- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #77.641
evet o yüzden umudum var hemen cıkarırlar belki yarın tatil diye:))) verdim sabah gözümü sağlık ocagında actım:)yarın resmi tatil bugün erkenden sağlıkocağına git öğleden sonra çıkar zaten
biliyoruz canım ama rahat bi kafayla yapalım diyoruz havalar da ısınsın birazvalla bi fikrim yok cnm. Artk seminer evresinde yaptırırsnz yarım gün okul nasıl olsa. Aslnda okul varken de yaptırabilirsnz cnm. Hastaneye gittiğinize dair evrağı okula teslm etmenz yeterli. Öyle müdürden izin almaya falan gerek yok.
bak işte yine bebeği üzüyosun bunlar normal yaa benm arkadaşın çocuğuna 9 ay boyunca demediklerini bırakmadılar doktor doktor gezdi maşallah sağlam doğdu daha çok yeni böyle yaparsan tabi gelişmez rahat ol ye iç keyfine bakkızlar doktrdn geliorm mralm ck bozldu öegrse gecn gttgmde bnm bebegn kalp atsları ykms bzm burda dnletmiolr ya göstrylr.sadece. bna Doktr var demşti. hatta bak bak kalbi nasl atıo fln demşti seni üzlmesn die sölemedm dio bgn kalp atslrnı net görm hersy ck gzl dedi 1ay snraya randevu verdi fakt adet tarihime göre 9haftalk olmam gerekiokn 7haftalk dedi doktr sordm nrml olablr dedi ama ck mrlm bozk
iyi yapmışın ben bi kere 11 den sonra verdim 3 te çıktı seninde çıkar yaaevet o yüzden umudum var hemen cıkarırlar belki yarın tatil diye:))) verdim sabah gözümü sağlık ocagında actım:)
iiii tatlım seeen?nasılsın canımmm:)
bz onu aylardır kullanıyrouz yumurtlama için zaten canoCanim hamile degilim ama bi program var cok guzel ben simdiden indirdim esim guluyo her hafta gebeligini bildiriyoHamilelik takvimi canim adi
bende hiiiç olmadı bu ay canım çok ilginçtir ki dün akıntım bayağı uzadı şaşırdım yumurtlama günüm değildi ki dün.geç olur mu ki yumurtlamacanım yumurtlamadabenimde yoktu sadece akan birşey değildi siyAH İÇ ÇAMAŞIRIMA RENK OLUYORDU YUMURTLAMA BİTİNCE KİREÇ gibi o kadar. takılma ona
ay inşallah:))) dua edin nolurrr sağlıkla olsun ilerlemeiyi yapmışın ben bi kere 11 den sonra verdim 3 te çıktı seninde çıkar yaa
kan verdim geldim:)) bakalım neler olcak ilerleme olsun sağlıkla yaaaaaiiii tatlım seeen?
ayyy tabiki olur birliktelik olsun bak ben gecen ay sırf adet zamanım sanıp birliktelik yasamadım o yüzden kaçırmışım yaaa. meğersem adet günü bir sürü akıntım vardı yumurtlama o zaman olmuş adetim 14 gün gecikince anladımbende hiiiç olmadı bu ay canım çok ilginçtir ki dün akıntım bayağı uzadı şaşırdım yumurtlama günüm değildi ki dün.geç olur mu ki yumurtlama
ederiz sende bze etay inşallah:))) dua edin nolurrr sağlıkla olsun ilerleme
ediyorum bebeğimmm etmezmiyim ben iki ay bekledim rabbim isteyen kimseyi hayırlısısyla boş bırakmasın diye öyle dua ediyorum kiederiz sende bze et
Gı bi kan testi nasıl bi günde çıkıyo ki. O testi yapmak onbes dk sürüyo. Arkadaşm hastanenin o bölümnde çalışıyo ondan biliyorym. Gidip hiç onun grev yaptığı hastanede yaptrmadm ama özel de 1 saate veriyorlar sonucu. Doktora giriş yaptrırsan biraz pahalı oluyo 55 tl bnm gittiğim doktorun muayne ücreti. Ama direk kan testi diye girince 10 tl veriyorum.gittim kan verdim geldim canım :))
umarım doktorunda dediği gib sizlerde öyle dediniz bat a 4 gün kala çok iyi değerin yani yumurtadan 10 gün geçmişti iki tane idrar testi yaptım öylesine ama çıktı dedim şaşırdı :)) kanda çıkardı ama idrar a çıkması çok iyi dedi:)) bakalım artması lazım eğer bugün artmış ise güzel olacak ama sanırım ya gece yada yarın cıkacak sonuç olsun verdim kurtuldum:))
Aynı cnm senin soğan nasl gidiyorSelam kizlar napiyosunuz bakiiim???
evet canım bende kan bölümünde çalıştım kendim kan alıyorudm ama bu sağlık ocagı böyleymiş napalım .Gı bi kan testi nasıl bi günde çıkıyo ki. O testi yapmak onbes dk sürüyo. Arkadaşm hastanenin o bölümnde çalışıyo ondan biliyorym. Gidip hiç onun grev yaptığı hastanede yaptrmadm ama özel de 1 saate veriyorlar sonucu. Doktora giriş yaptrırsan biraz pahalı oluyo 55 tl bnm gittiğim doktorun muayne ücreti. Ama direk kan testi diye girince 10 tl veriyorum.
kahvaltı yaptım sizlerle takılıyorum hepinizi seviyorummmmmmmmm:)Selam kizlar napiyosunuz bakiiim???
Iyi gidiyo canim...fazla akinti yapiyo...dun tahlil verdim seker icin 94 cikmis...oh ya icim ferahladi...bugun doktora kontrole gitcem...Aynı cnm senin soğan nasl gidiyor
Iyiyim bende ogleden sonra doktora gidicem oyalaniyorum evde...biz de seni seviyoruz canimkahvaltı yaptım sizlerle takılıyorum hepinizi seviyorummmmmmmmm:)
sen napıyorsun canımmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?