Gebe kalamayanlar buraya.....

yaaaaaaa :kedi: canım şimdi cevizi kırıyosunn sonra havanda eziyosun sonra balla karıstırıyosunnn bu kadaggggg hımm bu arada kudurmak ve kudurtmak istiyosann keçi boynuzu yada keci boynuzu pekmezi diolarrrrrrrrrrrr

Ya kudurmasini istemem arkadasin biri söyledigi gibi azgin boga gibi olsa yeter.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Hos geldin sende canim umarim bizden memnun kalirsin kizolumunekankayizsmile

Hos geldin sende canim umarim bizden memnun kalirsin kizolumunekankayizsmile

hoşbulduk canım niye memnun kalmiyim? bizi başkası anlamaz aynı şeyleri yaşayanlar anlar sadece dışardan bakanlar ne kadar da olsa tam olarak hissedemezler onlara daha kolay görünür ama içimizde ne zorluklar yaşadığımızı biz biliyoruz olumunekankayizsmile

Kardesimin bebisini gördüm cok sevdim. Bende tarifini istiyicem. Bu kadar tatli bebis nasil yapmis acaba. opuyorumnanaktanŞeniz

Allah yeğenine hayırlı uzun ömür versin darısı başımıza inşallah :ecrin_bebek:
bu arada ben son adet tarihimi söyliycem ama benim bu ay bir hafta erken oldu o yüzden hesabım karıştı. 20 ocak diyelim CADIARZU

şimdi benim melikenin bi de senin son adet tarihi belli diğer arkadaşlarda yazsın....bekliyoruz

canım senin ne sorunun vardı...

canım ben 1-1.5 yıl sonra hamile kalmıştım ama düşük oldu maalesef geçen mayısta. o zamandan beri korunmuyoruz ama yine olmadı benneyaptımki
görünürde bi problem yok ama rahim filmi falan çektirmedim sadece 2. kez klomen kullanıyorum eşimin de sperm tahlili yapıldı bi sorun yok bekliyoruz işte 2 seneyi geçti sabrım tükendi artık :1no2:

ay canım geçmiş olsun üzülme allah yardımcın olsun....sıkma canını inşallah hayırlısı ile hamiş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…