- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #77.681
saol cano evet biliyrm sonradan geldiğini bzde temmuzda evleneli 3 yıl olucak ama ilk 10 ay bilmiyodukki korunduk ilk başta ben gittim bişey yok eşim snra gitti varikoselden ameliyat oldu işte 1 yıl oldu bakalım beklemeye devamİnşallah tez zamanda şifa olur. Ben sayfaya sonradan dahil oldum cnm ondan dolayı olabilir. Benim de kontrolum vardı ama gidemedim ben de. Tekrar başın sağol sun
O zaman önce sesimi halledeyim. Gelecek ay başlarım artık.Canim baska bi cay icerken bilmiyorum sogan kullanilmali mi?ben yesil cay bile icmiyorum???
Günaydın canım;ne demek böyle seyler iyi gelir derlerCanm benm amin çook sağol bizde de ekmekle tuz verilir dağıtalım bari iyi oldu hatırlattığın. Çok şükür ki derin değil canm evet. Sağol allah razı olsun kuzum
Biz de korunduk. Bu kadar zor olacağını bileydim hic korunmazdm. Biz de 2 yl olacak evleneli bir seneyi geçti istiyoruz. Hayırlısı artık rabbim ne zaman isterse o zaman olacak. Hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlat sahib olmayı nasib etsin.saol cano evet biliyrm sonradan geldiğini bzde temmuzda evleneli 3 yıl olucak ama ilk 10 ay bilmiyodukki korunduk ilk başta ben gittim bişey yok eşim snra gitti varikoselden ameliyat oldu işte 1 yıl oldu bakalım beklemeye devam
Kizlar yeni konu nasil acabilirim yardimc i olurmusunuz ?iiii tatlım seeen?
amin İNŞALLAH hiç aklıma gelmezdi hep sanki istediğimiz an hemen olur gibi geliyodu ama kader işteBiz de korunduk. Bu kadar zor olacağını bileydim hic korunmazdm. Biz de 2 yl olacak evleneli bir seneyi geçti istiyoruz. Hayırlısı artık rabbim ne zaman isterse o zaman olacak. Hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlat sahib olmayı nasib etsin.
Sen bilirsin cano...saracoglu sogan varken baska kur kullanmayin dedi gerci bitki caylari kur degil ama ben nolur nolmaz diye icmiyorum yesilcay falan...O zaman önce sesimi halledeyim. Gelecek ay başlarım artık.
Ginaudin canim yeni girdim siteye anca gordum yazini yok mavi renkli icinde bebek resmi gibi birsey varCanim pembe renklimi hamilelik takvimi
Hadi ya yumurtlama icin kullanildigini bilmiyordum canim yada ayni seyden bahsetmiyor olabiliriz benim dedigim mavi renkli seninde mi onyle canimbz onu aylardır kullanıyrouz yumurtlama için zaten cano
Ya mobildn giriyorum ama yeni bi konu basligi acmak istiyorum nasil uapicam cok karisik :)Merhaba canım hosgeldin karışık olan ne anlayamadim tam
günaydın canım.keyifsizim sen nasılsınGÜNAAYYDIIIINNLAAARR NASILSINIZ GÖRÜŞMEYELİ
Bu kür değil ama işte yine de ne olur ne olmaz içmeyeymSen bilirsin cano...saracoglu sogan varken baska kur kullanmayin dedi gerci bitki caylari kur degil ama ben nolur nolmaz diye icmiyorum yesilcay falan...
takvimim yazıyo üzerinde papatya resmi var hem yumurtlama dönemi ayrıca gebelik tarafıda var aylardır kullanıyrzHadi ya yumurtlama icin kullanildigini bilmiyordum canim yada ayni seyden bahsetmiyor olabiliriz benim dedigim mavi renkli seninde mi onyle canim
ağlasam mı ağlamasam mı diye düşünüyorum sen napıyosunSelam kizlar napiyosunuz bakiiim???
niyeeeeeeeeeağlasam mı ağlamasam mı diye düşünüyorum sen napıyosun
Cnm ne oldu neyin varağlasam mı ağlamasam mı diye düşünüyorum sen napıyosun
adetimin 1.günü 22 mm. kist vardı yumurta çatlamamış.dün akşam adetimin 5.günü gittim 14 mm. düşmüş büyüklüğü.küçüklmeye başlammış cuma günü yine gel bakalım dedi.bu ay zaten ilaç vermicem dinlen dedi.sonraki ay bidaha deneriz klomenle olmazsa bırakırız artık dedi.biliyosun yumurta sonradan oluşmaz doğuştan sayısı belli her yumurtaları uyardığımızda yumurtalarını kullanmış oluyoruz dedi.yani ben anladım anlayacağımı.mayısta klomen kullanalım olmazsa artık benle işin yok tüp bebek yaptır demeye getirdi.ona üzülüyorumniyeeeeeeeee
adetimin 1.günü 22 mm. kist vardı yumurta çatlamamış.dün akşam adetimin 5.günü gittim 14 mm. düşmüş büyüklüğü.küçüklmeye başlammış cuma günü yine gel bakalım dedi.bu ay zaten ilaç vermicem dinlen dedi.sonraki ay bidaha deneriz klomenle olmazsa bırakırız artık dedi.biliyosun yumurta sonradan oluşmaz doğuştan sayısı belli her yumurtaları uyardığımızda yumurtalarını kullanmış oluyoruz dedi.yani ben anladım anlayacağımı.mayısta klomen kullanalım olmazsa artık benle işin yok tüp bebek yaptır demeye getirdi.ona üzülüyorumCnm ne oldu neyin var
canım ablam allah sabır versin çok üzüldüm ama yine de ümidini kesme ne olur allah bir mucize gönderecek sana inşaallah sabıradetimin 1.günü 22 mm. kist vardı yumurta çatlamamış.dün akşam adetimin 5.günü gittim 14 mm. düşmüş büyüklüğü.küçüklmeye başlammış cuma günü yine gel bakalım dedi.bu ay zaten ilaç vermicem dinlen dedi.sonraki ay bidaha deneriz klomenle olmazsa bırakırız artık dedi.biliyosun yumurta sonradan oluşmaz doğuştan sayısı belli her yumurtaları uyardığımızda yumurtalarını kullanmış oluyoruz dedi.yani ben anladım anlayacağımı.mayısta klomen kullanalım olmazsa artık benle işin yok tüp bebek yaptır demeye getirdi.ona üzülüyorumrabbimin gücüne gitmesin darlandım iyice
inşaallah canım rabbim mucize verir.moralim çok bozuldu.bazen yeterr diye bağırasım geliyor avazım çıktığı kadar rahatlayamıyorum.Allah merhamet etsin hepimizeca
canım ablam allah sabır versin çok üzüldüm ama yine de ümidini kesme ne olur allah bir mucize gönderecek sana inşaallah sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?