- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #77.421
Hemen bi doktora git ipegimKizlar ben sabahtan beri kasiniyorum yaa butun vücudum kasiniyo gobegim ozellikle o kadar kasiniyo ki kucuk kucuk kirmizi biseyler cikti gobegimde goguslerimde o kadar buyuduki bi taraftan agriyo diger yandan kasiniyo mide rahatsizligim yetmezmis gibi bu kasinti basladi korkmaya basladim sizce napmaliyim onerisi olan varmi? Kollarim bacaklqrim pul pul dokuluyo
Şekerini düşürmeye çalışıyorlar canım.. Yoğun bakımda olduğu için bizede göstermiyorlar maalesefAllah korusun canım nasıl şimdi iyimi
teşekkür ederim canımm:)Gözün aydın canım
canımmmmmmmmmmmmmmmm bak sende canınnı yakma ne olurrüzülmeHala yoğun bakımda canım
evet bitanem desteğin için teşekkür ederimm:)))Yaaa çok güzel bir haber maşallah hayirlisi olsun canim :)
mevsimden oluyor canım merak etme pudra dök kaşınan yerlerine sakın kaşımaKizlar ben sabahtan beri kasiniyorum yaa butun vücudum kasiniyo gobegim ozellikle o kadar kasiniyo ki kucuk kucuk kirmizi biseyler cikti gobegimde goguslerimde o kadar buyuduki bi taraftan agriyo diger yandan kasiniyo mide rahatsizligim yetmezmis gibi bu kasinti basladi korkmaya basladim sizce napmaliyim onerisi olan varmi? Kollarim bacaklqrim pul pul dokuluyo
canım çok çok çok üzüldümKızlar7 hhaftalık bebegimin kalbi duyulmadığı icin dun gebeliğe son verildi.hamileliğini sizinle paylaşmıştır bu uzuntumu de paylaşmak istedim su ağrıların çok dualarninizi bekliyorum
hayırlı olsun.Allah sağlıkla kucagına aldırmak nasıp etsınnn :)mevsimden oluyor canım merak etme pudra dök kaşınan yerlerine sakın kaşıma
bitanem gerçekten miiiiiiii neden öyle olmuş offfKızlar7 hhaftalık bebegimin kalbi duyulmadığı icin dun gebeliğe son verildi.hamileliğini sizinle paylaşmıştır bu uzuntumu de paylaşmak istedim su ağrıların çok dualarninizi bekliyorum
teşekkür ederim canım benim:)hayırlı olsun.Allah sağlıkla kucagına aldırmak nasıp etsınnn :)
hadi hayırlı olsun RABBİM çok çektirmedi size şükredin bizim gibi değilsinizKizlaarrr eşime hediye verdim acti şok oldu daha günüm varya. Ve direk özel hastaneye gittik veeeeeee evet degerim 39.96 pozitif hamileyiiiimmmm
yaaa niye başka doktora gitmedinki kalbi dursa zaten düşük yapmazmıydın çok üzüldüm yaa geçmiş olsun cano vardır bunda da bi hayırKızlar7 hhaftalık bebegimin kalbi duyulmadığı icin dun gebeliğe son verildi.hamileliğini sizinle paylaşmıştır bu uzuntumu de paylaşmak istedim su ağrıların çok dualarninizi bekliyorum
kalbi durunca düşük olmuyo canım kalbı durdugu zaman bır hafta anlamayanlar.mesela tanıdık bes gun ıcınde bebegın kalbı durmus anlamaıs doktora gıdınce ortaya cıktı.aşırı mıgde bulantısı kusma yaparmıs bellı zaman gecınce o yuzden cok zor hadı buyuse tekmelerı olamsa acaba bırseymı oldu dıe suphelenıp gıdersn ama smdı kanaman da olmuyo bı skntından olmuyo doktorA gıtmeden anlamıyosun cok zor cok soncda evlat Rabbım sabır versınyaaa niye başka doktora gitmedinki kalbi dursa zaten düşük yapmazmıydın çok üzüldüm yaa geçmiş olsun cano vardır bunda da bi hayır
kuzum 6+6 da bebek gorunur ve madem bebek gorunmededı neden kalp atısı rıtmık dedı gorunmeyın bebekte kalp atısımı olur.sen kafana takma Allahn ıznıyle bebegını sana bağışlar Rabbım kıstıde takma ınsAllah erıtecek bebek onu.bnde cuma gunu dnledım kalp atısını 7 haftada sen smdı dua et bebegn sennle ınsallahselamun aleykumm kızceler... amma sayfa birikmiş.. k.b okuyamadım tek tek.. kısa kısa özetle geçicem herkes iyidir inşallh.. annelerimiz.. Ve anne adaylarimiz hersey yolundadir insallah.. Benim dun kontrolum vardi.. Anlamadim hcbisi artik bu doktorlardan.. Kndi doktorum ult karndan bakip kisti syleyip hop toplantiya gtti. Irdan ayrintili ult. Girdim. Baska bi doktora gttimoda bi tuhaf havali bisidi soru bile sramiyosun. Bakti sonuca. Bebek gorunmemus bi ay sonra gel dedi. 6+6 gunluktu dun. Kalp atimi pozitif rikmiktir diyoda nasil oluyo bu is anlamadim.. Kistimde hala duruyo.. Ici eternal ekolar bilmem ne izlenmis diyo.. Hayırlısı. Rabbimdenn.. Pufff puff
bitanem benim öyle deme nolurhadi hayırlı olsun RABBİM çok çektirmedi size şükredin bizim gibi değilsiniz
amin işte başımıza gelmeyince bilmiyoruz kikalbi durunca düşük olmuyo canım kalbı durdugu zaman bır hafta anlamayanlar.mesela tanıdık bes gun ıcınde bebegın kalbı durmus anlamaıs doktora gıdınce ortaya cıktı.aşırı mıgde bulantısı kusma yaparmıs bellı zaman gecınce o yuzden cok zor hadı buyuse tekmelerı olamsa acaba bırseymı oldu dıe suphelenıp gıdersn ama smdı kanaman da olmuyo bı skntından olmuyo doktorA gıtmeden anlamıyosun cok zor cok soncda evlat Rabbım sabır versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?