- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #77.461
dün bat a 4 gün var bir saatlik idrarla test yaptır öğlen birden oldu herşey sonra kızların ısrarıyla bir daha yaptım belirginleşmiş iyice. sonra akşam eşimle özel hastaneye gittik bat a 4 gün var değerim 39.69 canımAynen oylee bunaldim artik bu celikislerden rabbim hayirla saglikla bu gunleri atlatabilmemizi nasip eyler insallah.. Kan vermismiydn canim gozun aydinn
Canimmm cok gecmiss olsunn yaa noldu oyle birden ki dengesini mi kaubetti kv. Yaa cok uzuldum gercekten.. Cok sukur derin dehilmis yaa.. Cabucak iyilesir insallahhhSelamın aleyküm kızlar.
Bu mesajı yalvarırcasına yazıyorum nolur dua edin bize çok ihtiyacımız var başımıza bi felaket geldi ki anlatamam. Çok kötü durumdayım psikolojim yerle bir oldu. Kızlar pazar günü annemler ablamlar falan gelcek demiştim ya o kadar güzel bi gün geçirdik ki o kadar mutluyduk ki hepimiz. Sonra kayınvalidem çok ısrar etti yemeğe kalın diye neyse yedik içtik sofrayı topluyorduk git içeri dedim kayınvalideme gitmedi sen çok yoruldun bugün dedi. Ne olduysa o anda oldu birden bire geri geri gitti açık olan bulaşık makinesinin kapağına oturdu ocaktaki çaydanlık olduğu gibi üzerine devrildi. Şuanda hastanede yatıyo. Çok kötüyüm kızlar apartman çığlıklarıma bağırmalarıma geldi babam bile zaptedememiş beni. Hatırlamıyorum zaten nasıl olduğunu sadece annem annem diye bağırıyodum o lanet olası demliğin devrildiği an var hep gözümün önünde Bi türlü atamıyorum bütün hastane beni konuşuyomuş kv bile dedi hemşireler demiş öldü bitti ağlamaktandoktorlar onu bırakıp benle ilgileniyolardı sakin ol diye. Yüzünün sağ tarafı boynu sağ kol omuzdan aşağısı koltuk altı sol bacak dizden aşağısı biraz göbeğinde biraz da göğsünde var ama çok şükür derin değilmiş. Nolur dua edin kızlar çok çaresizim...
Ooo cok iyi canim.. Insallah degerin guzelde artar minisin saglikla. Buyurrdün bat a 4 gün var bir saatlik idrarla test yaptır öğlen birden oldu herşey sonra kızların ısrarıyla bir daha yaptım belirginleşmiş iyice. sonra akşam eşimle özel hastaneye gittik bat a 4 gün var değerim 39.69 canım
bende dünden beri bu kız nerde diyordum yaaa. okuyunca tüylerim diken diken oldu geçmiş olsun yaaaaaaaaSelamın aleyküm kızlar.
Bu mesajı yalvarırcasına yazıyorum nolur dua edin bize çok ihtiyacımız var başımıza bi felaket geldi ki anlatamam. Çok kötü durumdayım psikolojim yerle bir oldu. Kızlar pazar günü annemler ablamlar falan gelcek demiştim ya o kadar güzel bi gün geçirdik ki o kadar mutluyduk ki hepimiz. Sonra kayınvalidem çok ısrar etti yemeğe kalın diye neyse yedik içtik sofrayı topluyorduk git içeri dedim kayınvalideme gitmedi sen çok yoruldun bugün dedi. Ne olduysa o anda oldu birden bire geri geri gitti açık olan bulaşık makinesinin kapağına oturdu ocaktaki çaydanlık olduğu gibi üzerine devrildi. Şuanda hastanede yatıyo. Çok kötüyüm kızlar apartman çığlıklarıma bağırmalarıma geldi babam bile zaptedememiş beni. Hatırlamıyorum zaten nasıl olduğunu sadece annem annem diye bağırıyodum o lanet olası demliğin devrildiği an var hep gözümün önünde Bi türlü atamıyorum bütün hastane beni konuşuyomuş kv bile dedi hemşireler demiş öldü bitti ağlamaktandoktorlar onu bırakıp benle ilgileniyolardı sakin ol diye. Yüzünün sağ tarafı boynu sağ kol omuzdan aşağısı koltuk altı sol bacak dizden aşağısı biraz göbeğinde biraz da göğsünde var ama çok şükür derin değilmiş. Nolur dua edin kızlar çok çaresizim...
canım yarın bir daha kan vericem bakalım nasıl durum diye inşallah sağlıklı gebeliktirOoo cok iyi canim.. Insallah degerin guzelde artar minisin saglikla. Buyurr
Canimmm cok gecmiss olsunn yaa noldu oyle birden ki dengesini mi kaubetti kv. Yaa cok uzuldum gercekten.. Cok sukur derin dehilmis yaa.. Cabucak iyilesir insallahhh
Rabbım yardımcınız olsun şifa versın tez zamanda ınsallah o yanıklardan eser kalmıycak sağ salim evınıze donceksınızSelamın aleyküm kızlar.
bende dünden beri bu kız nerde diyordum yaaa. okuyunca tüylerim diken diken oldu geçmiş olsun yaaaaaaaa(((( bitanem Allahım yardım etsin bir an önce iyi lsun ya bak sen ona teselli olucaksın ağlama (
Rabbım yardımcınız olsun şifa versın tez zamanda ınsallah o yanıklardan eser kalmıycak sağ salim evınıze donceksınız
sen karar ver ozmn artık için rahat etmiyosa git yinedeInat etmiyo..kiz dun diyo bu doktorlar aklimizi karistiriyo.. Her gttigimizde bisi cikariyolar artik yok. Gitmek diyo ben de dedim olani..
saol canımmmbüyük Allahım sanada tez zamanda yaşatsın canıımmmmmmmmmm
geçmiş olsun cano zaten en mutlu çok güldüğün gün arkasına kötü bişey olur olacağı varmış demekki geçmiş olsunSelamın aleyküm kızlar.
teşekkür ederim canım benim. ama şimdi senin haberinle üzüldüm yaaa yıkılır tabi insan ama bak destek olun birbirinize nolurrSağol kuzum benm. Hiç uyku uyumamıştık dün gece geldik hastaneden hep yanındayız eşim de çok kötü durumda kahroldu yaa. Inşaallah atlatırız en kısa zamanda. Bitanem bebeğin de hayırlı olsun allahım sana bağışlasın seninde duaların çok kıymetli şimdi benm için. Malum hamilenin duası kabul olurmuş..
oda eşini doğurup bu yaşına edeple getırmıs ssana deger vermesını sağlamış biri en öenmlisi anne.helekı bırde esını yoklugunu onla dolduruyosun sen uuzlme Allahm en guzelınden verır sıfasınıAmin canm benm allah razı olsun. Eve getirirsek daha rahat eder tabi. Rabbim acılarını dindirsin ne diyim bilmiyorum. Bundan sonra senin sözünden çıkmicam diyo :) farkında olmadan herşeyim olmuş o benm. Ne çok canm yandı böyle..
geçmiş olsun cano zaten en mutlu çok güldüğün gün arkasına kötü bişey olur olacağı varmış demekki geçmiş olsun
teşekkür ederim canım benim. ama şimdi senin haberinle üzüldüm yaaa yıkılır tabi insan ama bak destek olun birbirinize nolurr
oda eşini doğurup bu yaşına edeple getırmıs ssana deger vermesını sağlamış biri en öenmlisi anne.helekı bırde esını yoklugunu onla dolduruyosun sen uuzlme Allahm en guzelınden verır sıfasını
Bugun sanki yok gibi kasinti bakalim insallah sorun olmaz. Kiz gozunaydin ben ssansa demedimmi hamilesin masallah canim yaa cok sevindim vallahi Rabbim saglikli bir sekildr kucagina almayida nasip etsin insallahmevsimden oluyor canım merak etme pudra dök kaşınan yerlerine sakın kaşıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?