- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.761
sağol tatlım...
kızlar napıyosunuz bakayım ben arada kaybolmak zorunda kalıyorum hasta falan geliyo malüm....
yaaaaaaa :kedi: canım şimdi cevizi kırıyosunn sonra havanda eziyosun sonra balla karıstırıyosunnn bu kadaggggg hımm bu arada kudurmak ve kudurtmak istiyosann keçi boynuzu yada keci boynuzu pekmezi diolarrrrrrrrrrrr
evet bence de STRESE HAYIR! her şey güzel olacak nedense bu ay çok umutluyum aslında ama yine de kafama takılıyo işte. Allahtan bana baskı yapan falan yok hatta aman ne acele ediyosun daha erken diyorlar ama işte eşim dile getirmese de çok istiyo ben de üzülüyorum
Hos geldin sende canim umarim bizden memnun kalirsin kizolumunekankayizsmile
Kardesimin bebisini gördüm cok sevdim. Bende tarifini istiyicem. Bu kadar tatli bebis nasil yapmis acaba. opuyorumnanaktanŞeniz
şimdi benim melikenin bi de senin son adet tarihi belli diğer arkadaşlarda yazsın....bekliyoruzAllah yeğenine hayırlı uzun ömür versin darısı başımıza inşallah :ecrin_bebek:
bu arada ben son adet tarihimi söyliycem ama benim bu ay bir hafta erken oldu o yüzden hesabım karıştı. 20 ocak diyelim CADIARZU
şimdi benim melikenin bi de senin son adet tarihi belli diğer arkadaşlarda yazsın....bekliyoruz
tamam canım hadi bakalım sırayla hamiş olalım...Benim son adet tarihim 19 ocak .klava:
canım senin ne sorunun vardı...iyi geceler
canım senin ne sorunun vardı...
ay canım geçmiş olsun üzülme allah yardımcın olsun....sıkma canını inşallah hayırlısı ile hamiş olursuncanım ben 1-1.5 yıl sonra hamile kalmıştım ama düşük oldu maalesef geçen mayısta. o zamandan beri korunmuyoruz ama yine olmadı benneyaptımki
görünürde bi problem yok ama rahim filmi falan çektirmedim sadece 2. kez klomen kullanıyorum eşimin de sperm tahlili yapıldı bi sorun yok bekliyoruz işte 2 seneyi geçti sabrım tükendi artık :1no2:
ay canım geçmiş olsun üzülme allah yardımcın olsun....sıkma canını inşallah hayırlısı ile hamiş olursun
14 aylık evliyim 6 aydır istiyoruzsiz ne kadar zamandır bebek için bekliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?