- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #77.741
hadi hayırlı haberle gel canımm:)Doktordayim kizlar....
ne için doktordasın şekere baktırmıştın.yoksa tahlilmi göstercenDoktordayim kizlar....
Insallaah canimhadi hayırlı haberle gel canımm:)
Evet abla bakalim ne dicek sonuca baktim iyi ama bi de doktor bakicak?ne için doktordasın şekere baktırmıştın.yoksa tahlilmi göstercen
nerde neyle eşleşiyorsunuz bende geleyim:)
hadi hayırlısı o kadar rejim yaptı benim gülüm yediğine içtiğine dikkat etti :)Evet abla bakalim ne dicek sonuca baktim iyi ama bi de doktor bakicak?
Evet abla bakalim ne dicek sonuca baktim iyi ama bi de doktor bakicak?
İnsallah canım..daha önünde çok zaman var büyümesi senin ellinde kendine dikkat edicen steres yok sağlıklı beslen o büyür
İndirdm bnde cnm. GzlmşEki Görüntüle 1504280
Bu canim dedigim
Evet canim guzel haftalik bebegin gelisimini gosteriyo annedeki gelisimleri guzel uygulamaİndirdm bnde cnm. Gzlmş
Bu ara kacirdik ama yine de ayni kilodayim...ciktim abla hersey normal sekerin yok ilac kullanmana bile gerek yok dedi...o zamn yukleme yapiklarimda da normalmis telas yapma dedihadi hayırlısı o kadar rejim yaptı benim gülüm yediğine içtiğine dikkat etti :)
Geldim canim iyi hersey cok sukurHayırlı haberlerle gel kuzumm
Bmde nrmal takvimim varya onu kullanıodm ama o adet gununu dogrganlgı fln iyi göstryo gebelgi detaylı göstrmioEvet canim guzel haftalik bebegin gelisimini gosteriyo annedeki gelisimleri guzel uygulama
ayy ama benim hiç sosyal medya hesabım yokkkiiGel tatlım instagram a
süper yavyuuummmBu ara kacirdik ama yine de ayni kilodayim...ciktim abla hersey normal sekerin yok ilac kullanmana bile gerek yok dedi...o zamn yukleme yapiklarimda da normalmis telas yapma dedi
Geldim canim iyi hersey cok sukur
bitanem herşey yolunda daha beterinden saklasın rabbim diye dua et . herşey kötü dersen daha kötü olurmuş . iyi dualar etOh şükür yaa bu ara iyi bi haber duymaya muhtaç kaldım. Ne var başımızda bilmiyorum yaa kayınvalidem böyle olunca eşim apar topar gelmek zorunda kaldı oteller arayıp durdu hep burda ters gitti bazı işleri sonra dün akşam yola çıktı tekrar Milasa döncekti sen araba bozul akşamın bi vakti kalmasın mı tek başına otobanda töbeler olsun dedm bu nedir böyle isyan ettiysem de allah affetsin ama çok bunaldım yahu hiçbi iş yolunda gitmez mi sinirlerim mahvoldu artk
bitanem herşey yolunda daha beterinden saklasın rabbim diye dua et . herşey kötü dersen daha kötü olurmuş . iyi dualar et
Canim gec döllenmedir sıkıntı yapma benimki de 10 gün küçüktu sozde 3e düşürdü sonra arayikızlar doktrdn geliorm mralm ck bozldu öegrse gecn gttgmde bnm bebegn kalp atsları ykms bzm burda dnletmiolr ya göstrylr.sadece. bna Doktr var demşti. hatta bak bak kalbi nasl atıo fln demşti seni üzlmesn die sölemedm dio bgn kalp atslrnı net görm hersy ck gzl dedi 1ay snraya randevu verdi fakt adet tarihime göre 9haftalk olmam gerekiokn 7haftalk dedi doktr sordm nrml olablr dedi ama ck mrlm bozk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?