Gebe kalamayanlar buraya.....

Ne bileym sanki gelişm geriligiymş gbi hssediorm öle deynce
Canim doktorlar genelde ilerisine gerisine degil de gelisimine bakıyorlar gelisimi normalse ki kalp atisi var demek ki yolunda gidiyor bebis zaten bastan popoya ölçüp gün veriyorlar ne kadar saglikli olabilir ki ölçüm

Canim doktorlar genelde ilerisine gerisine degil de gelisimine bakıyorlar gelisimi normalse ki kalp atisi var demek ki yolunda gidiyor bebis zaten bastan popoya ölçüp gün veriyorlar ne kadar saglikli olabilir ki ölçüm
Gecn riskli oldgu içn 2hafta snraya vermş. megr risk varmş sukrlr olsn yabrumn kalbi atmaya baslamş 1ay snraya randevu verdi artk risk kalmadı dedi ama bde bna sor içm içimi yiyio

Gecn riskli oldgu içn 2hafta snraya vermş. megr risk varmş sukrlr olsn yabrumn kalbi atmaya baslamş 1ay snraya randevu verdi artk risk kalmadı dedi ama bde bna sor içm içimi yiyio
Canim işte dedim ya kalp atisi olmasa sorundu ama varmis bak bin şükür sıkıntı yapman bosuna olur

Bebege kan tasiyan damardir o tatlim kan pimpalanirken kasiliyor olabilir bastirma kan rahat gitsin :)
tamam canım benim teşekkür ederim:))
ha bide özel hastaneyle sağlık ocagının yaptıgı kan testlerı farklı olabılırmı korkuyorum gecen guzel bı özel hastanede yaptırdım bugun uyduruk bı saglık ocagına gıttım de

Duzgndr ya ndn duzgn olmasn
ne biliyim burda yok dış gebelik yk kimyasal gebelik yasayanlar var o yüüzden terettüt ettim. anne babamdan başka kimseye diyemedim . memlketten uzakta olduğum içi akrabalarım arayınca hamıleleık varmı deyınce yakınlaırm dıyemedım yok dedım hatta bugün birisi sordu daımın esı off söylesemmi birşey olurmu daha doktor a bıle gıtmedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…