Gebe kalamayanlar buraya.....

İnşallah tez zamanda şifa olur. Ben sayfaya sonradan dahil oldum cnm ondan dolayı olabilir. Benim de kontrolum vardı ama gidemedim ben de. Tekrar başın sağol sun
saol cano evet biliyrm sonradan geldiğini bzde temmuzda evleneli 3 yıl olucak ama ilk 10 ay bilmiyodukki korunduk ilk başta ben gittim bişey yok eşim snra gitti varikoselden ameliyat oldu işte 1 yıl oldu bakalım beklemeye devam

Canm benm amin çook sağol bizde de ekmekle tuz verilir dağıtalım bari iyi oldu hatırlattığın. Çok şükür ki derin değil canm evet. Sağol allah razı olsun kuzum
Günaydın canım;ne demek böyle seyler iyi gelir derler
Allah senden de razı olsun kuzum bir an önce şifasını versin Rabbim inşallah

Biz de korunduk. Bu kadar zor olacağını bileydim hic korunmazdm. Biz de 2 yl olacak evleneli bir seneyi geçti istiyoruz. Hayırlısı artık rabbim ne zaman isterse o zaman olacak. Hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlat sahib olmayı nasib etsin.

amin İNŞALLAH hiç aklıma gelmezdi hep sanki istediğimiz an hemen olur gibi geliyodu ama kader işte

Hadi ya yumurtlama icin kullanildigini bilmiyordum canim yada ayni seyden bahsetmiyor olabiliriz benim dedigim mavi renkli seninde mi onyle canim
takvimim yazıyo üzerinde papatya resmi var hem yumurtlama dönemi ayrıca gebelik tarafıda var aylardır kullanıyrz

adetimin 1.günü 22 mm. kist vardı yumurta çatlamamış.dün akşam adetimin 5.günü gittim 14 mm. düşmüş büyüklüğü.küçüklmeye başlammış cuma günü yine gel bakalım dedi.bu ay zaten ilaç vermicem dinlen dedi.sonraki ay bidaha deneriz klomenle olmazsa bırakırız artık dedi.biliyosun yumurta sonradan oluşmaz doğuştan sayısı belli her yumurtaları uyardığımızda yumurtalarını kullanmış oluyoruz dedi.yani ben anladım anlayacağımı.mayısta klomen kullanalım olmazsa artık benle işin yok tüp bebek yaptır demeye getirdi.ona üzülüyorum rabbimin gücüne gitmesin darlandım iyice

Cnm ne oldu neyin var
adetimin 1.günü 22 mm. kist vardı yumurta çatlamamış.dün akşam adetimin 5.günü gittim 14 mm. düşmüş büyüklüğü.küçüklmeye başlammış cuma günü yine gel bakalım dedi.bu ay zaten ilaç vermicem dinlen dedi.sonraki ay bidaha deneriz klomenle olmazsa bırakırız artık dedi.biliyosun yumurta sonradan oluşmaz doğuştan sayısı belli her yumurtaları uyardığımızda yumurtalarını kullanmış oluyoruz dedi.yani ben anladım anlayacağımı.mayısta klomen kullanalım olmazsa artık benle işin yok tüp bebek yaptır demeye getirdi.ona üzülüyorum rabbimin gücüne gitmesin darlandım iyice

ca
canım ablam allah sabır versin çok üzüldüm ama yine de ümidini kesme ne olur allah bir mucize gönderecek sana inşaallah sabır

ca

canım ablam allah sabır versin çok üzüldüm ama yine de ümidini kesme ne olur allah bir mucize gönderecek sana inşaallah sabır
inşaallah canım rabbim mucize verir.moralim çok bozuldu.bazen yeterr diye bağırasım geliyor avazım çıktığı kadar rahatlayamıyorum.Allah merhamet etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…