Gebe kalamayanlar buraya.....

sen hamilemiydin ama bildiğim kadarıyla değildin yoksa ikinci bebeğimi istiyosun

Benim kaybm var ttlm 2 ocakta. Kimyasal gebelik olmuş. Allah izin verirse ilk olacak bu. Sende durumlar nasl cnm
anaa kaçırmışım yada unuttum bu ay kafa kalmadı bende cenazemiz fln olunca bende işte pazartesi bitti temizlendim ama geçen aydan elimde 3 tane fitil kalmıştı gece onları kullanıyorum daha başlamadık çalışmaya aralıktan beri saldık doktora fln gitmede yok bakalım alıştık artık ya

İnşallah tez zamanda şifa olur. Ben sayfaya sonradan dahil oldum cnm ondan dolayı olabilir. Benim de kontrolum vardı ama gidemedim ben de. Tekrar başın sağol sun

Bugun kacinci gunun canim adetin?ben ogle yemekten once 1 bardak iciyorum eger midem iyiyse hemen uyumayacaksam aksam da yatmadan 1 bardak iciyorum...
Son günü bu gün cnm. Benim biraz mide problemim var. Günde bi defa içebilirsem şükür. Sesime iyi gelsn diye arpa çayı içiyorum şu anda cnm. Hala kısık malesef.

Son günü bu gün cnm. Benim biraz mide problemim var. Günde bi defa içebilirsem şükür. Sesime iyi gelsn diye arpa çayı içiyorum şu anda cnm. Hala kısık malesef.
Canim baska bi cay icerken bilmiyorum sogan kullanilmali mi?ben yesil cay bile icmiyorum???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…