Gebe kalamayanlar buraya.....

Ablacim moralini bozma vardir herseyde bir hayir belki tup bebege gerek kalmaz bir anda kendiliginden mucize olur goruyoruz burda da oyle seylere yeter ki sen umidini kaybetme insallah Allah'in izniyle hepimiz hamile olucaz

dur hele yaaa bakma sen ona doktor ilaç vermiyosa bitkilere yönelicez soğanı yapsana bizzat arkadaşımdan biliyorum iki aya kalmadan kist kalmamıştı hem aşılama var biliyon bi sürü doktorlara mail yazıyodum hepside en az 3 kere aşılama deneyip sonra tüpe geçilmeli diyo eee bze bak bnd sorun yok ama eşimden olmuyo ameliyatı oldu 13.aydayız tıbben yapalacak bişeyde yok ilacıda yok yani senle aynı durumdayız bizimde çaresi yok

Cnm ya kesme ümidini. Hatta bu kadar darlandysan doktora söyle kist gider gitmez direk tüp bebek yaptırn. Sana çocuğun olmaz dememiş ki tüp bebek yapcaz demiş. Cok zor tedavi süreci. Sureçten ziyade insan larn acıyan gözlerle sana bakması, her sefer in de imalı bi şekilde darısı başına demesi sinir bozucu. Ama kesme ümidini ne olur.

ben 2014 mayısta tüp bebek için ilaç ve iğneleri oldum haziranda olumsuz sonuçlandı.süreci zor evet psikolojisini alt üst ediyor insanın.rabbim nasip etmedi tüp bebekte.normal de denedik olmadı.2 aydırda klomen kullandım yok.nasip artık her zaman olduğu gibi rabbime havale ettim.neylerse güzel eyler mevlam.

Ne bileim canm ya. Doktr nrml dio ama ndn 2hfta geridn gelio blmiorm.. doktrn bni kandrmasna ne dersin megr 2hfta önce kalp atslrı ykmş yavrumn. Dun net gözüküo gzl dedi artk 1ay snrasna vrdi randevuyu. riskli oldgu içn 2hftaya vermş.

daha önünde çok zaman var büyümesi senin ellinde kendine dikkat edicen steres yok sağlıklı beslen o büyür

Günaydın canım;ne demek böyle seyler iyi gelir derler
Allah senden de razı olsun kuzum bir an önce şifasını versin Rabbim inşallah

Amin allah razı olsun bitanem. Yanındayım zaten pansuman falan yapıldı banyosunu da yaptırmışlar allahıma bin şükür herşey yolunda. Allah hepinizden razı olsun çok teşekkür ederim canm benm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…