- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #77.761
Ya mobildn giriyorum ama yeni bi konu basligi acmak istiyorum nasil uapicam cok karisik :)
Böbreğinin büyüklüğü moralimi bozuyor cok yorgun hissediyorum yaCanım niye keyifsizsin ki . moralin yuksek olsun ki bebeğinin gönlü olsun göstersin cinsiyetini
Ne bileym sanki gelişm geriligiymş gbi hssediorm öle deynceCanim gec döllenmedir sıkıntı yapma benimki de 10 gün küçüktu sozde 3e düşürdü sonra arayi
Kese kendine yer actigindan normal tatlım ben gece uyuyamadigimi biliyorumKizlar sol kasigim ağrıyor yaaa hamile arkafaslarim sizede oldumu bastirinca acıyor biraz
inşallah bebeğim:)Ya çok şükür tabi iyiye gidiyo ama üst üste gelince çok bunaldım herşeyin ortasında kaldım elle tutulur bişey kalmadı sanki. Inşaallah düzelir bundan sonra canm benm
az öncede belim ağrımaya başladı kasığım gecti gib canım offf herhalde evham yapıyourumKese kendine yer actigindan normal tatlım ben gece uyuyamadigimi biliyorum
Canim doktorlar genelde ilerisine gerisine degil de gelisimine bakıyorlar gelisimi normalse ki kalp atisi var demek ki yolunda gidiyor bebis zaten bastan popoya ölçüp gün veriyorlar ne kadar saglikli olabilir ki ölçümNe bileym sanki gelişm geriligiymş gbi hssediorm öle deynce
Canim o agrilara alis bazen bicak saplaniyor gibi oluyor durmuyorum üzerinde yoksa kendini dinlemeye başlıyor olur olmadik kafaya takiyorsunaz öncede belim ağrımaya başladı kasığım gecti gib canım offf herhalde evham yapıyourum
canım seninde sol tarafında kasıkta oldumu ağrı böyle sanki damar varda bastırınca acıyor.Canim o agrilara alis bazen bicak saplaniyor gibi oluyor durmuyorum üzerinde yoksa kendini dinlemeye başlıyor olur olmadik kafaya takiyorsun
Canim ne yaptin bilmiyorum ama kasinman normal olabilir cok turşu yemissin böbrekler yorulmuş düzgün calisamamissa kasinman normalAyy canim gercekten mi? Benim kasintim gecti bugunde simdi korktum gitsemmi yarin acaba
Gecn riskli oldgu içn 2hafta snraya vermş. megr risk varmş sukrlr olsn yabrumn kalbi atmaya baslamş 1ay snraya randevu verdi artk risk kalmadı dedi ama bde bna sor içm içimi yiyioCanim doktorlar genelde ilerisine gerisine degil de gelisimine bakıyorlar gelisimi normalse ki kalp atisi var demek ki yolunda gidiyor bebis zaten bastan popoya ölçüp gün veriyorlar ne kadar saglikli olabilir ki ölçüm
ay bende bi doktora gitme zamanım gelse merak ediyorum düzgün gebelikmi diye yaaaaGecn riskli oldgu içn 2hafta snraya vermş. megr risk varmş sukrlr olsn yabrumn kalbi atmaya baslamş 1ay snraya randevu verdi artk risk kalmadı dedi ama bde bna sor içm içimi yiyio
Bebege kan tasiyan damardir o tatlim kan pimpalanirken kasiliyor olabilir bastirma kan rahat gitsin :)canım seninde sol tarafında kasıkta oldumu ağrı böyle sanki damar varda bastırınca acıyor.
Canim işte dedim ya kalp atisi olmasa sorundu ama varmis bak bin şükür sıkıntı yapman bosuna olurGecn riskli oldgu içn 2hafta snraya vermş. megr risk varmş sukrlr olsn yabrumn kalbi atmaya baslamş 1ay snraya randevu verdi artk risk kalmadı dedi ama bde bna sor içm içimi yiyio
tamam canım benim teşekkür ederim:))Bebege kan tasiyan damardir o tatlim kan pimpalanirken kasiliyor olabilir bastirma kan rahat gitsin :)
Dogru diosn canım da içm rht etmio işte söle brzdha zamn gecsnde özele gtcmCanim işte dedim ya kalp atisi olmasa sorundu ama varmis bak bin şükür sıkıntı yapman bosuna olur
Duzgndr ya ndn duzgn olmasnay bende bi doktora gitme zamanım gelse merak ediyorum düzgün gebelikmi diye yaaaa
ne biliyim burda yok dış gebelik yk kimyasal gebelik yasayanlar var o yüüzden terettüt ettim. anne babamdan başka kimseye diyemedim . memlketten uzakta olduğum içi akrabalarım arayınca hamıleleık varmı deyınce yakınlaırm dıyemedım yok dedım hatta bugün birisi sordu daımın esı off söylesemmi birşey olurmu daha doktor a bıle gıtmedımDuzgndr ya ndn duzgn olmasn
al canım benım bence ıyı oluyorBen de hasta oldum bitsin bakalim bi ay da devam ama bu ay ovulasyon testi alacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?