Gebe kalamayanlar buraya.....

Heme
Hemen bi doktora git ipegim

mevsimden oluyor canım merak etme pudra dök kaşınan yerlerine sakın kaşıma

Kızlar7 hhaftalık bebegimin kalbi duyulmadığı icin dun gebeliğe son verildi.hamileliğini sizinle paylaşmıştır bu uzuntumu de paylaşmak istedim su ağrıların çok dualarninizi bekliyorum

Kızlar7 hhaftalık bebegimin kalbi duyulmadığı icin dun gebeliğe son verildi.hamileliğini sizinle paylaşmıştır bu uzuntumu de paylaşmak istedim su ağrıların çok dualarninizi bekliyorum
canım çok çok çok üzüldüm Rabbım sabır versın o melekde cennetde şefaatcin olsun.İnşAllah sana en hayrlı en sağlıklı şekılde yenıden evlat sahıbı olmanı nasıp eder

bitanem gerçekten miiiiiiii neden öyle olmuş offf( ama moral bozmak yok tamamamı rabbim sana uzun ömür versin

yaaa niye başka doktora gitmedinki kalbi dursa zaten düşük yapmazmıydın çok üzüldüm yaa geçmiş olsun cano vardır bunda da bi hayır

selamun aleykumm kızceler... amma sayfa birikmiş.. k.b okuyamadım tek tek.. kısa kısa özetle geçicem herkes iyidir inşallh.. annelerimiz.. Ve anne adaylarimiz hersey yolundadir insallah.. Benim dun kontrolum vardi.. Anlamadim hcbisi artik bu doktorlardan.. Kndi doktorum ult karndan bakip kisti syleyip hop toplantiya gtti. Irdan ayrintili ult. Girdim. Baska bi doktora gttimoda bi tuhaf havali bisidi soru bile sramiyosun. Bakti sonuca. Bebek gorunmemus bi ay sonra gel dedi. 6+6 gunluktu dun. Kalp atimi pozitif rikmiktir diyoda nasil oluyo bu is anlamadim.. Kistimde hala duruyo.. Ici eternal ekolar bilmem ne izlenmis diyo.. Hayırlısı. Rabbimdenn.. Pufff puff

yaaa niye başka doktora gitmedinki kalbi dursa zaten düşük yapmazmıydın çok üzüldüm yaa geçmiş olsun cano vardır bunda da bi hayır
kalbi durunca düşük olmuyo canım kalbı durdugu zaman bır hafta anlamayanlar.mesela tanıdık bes gun ıcınde bebegın kalbı durmus anlamaıs doktora gıdınce ortaya cıktı.aşırı mıgde bulantısı kusma yaparmıs bellı zaman gecınce o yuzden cok zor hadı buyuse tekmelerı olamsa acaba bırseymı oldu dıe suphelenıp gıdersn ama smdı kanaman da olmuyo bı skntından olmuyo doktorA gıtmeden anlamıyosun cok zor cok soncda evlat Rabbım sabır versın

kuzum 6+6 da bebek gorunur ve madem bebek gorunmededı neden kalp atısı rıtmık dedı gorunmeyın bebekte kalp atısımı olur.sen kafana takma Allahn ıznıyle bebegını sana bağışlar Rabbım kıstıde takma ınsAllah erıtecek bebek onu.bnde cuma gunu dnledım kalp atısını 7 haftada sen smdı dua et bebegn sennle ınsallah

hadi hayırlı olsun RABBİM çok çektirmedi size şükredin bizim gibi değilsiniz
bitanem benim öyle deme nolur( rabbim sizlere isteyen herkese versin sağlıkla bebeiş. ben evet iki ay bekledim belki hatta ikinci ay değerlendirmeden bekledim o ayrıda. ama iki ay bile uzun gibi gelmişti rabbim yar yardımcısı olsun diye dua ettim isteyen herkesin sağlıkla diye değerimi almadan hatta hastaneden dönerken

amin işte başımıza gelmeyince bilmiyoruz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…