- 25 Ağustos 2013
- 2.283
- 1.925
- 448
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #77.441
Ult sonucumda pozitif rikmiktir diyordaa nasil goremiyorlar anlamadim. Vallahi. Aciklamada yapmiyolar.. Ben dinlemedim kalp atimlarini. Bugun 7 olduk. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin insallah sorun cikmaz.. Mevlama emanetizzkuzum 6+6 da bebek gorunur ve madem bebek gorunmededı neden kalp atısı rıtmık dedı gorunmeyın bebekte kalp atısımı olur.sen kafana takma Allahn ıznıyle bebegını sana bağışlar Rabbım kıstıde takma ınsAllah erıtecek bebek onu.bnde cuma gunu dnledım kalp atısını 7 haftada sen smdı dua et bebegn sennle ınsallah
aman gelmesın kuzum boşver bebek gelsın en kısa zamanda ama bu skntılar uzak olsun.inşallah hayırlı sekılde saglıkla skntısız 9 ay gecıp kucaga almak nasıp olsun.sen duanı eksık etmeamin işte başımıza gelmeyince bilmiyoruz ki
saol cano sen 2 ay bekledin biz 2 yılı geçiyo kısmet artık dua et bizim içinde napıcan şimdi iki güne bi git yenilet değerine bak doktora ne zmn gidicen değerin yükselmesi önemli kimyasal olmaması için İNŞALLAH değildirbitanem benim öyle deme nolur( rabbim sizlere isteyen herkese versin sağlıkla bebeiş. ben evet iki ay bekledim belki hatta ikinci ay değerlendirmeden bekledim o ayrıda. ama iki ay bile uzun gibi gelmişti rabbim yar yardımcısı olsun diye dua ettim isteyen herkesin sağlıkla diye değerimi almadan hatta hastaneden dönerken
boşver onların dediğini sters yapma başka doktora git canoselamun aleykumm kızceler... amma sayfa birikmiş.. k.b okuyamadım tek tek.. kısa kısa özetle geçicem herkes iyidir inşallh.. annelerimiz.. Ve anne adaylarimiz hersey yolundadir insallah.. Benim dun kontrolum vardi.. Anlamadim hcbisi artik bu doktorlardan.. Kndi doktorum ult karndan bakip kisti syleyip hop toplantiya gtti. Irdan ayrintili ult. Girdim. Baska bi doktora gttimoda bi tuhaf havali bisidi soru bile sramiyosun. Bakti sonuca. Bebek gorunmemus bi ay sonra gel dedi. 6+6 gunluktu dun. Kalp atimi pozitif rikmiktir diyoda nasil oluyo bu is anlamadim.. Kistimde hala duruyo.. Ici eternal ekolar bilmem ne izlenmis diyo.. Hayırlısı. Rabbimdenn.. Pufff puff
sizde dua edin kader kısmet napalım olmuyoaman gelmesın kuzum boşver bebek gelsın en kısa zamanda ama bu skntılar uzak olsun.inşallah hayırlı sekılde saglıkla skntısız 9 ay gecıp kucaga almak nasıp olsun.sen duanı eksık etme
her doktor bır değilkı malesefUlt sonucumda pozitif rikmiktir diyordaa nasil goremiyorlar anlamadim. Vallahi. Aciklamada yapmiyolar.. Ben dinlemedim kalp atimlarini. Bugun 7 olduk. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin insallah sorun cikmaz.. Mevlama emanetizz
olcak olcak sen ınan yeter olacak ve bugunlerı unutucan bılesizde dua edin kader kısmet napalım olmuyo
rabbim herşeyin en iyisini bilir ne olur üzülmesaol cano sen 2 ay bekledin biz 2 yılı geçiyo kısmet artık dua et bizim içinde napıcan şimdi iki güne bi git yenilet değerine bak doktora ne zmn gidicen değerin yükselmesi önemli kimyasal olmaması için İNŞALLAH değildir
Stres yapmamaya ha gayrett. Ediyorum da bi yandanda aklimi kurcalıyor baska bidktora gtmek istiyorum ama esim doktor konusunda fazlaca laf eder oldu dun kirildim bu yuzden.. Keyfi gdiyorum gbi konusuyo 5 ay yok sana doktor diyo..boşver onların dediğini sters yapma başka doktora git cano
bitanem yaa git başka doktor a özel devlet fark etmez git baktır bence yani kalp atışı diyen nasıl bebek yok der yaStres yapmamaya ha gayrett. Ediyorum da bi yandanda aklimi kurcalıyor baska bidktora gtmek istiyorum ama esim doktor konusunda fazlaca laf eder oldu dun kirildim bu yuzden.. Keyfi gdiyorum gbi konusuyo 5 ay yok sana doktor diyo..
stres yapma yeter bide sağlıklı baslen kola abur cubur uzak dur kızartma falan yeme süt yoğurt tüket ceviz çok önemlirabbim herşeyin en iyisini bilir ne olur üzülme(
evet yarın gidecem sabah tekrar vericem bakalım ne olucak inşallah sağlıklı gebeliktir canım
Dedin gbi gercekten rabbim doktor eline kimseyi dusurmesin.. Helede kendini bilmeyene. Insan soru sormaya cekiniyo ki ben oyle oldum pat diye soruncada tenezzul etmiyolar. Kafami allak bullak edip yolluyolar..her doktor bır değilkı maleseforda zaten sen merektasın duzgunce acıklama yapsana.hem o annede ıster hemen kalpa tısını duymayı.sen uzulme Allaha emanetız cok skur
doktorun dediklerini söyle hadi bişey varsa bu inadının uğruna yok olursa o zmn anlarsın deStres yapmamaya ha gayrett. Ediyorum da bi yandanda aklimi kurcalıyor baska bidktora gtmek istiyorum ama esim doktor konusunda fazlaca laf eder oldu dun kirildim bu yuzden.. Keyfi gdiyorum gbi konusuyo 5 ay yok sana doktor diyo..
tamam canım bu sabah yumurta hasladım peynir zeytin ceviz yedim bakalım:)stres yapma yeter bide sağlıklı baslen kola abur cubur uzak dur kızartma falan yeme süt yoğurt tüket ceviz çok önemli
Bendee anlamis degilim.. Gerginim bu yuzdende.. Bu arada yeni hamisimiz sensin rabbim hayirli saglikli gebelik olmasini nasip etsinnn ins.bitanem yaa git başka doktor a özel devlet fark etmez git baktır bence yani kalp atışı diyen nasıl bebek yok der ya
haah doğru şeyler aralarda meyveni de yeee ohh misstamam canım bu sabah yumurta hasladım peynir zeytin ceviz yedim bakalım:)
Inat etmiyo..kiz dun diyo bu doktorlar aklimizi karistiriyo.. Her gttigimizde bisi cikariyolar artik yok. Gitmek diyo ben de dedim olani..doktorun dediklerini söyle hadi bişey varsa bu inadının uğruna yok olursa o zmn anlarsın de
canım benim afedersinde salak o doktor bozuntuları bak nasıl sinirlendim sen dertlenirken onların umrunda değil .Bendee anlamis degilim.. Gerginim bu yuzdende.. Bu arada yeni hamisimiz sensin rabbim hayirli saglikli gebelik olmasini nasip etsinnn ins.
büyük Allahım sanada tez zamanda yaşatsın canıımmmmmmmmmmhaah doğru şeyler aralarda meyveni de yeee ohh miss
Aynen oylee bunaldim artik bu celikislerden rabbim hayirla saglikla bu gunleri atlatabilmemizi nasip eyler insallah.. Kan vermismiydn canim gozun aydinncanım benim afedersinde salak o doktor bozuntuları bak nasıl sinirlendim sen dertlenirken onların umrunda değil .
evet dün belli oldu bat a daha var bakalım umarım sağlıklı gebeliktir teşekkür ederim canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?