Gebe kalamayanlar buraya.....

biliyoruz canım ama rahat bi kafayla yapalım diyoruz havalar da ısınsın biraz

bak işte yine bebeği üzüyosun bunlar normal yaa benm arkadaşın çocuğuna 9 ay boyunca demediklerini bırakmadılar doktor doktor gezdi maşallah sağlam doğdu daha çok yeni böyle yaparsan tabi gelişmez rahat ol ye iç keyfine bak

canım yumurtlamadabenimde yoktu sadece akan birşey değildi siyAH İÇ ÇAMAŞIRIMA RENK OLUYORDU YUMURTLAMA BİTİNCE KİREÇ gibi o kadar. takılma ona
bende hiiiç olmadı bu ay canım çok ilginçtir ki dün akıntım bayağı uzadı şaşırdım yumurtlama günüm değildi ki dün.geç olur mu ki yumurtlama

bende hiiiç olmadı bu ay canım çok ilginçtir ki dün akıntım bayağı uzadı şaşırdım yumurtlama günüm değildi ki dün.geç olur mu ki yumurtlama
ayyy tabiki olur birliktelik olsun bak ben gecen ay sırf adet zamanım sanıp birliktelik yasamadım o yüzden kaçırmışım yaaa. meğersem adet günü bir sürü akıntım vardı yumurtlama o zaman olmuş adetim 14 gün gecikince anladım

Gı bi kan testi nasıl bi günde çıkıyo ki. O testi yapmak onbes dk sürüyo. Arkadaşm hastanenin o bölümnde çalışıyo ondan biliyorym. Gidip hiç onun grev yaptığı hastanede yaptrmadm ama özel de 1 saate veriyorlar sonucu. Doktora giriş yaptrırsan biraz pahalı oluyo 55 tl bnm gittiğim doktorun muayne ücreti. Ama direk kan testi diye girince 10 tl veriyorum.

evet canım bende kan bölümünde çalıştım kendim kan alıyorudm ama bu sağlık ocagı böyleymiş napalım .
özel e gitmek istemedim yaaa ne biliyim burdakiler gecen gittim ya hemencık olmaz bilmem ne dediler gıcık olmustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…