- 6 Mart 2013
- 2.387
- 2.309
- 333
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #77.701
Yok canim onu bende evlendigimzden beri kullaniyorum benim dedigim ayri sadece hamilelik vartakvimim yazıyo üzerinde papatya resmi var hem yumurtlama dönemi ayrıca gebelik tarafıda var aylardır kullanıyrz
Ablacim moralini bozma vardir herseyde bir hayir belki tup bebege gerek kalmaz bir anda kendiliginden mucize olur goruyoruz burda da oyle seylere yeter ki sen umidini kaybetme insallah Allah'in izniyle hepimiz hamile olucazadetimin 1.günü 22 mm. kist vardı yumurta çatlamamış.dün akşam adetimin 5.günü gittim 14 mm. düşmüş büyüklüğü.küçüklmeye başlammış cuma günü yine gel bakalım dedi.bu ay zaten ilaç vermicem dinlen dedi.sonraki ay bidaha deneriz klomenle olmazsa bırakırız artık dedi.biliyosun yumurta sonradan oluşmaz doğuştan sayısı belli her yumurtaları uyardığımızda yumurtalarını kullanmış oluyoruz dedi.yani ben anladım anlayacağımı.mayısta klomen kullanalım olmazsa artık benle işin yok tüp bebek yaptır demeye getirdi.ona üzülüyorumrabbimin gücüne gitmesin darlandım iyice
dur hele yaaa bakma sen ona doktor ilaç vermiyosa bitkilere yönelicez soğanı yapsana bizzat arkadaşımdan biliyorum iki aya kalmadan kist kalmamıştı hem aşılama var biliyon bi sürü doktorlara mail yazıyodum hepside en az 3 kere aşılama deneyip sonra tüpe geçilmeli diyo eee bze bak bnd sorun yok ama eşimden olmuyo ameliyatı oldu 13.aydayız tıbben yapalacak bişeyde yok ilacıda yok yani senle aynı durumdayız bizimde çaresi yokadetimin 1.günü 22 mm. kist vardı yumurta çatlamamış.dün akşam adetimin 5.günü gittim 14 mm. düşmüş büyüklüğü.küçüklmeye başlammış cuma günü yine gel bakalım dedi.bu ay zaten ilaç vermicem dinlen dedi.sonraki ay bidaha deneriz klomenle olmazsa bırakırız artık dedi.biliyosun yumurta sonradan oluşmaz doğuştan sayısı belli her yumurtaları uyardığımızda yumurtalarını kullanmış oluyoruz dedi.yani ben anladım anlayacağımı.mayısta klomen kullanalım olmazsa artık benle işin yok tüp bebek yaptır demeye getirdi.ona üzülüyorumrabbimin gücüne gitmesin darlandım iyice
hangisi o foto koy ben sürekli bakıyorum uygulamalara tek bu var ve herkestede bu varYok canim onu bende evlendigimzden beri kullaniyorum benim dedigim ayri sadece hamilelik var
Cnm ya kesme ümidini. Hatta bu kadar darlandysan doktora söyle kist gider gitmez direk tüp bebek yaptırn. Sana çocuğun olmaz dememiş ki tüp bebek yapcaz demiş. Cok zor tedavi süreci. Sureçten ziyade insan larn acıyan gözlerle sana bakması, her sefer in de imalı bi şekilde darısı başına demesi sinir bozucu. Ama kesme ümidini ne olur.adetimin 1.günü 22 mm. kist vardı yumurta çatlamamış.dün akşam adetimin 5.günü gittim 14 mm. düşmüş büyüklüğü.küçüklmeye başlammış cuma günü yine gel bakalım dedi.bu ay zaten ilaç vermicem dinlen dedi.sonraki ay bidaha deneriz klomenle olmazsa bırakırız artık dedi.biliyosun yumurta sonradan oluşmaz doğuştan sayısı belli her yumurtaları uyardığımızda yumurtalarını kullanmış oluyoruz dedi.yani ben anladım anlayacağımı.mayısta klomen kullanalım olmazsa artık benle işin yok tüp bebek yaptır demeye getirdi.ona üzülüyorumrabbimin gücüne gitmesin darlandım iyice
ben 2014 mayısta tüp bebek için ilaç ve iğneleri oldum haziranda olumsuz sonuçlandı.süreci zor evet psikolojisini alt üst ediyor insanın.rabbim nasip etmedi tüp bebekte.normal de denedik olmadı.2 aydırda klomen kullandım yok.nasip artık her zaman olduğu gibi rabbime havale ettim.neylerse güzel eyler mevlam.Cnm ya kesme ümidini. Hatta bu kadar darlandysan doktora söyle kist gider gitmez direk tüp bebek yaptırn. Sana çocuğun olmaz dememiş ki tüp bebek yapcaz demiş. Cok zor tedavi süreci. Sureçten ziyade insan larn acıyan gözlerle sana bakması, her sefer in de imalı bi şekilde darısı başına demesi sinir bozucu. Ama kesme ümidini ne olur.
Ne bileim canm ya. Doktr nrml dio ama ndn 2hfta geridn gelio blmiorm.. doktrn bni kandrmasna ne dersin megr 2hfta önce kalp atslrı ykmş yavrumn. Dun net gözüküo gzl dedi artk 1ay snrasna vrdi randevuyu. riskli oldgu içn 2hftaya vermş.bak işte yine bebeği üzüyosun bunlar normal yaa benm arkadaşın çocuğuna 9 ay boyunca demediklerini bırakmadılar doktor doktor gezdi maşallah sağlam doğdu daha çok yeni böyle yaparsan tabi gelişmez rahat ol ye iç keyfine bak
daha önünde çok zaman var büyümesi senin ellinde kendine dikkat edicen steres yok sağlıklı beslen o büyürNe bileim canm ya. Doktr nrml dio ama ndn 2hfta geridn gelio blmiorm.. doktrn bni kandrmasna ne dersin megr 2hfta önce kalp atslrı ykmş yavrumn. Dun net gözüküo gzl dedi artk 1ay snrasna vrdi randevuyu. riskli oldgu içn 2hftaya vermş.
yok ya az önce de baktım uygulamalarda tek benim dediğim varEki Görüntüle 1504280
Bu canim dedigim
Bu takvim benim takip ettigim bir doktor var onun uygulamasi diger turlu adet icin filan senin dedigini kullaniyorum.yok ya az önce de baktım uygulamalarda tek benim dediğim var
indirdim az önce bende ama hamile değiliz ki bilmem ne işe yarar başka yerlere bakmadım henüzBu takvim benim takip ettigim bir doktor var onun uygulamasi diger turlu adet icin filan senin dedigini kullaniyorum.
telefonda değilmi nerden indirebiliyrzBu takvim benim takip ettigim bir doktor var onun uygulamasi diger turlu adet icin filan senin dedigini kullaniyorum.
tamam buldummm hatta bi sürü buldumtelefonda değilmi nerden indirebiliyrz
onu bulayım derken ooooo sürüyle buldum da imkanlar çokta bebek yok ki telefonluktan çıktı seyyar tıba döndü de faydası yokindirdim az önce bende ama hamile değiliz ki bilmem ne işe yarar başka yerlere bakmadım henüz
:)onu bulayım derken ooooo sürüyle buldum da imkanlar çokta bebek yok ki telefonluktan çıktı seyyar tıba döndü de faydası yok
tamam canım sağol:)Ginaudin canim yeni girdim siteye anca gordum yazini yok mavi renkli icinde bebek resmi gibi birsey var
Günaydın canım;ne demek böyle seyler iyi gelir derler
Allah senden de razı olsun kuzum bir an önce şifasını versin Rabbim inşallah
Ginaudin canim yeni girdim siteye anca gordum yazini yok mavi renkli icinde bebek resmi gibi birsey var
Bende degilim abla ama olunca insallah cok faydasini gorcez son adetini yaziyon haftalik annenin bebegin durumunu gosteriyo hosuma gidiyo boyle soyle olacak diyorumindirdim az önce bende ama hamile değiliz ki bilmem ne işe yarar başka yerlere bakmadım henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?