sabah tekrar vericem bakalım ne olucak inşallah sağlıklı gebeliktir canım
stres yapma yeter bide sağlıklı baslen kola abur cubur uzak dur kızartma falan yeme süt yoğurt tüket ceviz çok önemli

her doktor bır değilkı malesef orda zaten sen merektasın duzgunce acıklama yapsana.hem o annede ıster hemen kalpa tısını duymayı.sen uzulme Allaha emanetız cok skur
Dedin gbi gercekten rabbim doktor eline kimseyi dusurmesin.. Helede kendini bilmeyene. Insan soru sormaya cekiniyo ki ben oyle oldum pat diye soruncada tenezzul etmiyolar. Kafami allak bullak edip yolluyolar..

doktorun dediklerini söyle hadi bişey varsa bu inadının uğruna yok olursa o zmn anlarsın de

bitanem yaa git başka doktor a özel devlet fark etmez git baktır bence yani kalp atışı diyen nasıl bebek yok der ya
Bendee anlamis degilim.. Gerginim bu yuzdende.. Bu arada yeni hamisimiz sensin rabbim hayirli saglikli gebelik olmasini nasip etsinnn ins.

Bendee anlamis degilim.. Gerginim bu yuzdende.. Bu arada yeni hamisimiz sensin rabbim hayirli saglikli gebelik olmasini nasip etsinnn ins.
canım benim afedersinde salak o doktor bozuntuları bak nasıl sinirlendim sen dertlenirken onların umrunda değil .

evet dün belli oldu bat a daha var bakalım umarım sağlıklı gebeliktir teşekkür ederim canım :)

Aynen oylee bunaldim artik bu celikislerden rabbim hayirla saglikla bu gunleri atlatabilmemizi nasip eyler insallah.. Kan vermismiydn canim gozun aydinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…