Gebe kalamayanlar buraya.....

hadi hayırlısı o kadar rejim yaptı benim gülüm yediğine içtiğine dikkat etti :)
Bu ara kacirdik ama yine de ayni kilodayim...ciktim abla hersey normal sekerin yok ilac kullanmana bile gerek yok dedi...o zamn yukleme yapiklarimda da normalmis telas yapma dedi

Geldim canim iyi hersey cok sukur

Oh şükür yaa bu ara iyi bi haber duymaya muhtaç kaldım. Ne var başımızda bilmiyorum yaa kayınvalidem böyle olunca eşim apar topar gelmek zorunda kaldı oteller arayıp durdu hep burda ters gitti bazı işleri sonra dün akşam yola çıktı tekrar Milasa döncekti sen araba bozul akşamın bi vakti kalmasın mı tek başına otobanda töbeler olsun dedm bu nedir böyle isyan ettiysem de allah affetsin ama çok bunaldım yahu hiçbi iş yolunda gitmez mi sinirlerim mahvoldu artk

bitanem herşey yolunda daha beterinden saklasın rabbim diye dua et . herşey kötü dersen daha kötü olurmuş . iyi dualar et

bitanem herşey yolunda daha beterinden saklasın rabbim diye dua et . herşey kötü dersen daha kötü olurmuş . iyi dualar et

Ya çok şükür tabi iyiye gidiyo ama üst üste gelince çok bunaldım herşeyin ortasında kaldım elle tutulur bişey kalmadı sanki. Inşaallah düzelir bundan sonra canm benm

Canim gec döllenmedir sıkıntı yapma benimki de 10 gün küçüktu sozde 3e düşürdü sonra arayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…